redavecad
Fanka BB :)
Z selerem pierwszy raz słyszęZ innych moczopednych to mi rumianek przychodzi do głowy, poza tym seler..
Poza tym nic innego nie kojarzę [emoji15]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Z selerem pierwszy raz słyszęZ innych moczopednych to mi rumianek przychodzi do głowy, poza tym seler..
Poza tym nic innego nie kojarzę [emoji15]
Z takich rzeczy, to brakuje mi materaca, ale w czwartek po szkole rodzenia jedziemy zamówićW ciąży z Franem składaliśmy wszystko dopiero w 8 m-cu i jak już było poskładane to nie mogłam się doczekać kiedy będzie z nami)) Teraz nie wiem, na pewno w maju jedziemy do ikei po komode itp. a z łóżkiem muszę się dowiedzieć ile będziemy czekać.. ogólnie na końcu zamawiamy wózek bo krótko się czeka
![]()
Niestety tak. Ciężar brzucha i nie tylko uciska naczynia doprowadzające krew do nóg jak również naczynia limfatyczne. Pomagają jeszcze choć naprawdę tylko troszkę chłodzące żele do nóg dla ciężarnych. Jednak jeśli obrzęki są bardzo duże to skonsultować je należy z lekarzem.Darka, a myslisz, ze moja otylosc moze mieć wpływ na to, ze jednak będę lapac obrzeki nóg? Chyba mi zylak wychodzi :/
Dobrze, że chorowitek lepiej, oby mu się całkiem poprawiło [emoji106][emoji110]A dziękuję. Trzyma się dobrze ale wet chce dla pewności powtórzyć. Portfel mnie już boli[emoji16][emoji16][emoji16]
Nasze kotely wchodzą wszędzie. Ale w kuchni je nauczyliśmy że na blat nie wolno. No ale spanie w zlewie jest codziennie. I w naszym łóżku. Z córką koty były od małego i teraz też tak chcę tylko niekoniecznie żeby w łóżeczku.
Z takich rzeczy, to brakuje mi materaca, ale w czwartek po szkole rodzenia jedziemy zamówić![]()
Muszę też ogarnąć.Wywar z selera jest mega moczopędny, kiedyś, wiele lat temu się tak ratowałam, jak złapałam infekcję pęcherzaZ selerem pierwszy raz słyszędzięki!
Dobrze, że ci się przypomniało, bo w lipcu mógłby być mały zonkja pierdzielę, zapomniałam o materacu.. tzn zapomniałam że łóżeczko nie = materac!Muszę też ogarnąć.
Dobrze, że ci się przypomniało, bo w lipcu mógłby być mały zonk![]()
Aga a jaki model dla Hani ? Bo właśnie Margana wstawila też link z materacem i nad nim też myślę [emoji4]Dobrze, że ci się przypomniało, bo w lipcu mógłby być mały zonk![]()