Moni17.06
Fanka BB :)
co zamówiłaś ?A do mnie przyjdzie dzisiaj paczka z gemini
Tzn do O do pracy, więc będę ją miałam wieczorem, ale dzisiaj będzie
Potem zamówię jeszcze kilka drobiazgów i przynajmniej z częścią wyprawki/zakupów będę miała spokój![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
co zamówiłaś ?A do mnie przyjdzie dzisiaj paczka z gemini
Tzn do O do pracy, więc będę ją miałam wieczorem, ale dzisiaj będzie
Potem zamówię jeszcze kilka drobiazgów i przynajmniej z częścią wyprawki/zakupów będę miała spokój![]()
A ja właśnie mydła jeszcze nie mam. Jakiś czas kupowałam białego jelenia ale moja mama w tym rak nie umyje bo nie pachnieMydło jako jedyny kosmetyk już mam - Aleppo
(bo białego jelenia itd mam w domu na stałe - O to też alergik, innych niż "naturalne", czyli białojeleniopodobne nie toleruje, od razu dostaje wysypki... Ewentualnie może być naturalne z czarnuszką, ale ono też na bazie naturalnego jest, koniecznie bez barwników i dodatków zapachowych)
Dorosły raczej się nie zmieści. Mój raczej nie próbuje, woli wejść górą.Dobrze, że chorowitek lepiej, oby mu się całkiem poprawiło [emoji106][emoji110]
Bure na pewno będą blisko Hani, ale właśnie - w łóżeczku wolałabym nie... [emoji15]
A tak w ogóle, czy kot przejdzie między szczebelkami? Chyba nie powinien się zmieścić... A jeśli się nie zmieści, to mogę być spokojna, że jeden na pewno nie wejdzie, bo za wysoko [emoji23]
Ale drugi za pośrednictwem komody może jakoś się wdrapać.. [emoji848]
Chyba skorzystam i zamówię_agnieszka_, ja tego mydła z Alleppo na co dzień używamilu % masz? Też w domu zawsze mam Szare mydło marsylskie z olejkiem palmowym i dla Małego będę go używać, bo to z Alleppo mi się za mocne wydaje
dla nas po porodzie ono jest idealne
http://www.ufranciszka.pl/mydla_naturalne/szare_mydlo_marsylskie_z_olejkiem_palmowym.html
A'propos miejsc spania kotów. Możesz się zdziwićCześć dziewczyny!
Obudziłam sie dziś o 4 zjadłam cos wróciłam spać i wlasnie sie obudziłamZjem i uciekam na zakupy a pózniej muszę ogarnąć “zadania domowe” na uczelnie.
Powodzenia na wizytach!
@peszek piekne zakupy!
@_agnieszka_ @Darka83 myśle ze u mnie jak tylko postawimy lozeczko to koty przyjdą zobaczyc i obwąchać, ale nie sadze zeby w nim spały, one maja swoje ulubione miejsca i raczej ich nie zmieniają![]()
Jeśli nie zapomnę to pstryknę jakąś fotkę moim kalkulatorem [emoji23]Dzień dobry
O kurcze, to masz niezły maraton przed sobą... oby szybko minęło..!
O to super...! Ciekawa jestem mega jak będzie wyglądać całość
Uffff, lepiej mi że nie jestem sama. Dzisiaj jest ok. Ale wcześniej też już raz miałam taką akcję, tylko nie pamiętam która pierś.
Rozumiem, dzisiaj jest dzień pt. "nie chce mi się"
@Darka83, łóżeczko będziecie już składać? Zastanawiam się właśnie kiedy jest dobry moment...
Śliczne zdobyczeZa wizytujące dziś
z okazji 25 tc nowe zdobycze
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie ma info, ile %, ale jest jaśminowe_agnieszka_, ja tego mydła z Alleppo na co dzień używamilu % masz? Też w domu zawsze mam Szare mydło marsylskie z olejkiem palmowym i dla Małego będę go używać, bo to z Alleppo mi się za mocne wydaje
dla nas po porodzie ono jest idealne
http://www.ufranciszka.pl/mydla_naturalne/szare_mydlo_marsylskie_z_olejkiem_palmowym.html
Zakładam się, że się przerzuci na spanie u dziecka w nogachFarmacje studiuje.
Nasze koty maja 3 i 2 lata, uwielbiaja sie wspinac i być wysoko, takze liczę sie z tym ze napewno beda zaglądać do łóżeczka, ale tak jak pisałam nie sadze zeby tam spali. Kotka śpi zawsze z nami w nogach a kocur na fotelu przed komputerem - pan prezes![]()
Pierdoły [emoji23]co zamówiłaś ?![]()