Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki i wzajemnieCześć dziewczyny miłego dnia dla Was![]()
Ja jak byłam na konsultacji u diabetologa to się dowiedziałam, że dobrze jest zjeść niedługo przed snem np.kanapkę z ciemnym pieczywem i wędliną, a jak rano nadal bedzie za wysoki cukier to zjeść przed snem 2 kromki ciemnego pieczywa z samym masełkiem. Ja staram się stosować jego rady i szczerze powiem, że jak mialam rano cukier 95-100 to teraz mieszczę się do 90. Z tego co pamiętam to mówił, że czasami dla organizmu ta przerwa nocna jest za długa stąd wysokie cukry rano. Może spróbuj. Raczej nie zaszodzi.Cześć
Mam dzisiaj wizyte u nowego diabetologa. Insuliny biorę coraz więcej a cukier100 jak zaczarowany. Mam nadzieję że mi spadnie
Co do śluzu- ja nie wiem bo mam wydzielinę tabletkowa po luteinie.
Cześć dziewczyny,
Powiedzcie mi czy powinnam bardzo się martwić, jestem po badaniach i w moczu wyszły mi dość liczne bakterie, leukocyty pojedyncze, białko brak.
Oczywiście juz zaczynam się stresować ale na szczęście dzisiaj mam wizytę u gine. Czy któraś z Was miała podobnie?
Widocznie mialas owulacji z lewego jajnika i z lewej strony zagnieździła się dzidzia tak ja sobie to tłumaczę bo tak mam. Z lewej strony jakbym bardziej wypukła była i wiem że z lewego jajnika mialam owulacje bo zawsze ja czuje.
Może drobna infekcja. Mi wyszły ketony 1+ w moczu ale wiem że źle się czułam mało jadłam przed badaniem i mam problem z jedzeniem mięsa,A gotować nie mogę bo mam już odrzut i mdłości. muszę kupić sobie książkę dla wegetarianCześć dziewczyny,
Powiedzcie mi czy powinnam bardzo się martwić, jestem po badaniach i w moczu wyszły mi dość liczne bakterie, leukocyty pojedyncze, białko brak.
Oczywiście juz zaczynam się stresować ale na szczęście dzisiaj mam wizytę u gine. Czy któraś z Was miała podobnie?