reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

A tak Was chciałam podpytać - robicie prenatalne z PAPPA? Decydujecie się dodatkowo na NIFTY?

Ja chcę robić prenatalne z PAPPA, ale nad NIFTY się trochę zastanawiam. 🤔
W ciąży donoszonej nie robiłam nic innego niż Pappa. Teraz się zastanawiam. Jeszcze chwilę mam do tego, ale nie wykluczam dodatkowego badania 😊

Zrobiłam betę wczoraj, wygląda dobrze, 194 a było dwa dni wcześniej 53,4, przyrost 266% 😊

reklama
A zastanawiacie się ze względów finansowych czy jakichś innych?
Wiesz co, finanse to jedno, bo ok, nie jest to mała kwota, biorąc pod uwagę ile wydajemy na leki przy ciąży i że wydatki będą rosły, bo remont, bo wyprawka itd.. Jednak my się zastanawiamy głównie dlatego, że w sumie jeśli PAPPA wyjdzie super, małe ryzyka, to w sumie możnaby te NIFTY darować.

Hej @Karo30, nie wiem, czy data Twojej wizyty u lekarza się faktycznie zgadza (z uwagi na niedzielę), ale tak czy inaczej powodzenia, trzymam kciuki. 😊

Dobra, dziewczyny, na dzień dobry obiecuje , że ostatni raz!
1000004661.jpg

Hej @Karo30, nie wiem, czy data Twojej wizyty u lekarza się faktycznie zgadza (z uwagi na niedzielę), ale tak czy inaczej powodzenia, trzymam kciuki. 😊
Całą noc śniła mi się dzisiejsza wizyta 😱. Przy poprzednich ciążach tak nie miałam, w tej ogromnie się denerwuję ...Już za chwilę się dowiem czy Groszek jest w dobrym miejscu ❤️.Tak wizytę mam dzisiaj, też się dziwiłam, że to niedziela.

To u mnie z testami dzisiaj pink strumieniowy zrobił "niespodziankę" I prawie zawału dostałam, bo kreska słaba... Ale 2 inne testy pokazują ładnie i facelle płytkowy taką samą kreskę jak wczoraj i pink płytkowy mocniejszą... Więc chyba jest ok🤔🧐

Załączniki

• 1000042119.jpg
    1000042119.jpg
    223,7 KB · Wyświetleń: 41
  • 1000042104.jpg
    1000042104.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 42
To u mnie z testami dzisiaj pink strumieniowy zrobił "niespodziankę" I prawie zawału dostałam, bo kreska słaba... Ale 2 inne testy pokazują ładnie i facelle płytkowy taką samą kreskę jak wczoraj i pink płytkowy mocniejszą... Więc chyba jest ok🤔🧐
Te pinki to dużo zależy od partii. Ja np. miałam tak, że zrobiłam jednego dnia i była całkiem ładna kreska, a kolejnego dnia zrobiłam z innej partii i kreska była dużo bledsza, mimo, że beta nie spadła.

reklama
Te pinki to dużo zależy od partii. Ja np. miałam tak, że zrobiłam jednego dnia i była całkiem ładna kreska, a kolejnego dnia zrobiłam z innej partii i kreska była dużo bledsza, mimo, że beta nie spadła.
Dlatego chyba przestanę już robić codziennie testy. Jutro powtórzę drugi raz betę, a potem już przed wizytą... W międzyczasie ewentualnie na pamiątkę sobie jakieś lepsze zrobię. Kilka😅

Do góry