Pamiętam ciążę z moim rocznym synem i faktycznie nie była łatwa, ale później idealna różnica wiekumam dziś takiego nerwa… córka popsuła mi wszystkie plany dnia, bo nie chciała zasnąć na drzemkę więc wszystko się rozjechało.
Teraz sama bym poszła spać, ale nie ma kto się zająć córką, to jest straszne, zmęczenie w ciąży i brak możliwości spanka w dzień
Mam wizytę 16.12, więc można wpisać w razie czego![]()
reklama
PasiastyOgon
Moderator
Oj, doskonale rozumiem....mam dziś takiego nerwa… córka popsuła mi wszystkie plany dnia, bo nie chciała zasnąć na drzemkę więc wszystko się rozjechało.
Teraz sama bym poszła spać, ale nie ma kto się zająć córką, to jest straszne, zmęczenie w ciąży i brak możliwości spanka w dzień
LadyCaro
Fanka BB :)
Właśnie też się zdziwiłam, ale mam już 2 glukometry w domu tak pozyskaneOo i to tak można bez żadnych recept kupić? Kurde to ja nie wiedziałam, kupię sobie w poniedziałek.
daariaa9
Lista dziewczyn do prywatnej grupy na ten moment:
@LurineaP
@panna_annaP
@noelleiP
@karolinaaaxP
@AgataG21P
@sarah98765P
@ForestgirlP
@NowyStartP
@hakunamP
@1188P
@Karo30P
@Kwietniowa2026P
@Tralalala25P
@LadyCaroP
@KB02P
@aagata96P
@Justyna140506P
@koniczynka32P
@Marwis26P
@Judyta26 P
Dopisujcie się dziewczyny, bo wydaje mi się, że jednak każda z Was chce być na prywatnym wątku!Ale muszę zrobić taką listę, bo może jednak ktoś nie chce się tak "spoufalać".
Zarapaszam do dopisywania się, ale spokojnie, jeszcze chwilę zanim wyślę listę do Ani![]()
Ja poproszę jeszcze, chyba że same możemy się dopisać?Lista dziewczyn do prywatnej grupy na ten moment:
@LurineaP
@panna_annaP
@noelleiP
@karolinaaaxP
@AgataG21P
@sarah98765P
@ForestgirlP
@NowyStartP
@hakunamP
@1188P
@Karo30P
@Kwietniowa2026P
@Tralalala25P
@LadyCaroP
@KB02P
@aagata96P
@Justyna140506P
@koniczynka32P
@Marwis26P
@Judyta26 P
Dopisujcie się dziewczyny, bo wydaje mi się, że jednak każda z Was chce być na prywatnym wątku!Ale muszę zrobić taką listę, bo może jednak ktoś nie chce się tak "spoufalać".
Zarapaszam do dopisywania się, ale spokojnie, jeszcze chwilę zanim wyślę listę do Ani![]()
daariaa9
Ooo najgorzej.. ja się czuję dobrze do południa, odbieram syna o 13:30 z przedszkola i walczę sama ze sobą, żeby chociaż z nim pogadać bo mam taki zjazd. Czekam tylko aż mąż wróci z pracy i go weźmie na spacer czy cośmam dziś takiego nerwa… córka popsuła mi wszystkie plany dnia, bo nie chciała zasnąć na drzemkę więc wszystko się rozjechało.
Bella.n
O matko. Odpoczywaj. Nikt za nas tego nie zrobi i dobrze, że masz to gdzieś.Dziękuję że pytaszJednorazowa sytuacja, niewiele tego było ale jednak mnie wystraszyło i grzecznie leżę caly dzień. Od rana byłam w biegu to może rzeczywiście przez wysiłek. Choć się więcej nie powtórzyło do WC latam co chwilę żeby sprawdzać i krążą mi myśli po głowie co to mogło być i co się dzieje
idzie oszaleć. Oczywiscie dzisiejsze ciśnienie idzie w górę....
Cudnie
Przytulam ! Tez miałam tyle planów na dziś i plamienie mnie spowolniło. Leżę i nie zrobiłam nic. Słyszę że teściowa na dole nerwe ma że nic nie pomagam dziś ale mam to gdzieś
LadyCaro
dopisałam, powinnam była od razu, ale coś mi nie wyszło ;DJa poproszę jeszcze, chyba że same możemy się dopisać?
Bella.n
Też poproszę o zapisanie. Muszę powiedzieć że w poprzedniej ciąży tak fajnej grupy nie miałam. Ciągle się kłócimy.Ja poproszę jeszcze, chyba że same możemy się dopisać?
PasiastyOgon
Moderator
Ja też w poprzednich ciążach sobie dla pewności w domu mierzyłam w ten sposóbWłaśnie też się zdziwiłam, ale mam już 2 glukometry w domu tak pozyskane![]()
reklama
PasiastyOgon
Moderator
Ja też, ja też! Już się wcześniej zgłaszałamLista dziewczyn do prywatnej grupy na ten moment:
@LurineaP
@panna_annaP
@noelleiP
@karolinaaaxP
@AgataG21P
@sarah98765P
@ForestgirlP
@NowyStartP
@hakunamP
@1188P
@Karo30P
@Kwietniowa2026P
@Tralalala25P
@LadyCaroP
@KB02P
@aagata96P
@Justyna140506P
@koniczynka32P
@Marwis26P
@Judyta26 P
@daariaa9P