reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

mam dziś takiego nerwa… córka popsuła mi wszystkie plany dnia, bo nie chciała zasnąć na drzemkę więc wszystko się rozjechało.
Teraz sama bym poszła spać, ale nie ma kto się zająć córką, to jest straszne, zmęczenie w ciąży i brak możliwości spanka w dzień 😭

Mam wizytę 16.12, więc można wpisać w razie czego 😁
Pamiętam ciążę z moim rocznym synem i faktycznie nie była łatwa, ale później idealna różnica wieku 😍

reklama
mam dziś takiego nerwa… córka popsuła mi wszystkie plany dnia, bo nie chciała zasnąć na drzemkę więc wszystko się rozjechało.
Teraz sama bym poszła spać, ale nie ma kto się zająć córką, to jest straszne, zmęczenie w ciąży i brak możliwości spanka w dzień 😭

Oj, doskonale rozumiem....

Lista dziewczyn do prywatnej grupy na ten moment:
@Lurinea ❤️ P
@panna_anna ❤️❤️ P
@noellei ❤️ P
@karolinaaax ❤️ P
@AgataG21 ❤️ P
@sarah98765 ❤️ P
@Forestgirl ❤️ P
@NowyStart ❤️ P
@hakunam❤️ P
@1188 ❤️ P
@Karo30 ❤️❤️ P
@Kwietniowa2026❤️ P
@Tralalala25❤️ P
@LadyCaro ❤️ P
@KB02❤️ P
@aagata96 ❤️ P
@Justyna140506❤️ P
@koniczynka32❤️ P
@Marwis26❤️ P
@Judyta26 P

Dopisujcie się dziewczyny, bo wydaje mi się, że jednak każda z Was chce być na prywatnym wątku! :D Ale muszę zrobić taką listę, bo może jednak ktoś nie chce się tak "spoufalać".
Zarapaszam do dopisywania się, ale spokojnie, jeszcze chwilę zanim wyślę listę do Ani :)

@Lurinea ❤️ P
@panna_anna ❤️❤️ P
@noellei ❤️ P
@karolinaaax ❤️ P
@AgataG21 ❤️ P
@sarah98765 ❤️ P
@Forestgirl ❤️ P
@NowyStart ❤️ P
@hakunam❤️ P
@1188 ❤️ P
@Karo30 ❤️❤️ P
@Kwietniowa2026❤️ P
@Tralalala25❤️ P
@LadyCaro ❤️ P
@KB02❤️ P
@aagata96 ❤️ P
@Justyna140506❤️ P
@koniczynka32❤️ P
@Marwis26❤️ P
@Judyta26 P

Dopisujcie się dziewczyny, bo wydaje mi się, że jednak każda z Was chce być na prywatnym wątku! :D Ale muszę zrobić taką listę, bo może jednak ktoś nie chce się tak "spoufalać".
Zarapaszam do dopisywania się, ale spokojnie, jeszcze chwilę zanim wyślę listę do Ani :)
Ja poproszę jeszcze, chyba że same możemy się dopisać?

Ooo najgorzej.. ja się czuję dobrze do południa, odbieram syna o 13:30 z przedszkola i walczę sama ze sobą, żeby chociaż z nim pogadać bo mam taki zjazd. Czekam tylko aż mąż wróci z pracy i go weźmie na spacer czy coś

Dziękuję że pytasz 😘 Jednorazowa sytuacja, niewiele tego było ale jednak mnie wystraszyło i grzecznie leżę caly dzień. Od rana byłam w biegu to może rzeczywiście przez wysiłek. Choć się więcej nie powtórzyło do WC latam co chwilę żeby sprawdzać i krążą mi myśli po głowie co to mogło być i co się dzieje 🫣 idzie oszaleć. Oczywiscie dzisiejsze ciśnienie idzie w górę....

Cudnie 😍

Przytulam ! Tez miałam tyle planów na dziś i plamienie mnie spowolniło. Leżę i nie zrobiłam nic. Słyszę że teściowa na dole nerwe ma że nic nie pomagam dziś ale mam to gdzieś
O matko. Odpoczywaj. Nikt za nas tego nie zrobi i dobrze, że masz to gdzieś.

reklama
@Lurinea ❤️ P
@panna_anna ❤️❤️ P
@noellei ❤️ P
@karolinaaax ❤️ P
@AgataG21 ❤️ P
@sarah98765 ❤️ P
@Forestgirl ❤️ P
@NowyStart ❤️ P
@hakunam❤️ P
@1188 ❤️ P
@Karo30 ❤️❤️ P
@Kwietniowa2026❤️ P
@Tralalala25❤️ P
@LadyCaro ❤️ P
@KB02❤️ P
@aagata96 ❤️ P
@Justyna140506❤️ P
@koniczynka32❤️ P
@Marwis26❤️ P
@Judyta26 P
@daariaa9 ❤️ P

Ja też, ja też! Już się wcześniej zgłaszałam 🖐️

Do góry