Tralalala25
Fanka BB :)
jeny ludzie to sa jebnieci… xDJesteśmy daleko od siebie i przestali dzwonić na 2-3 miesiące, a potem przez jakiś czas z fochem w głosiebo nie taką mieli wizję na nasze życie
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
jeny ludzie to sa jebnieci… xDJesteśmy daleko od siebie i przestali dzwonić na 2-3 miesiące, a potem przez jakiś czas z fochem w głosiebo nie taką mieli wizję na nasze życie
![]()
Jutro 9:30. Także dobrze że rano. Mniej czasu na myślenie.O której wizytujesz?
To jakbyś w przyszłości była w kolejnej ciąży to zrób tak jak ja 17 lat temu,powiedz jej jak już będzie widaćTeściowa oczywiście musiała zepsuć humor, mówi do mnie, że przyjeżdża dzisiaj na kawę siostra męża i czy może powiedzieć jej o naszym szczęściu. Ja sobie pomyślałam dosłownie chyba Cię poje*bało. Wie, że plamiłam, że lekarz mnie nastraszył, ciągle się stresuje czy jest dobrze i conajmniej do świąt wstrzymujemy się z tą informacją. A ją już nosi, w pierwszej ciąży co byłam i poroniłam to przyjechała rodzina ze strony męża i też gadamy gadamy, a ona no Daria to pochwalcie się może nowiną. To juz nawet nie musiałam mówić bo każdy na to wpadnie. A 2tyg później poroniłam. Powiedziała mi, że dobrze nie powie to nasza decyzja, ale sądzę, ze i tak jej powie.
Może działa od/do pewnego tygodnia?
oo to u mnie to samomoja tesciowa jeszcze nie wie, ale ona na poczatku nic nie bedzie odwalac, ona jest specjalistka porabanych akcji jak wnuk sie juz urodzi, ma trojke wnuczat i przy kazdym odstawiala takie cyrki, ze to sie do telewizji nadaje po prostu, kosmitka.
HahahahaTo jakbyś w przyszłości była w kolejnej ciąży to zrób tak jak ja 17 lat temu,powiedz jej jak już będzie widaća jak będzie miała pretensje że tak późno to pow że nie umie utrzymać języka na miejscu i dlatego inaczej byłaby pierwsza która by się dowiedziała a tak jest ostatnią i patrz na mine -bezcenna
![]()
no ale lata też teoria, że owulaki wykrywają ciążę WCZEŚNIEJ niż ciażowe, więc no jak widać na załączonym obrazku, raczej nieMoże działa od/do pewnego tygodnia?![]()
haha nieźle, fajnie, że edukują... ech u nas pewnie będzie podobnie ze strony męża. Moje siostry zachwycone. Rodzice pewnie też focha mieć nie będą.Dodam jeszcze, że ciekawych tekstów się już ostatnio nasłuchaliśmy o antykoncepcji po porodziehahahaha
A to też obalam. Nie wykrywaja wcześniejno ale lata też teoria, że owulaki wykrywają ciążę WCZEŚNIEJ niż ciażowe, więc no jak widać na załączonym obrazku, raczej nie![]()
Tule i współczujęMatko dziewczyny jak mi dzisiaj niedobrze... myślałam, że zwymiotuję pod szkołą jak odprowadzałam najstarszego...![]()
Słuchajcie, przy 4 i więcej już teściowe nie chwalą się światu![]()
SmacznegoSmak na dziś: kanapka z twarożkiem z czosnkiem, pomidorkiem i ketchupemtylko to jestem w stanie przełknąć...
Dobre jesteście