U mnie termin na 4.07 a brzucha praktycznie nie ma, może wieczorem wyglada tak jak bym się najadlaDokładnie też tak słyszałam, że częściej są pomyłki w kierunku dziewczynka-chłopczykjak tam Wasze brzuszki dziewczyny? U mnie o dziwo szybko "wyskoczył", może przez to że to druga ciąża
reklama
A nie masz zdjęcia 2D? Myśle, ze tam byłby bardziej widoczny wyrostekDziewczyny, byłam na badaniu prenatalnym w 13tc i spytałam o płeć. Ginekolog przeznaczył na to 10 sekund po czym stwierdził - chyba chłopiec, ale może się zmienić. Ewidentnie widać, że coś odstaje, ale czy u dziewczynek w tym tygodniu wygląda to tak samo? Wstawiam zdjęcie mojego zdrowego dzidziusia i 2 z internetu jako porównanie. Już wariuję. Proszę o radę
Patrycja Ilo
Zaciekawiona BB
Hej mamuśki 
Pomyślałam, ze pochwałę się moim maluszkiem jak skacze
taki mamy update
Ciężko było tętna posłuchać bo odskakiwał dzidziuś
a jak tata przyszedł zobaczyć to dzidziuś spokojny 
Lekarz pomachał po brzuszku i znowu skakał sobie

Filmiku nie da się wstawić
ale uchwyciłam ten moment na zdjęciu
Widzicie te stópki
??
3luty znowu go zobaczę
Wtedy będzie już 15 tydzień może wiec i płeć poznam
Również chętnie popatrzymy na inne maleństwa

Pomyślałam, ze pochwałę się moim maluszkiem jak skacze
Ciężko było tętna posłuchać bo odskakiwał dzidziuś
Filmiku nie da się wstawić
Widzicie te stópki
3luty znowu go zobaczę
Również chętnie popatrzymy na inne maleństwa
Załączniki
Jaki cudny basekHej mamuśki
Pomyślałam, ze pochwałę się moim maluszkiem jak skaczetaki mamy update
Ciężko było tętna posłuchać bo odskakiwał dzidziuśa jak tata przyszedł zobaczyć to dzidziuś spokojny
Filmiku nie da się wstawićale uchwyciłam ten moment na zdjęciu
Widzicie te stópki??
3luty znowu go zobaczę
Również chętnie popatrzymy na inne maleństwa![]()
Patrycja Ilo
Zaciekawiona BB
U mnie termin na 4.07 a brzucha praktycznie nie ma, może wieczorem wyglada tak jak bym się najadlaa to już 17 tydzień
Tak właśnie się zaczyna
Później już trudniej brzuch wciągnąć
Każdy brzuszek rośnie innym tempem
Ja mam termin na koniec lipca i się śmieje , ze powiększający brzuszek wywala mi narazie tylko tłuszczyk
a spodnie od piżam zostały już tylko jedne pasujące
Patrycja Ilo
Zaciekawiona BB
Piękne uczucie prawda?????Jaki cudny baseku nas dzisiaj na wizycie podobnie, tak się rozbrykał że nie dało się zmierzyć tętna a jego samego też byli ciężko uchwycić
moja lekarka prowadząca potwierdziła chłopczyka więc chyba Tymuś pozostanie i nie zamieni się w Marysię
![]()
Aż ciezko uwierzyć jak bardzo brykają maluszki
Super gratuluje ,
ja po cichu chciałabym chłopczyka
Mój mąż się śmieje, że mam już brzuch jak w 6 miesiącu ale wskoczyłam w sukienkę ciążowa rozmiarze S i utarłam mu nosaTak właśnie się zaczyna
Później już trudniej brzuch wciągnąć
Każdy brzuszek rośnie innym tempemjeszcze będziemy narzekały na ciężkie brzuszki
Ja mam termin na koniec lipca i się śmieje , ze powiększający brzuszek wywala mi narazie tylko tłuszczyk... ale ważąc się u tego samego lekarza w odstępie miesiąca przytyłam tylko 100 gram xd i liczę tutaj okres świąteczny
a spodnie od piżam zostały już tylko jedne pasujące![]()
Patrycja Ilo
Zaciekawiona BB
Mój mąż się śmieje, że mam już brzuch jak w 6 miesiącu ale wskoczyłam w sukienkę ciążowa rozmiarze S i utarłam mu nosa![]()
Jaka zgrabniutka
Dokładnie, ja tak samo proszę o zdrówko i żeby prawidłowo się rozwijałPiękne uczucie prawda?????
Aż ciezko uwierzyć jak bardzo brykają maluszki
Super gratuluje ,
ja po cichu chciałabym chłopczykaAle Najważniejsze ,ze zdrowe ! codziennie proszę Boga, żeby dzidziuś rósł zdrowiutki
![]()
reklama
Coś Ty, wcale nie jestem szczupła, to była wyjątkowo rozciągliwa sukienkaJaka zgrabniutkaaż zazdroszczę
ja rozmiar s chyba w podstawówce miałam
![]()