reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

reklama
Teściowa oczywiście musiała zepsuć humor, mówi do mnie, że przyjeżdża dzisiaj na kawę siostra męża i czy może powiedzieć jej o naszym szczęściu. Ja sobie pomyślałam dosłownie chyba Cię poje*bało. Wie, że plamiłam, że lekarz mnie nastraszył, ciągle się stresuje czy jest dobrze i conajmniej do świąt wstrzymujemy się z tą informacją. A ją już nosi, w pierwszej ciąży co byłam i poroniłam to przyjechała rodzina ze strony męża i też gadamy gadamy, a ona no Daria to pochwalcie się może nowiną. To juz nawet nie musiałam mówić bo każdy na to wpadnie. A 2tyg później poroniłam. Powiedziała mi, że dobrze nie powie to nasza decyzja, ale sądzę, ze i tak jej powie.
To jakbyś w przyszłości była w kolejnej ciąży to zrób tak jak ja 17 lat temu,powiedz jej jak już będzie widać 😂a jak będzie miała pretensje że tak późno to pow że nie umie utrzymać języka na miejscu i dlatego inaczej byłaby pierwsza która by się dowiedziała a tak jest ostatnią i patrz na mine -bezcenna 😉

moja tesciowa jeszcze nie wie, ale ona na poczatku nic nie bedzie odwalac, ona jest specjalistka porabanych akcji jak wnuk sie juz urodzi, ma trojke wnuczat i przy kazdym odstawiala takie cyrki, ze to sie do telewizji nadaje po prostu, kosmitka.
oo to u mnie to samo :) mi syna to z rąk wyrywała na początku i bardzo chciała z nim zostawać sama, mówiła do niego synku- ale szybko ukróciłam, teraz czujemy z mężem, że się nie ucieszą a nowego wnuka potraktują na zasadzie po co sobie komplikowaliście życie. Także mój mąż zdeterminowany twierdzi, że jak coś odwalą to zerwie z nimi kontakt.

To jakbyś w przyszłości była w kolejnej ciąży to zrób tak jak ja 17 lat temu,powiedz jej jak już będzie widać 😂a jak będzie miała pretensje że tak późno to pow że nie umie utrzymać języka na miejscu i dlatego inaczej byłaby pierwsza która by się dowiedziała a tak jest ostatnią i patrz na mine -bezcenna 😉
Hahahaha😈😈

no ale lata też teoria, że owulaki wykrywają ciążę WCZEŚNIEJ niż ciażowe, więc no jak widać na załączonym obrazku, raczej nie 😅
A to też obalam. Nie wykrywaja wcześniej ;), zrobiłam na samym początku ciąży i był mocny, ale nadal negatywny 😉
A teraz szok:o ciekawe🤔 to był mój owulak około 10dpo

Załączniki

• 1000041754.jpg
    1000041754.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 25
reklama
Matko dziewczyny jak mi dzisiaj niedobrze... myślałam, że zwymiotuję pod szkołą jak odprowadzałam najstarszego... 🤮🤮🤮
Tule i współczuję 🫣
Ja też sobie dzisiaj miejsca nie mogę znaleźć 🥴 nic mi nie smakuje, po wszystkim mi niedobrze. Niech to już minie bo się wykończę 🥴
Słuchajcie, przy 4 i więcej już teściowe nie chwalą się światu🤣🤣🤣🤣🤣
😂🤣 Chyba nie będę tego sprawdzać🤣

Smak na dziś: kanapka z twarożkiem z czosnkiem, pomidorkiem i ketchupem🤣 tylko to jestem w stanie przełknąć...
Smacznego 😁
Dobre jesteście 🤣😂

Do góry