ja jestem, ale nie zdecyduje się w ciąży na odszczepienie 3 dawki…Dziewczyny, pytanie na topieCzy Wy jestescie szczepione na covid?
reklama
Katarzynajestem
Zaciekawiona BB
Ja jestem zaszczepiona, ale na 3 dawke sie nie zdecyduje.
Madzia86G
Fanka BB :)
Ja na 3 dawkę pójdę ale jak będę w II trymestrze, czyli już w nowym roku bo i tak trzeba odczekać te pół roku od ostatniej dawki a my ostatnią braliśmy w czerwcu. Ja jestem z Phizera i razem z mężem mieliśmy 1dniowe stany podgorączkowe, ale tylko przy I zastrzyku.
To kwestia indywidualna czy ktoś chce się w ogóle zaszczepić i co zrobi z 3.dawką .
To kwestia indywidualna czy ktoś chce się w ogóle zaszczepić i co zrobi z 3.dawką .
Agniecha13
Zaangażowana w BB
ja czekam od piątkuTeraz to oczekiwanie na wyniki, niestety u mnie nigdy się nie śpieszą i będę pewnie po 18.00 jak ostatnio![]()
Madzia86G
Ja dziś zapachy mylę w kuchni. Sorki że o kuchni bo pewnie nie masz lekko, ale robię filet z kurczaka z mieszanką warzyw i z ryżem i chciałam to doprawić czerwoną papryką. Sypię a czuję cynamonWitajcie mdłości... [emoji1785]
juustyna94 (k27im37)
A co mówi Twój ginekolog? Ponieważ tez wolałabym się nie szczepić, natomiast mój zalecaJa się nie szczepiłam i na razie nie zamierzam
Madzia86G
Ginekolodzy zalecają, ale jeśli nie chcesz to nikt zmusić ciebie do tego nie może
reklama
StKarolina
Kurcze ja też nie jestem zaszczepiona, i w sumie narazie od siebie to szczepienie odpychalam ale teraz w sumie pomyślałam o porodzie bez męża. Przy pierwszej ciąży był i przy tej też bym chciała , a to nie wystarczy żeby on był zaszczepiony? [emoji1751][emoji39] Na pewno na wizycie poruszę ten temat i zapytam mojego gin jak to wygląda na ten moment u nas w szpitalu bo jest zastępcą ordynatora.