LadyCaro
Fanka BB :)
no jakoś od początku ciąży.Miałam z apteki gluco maxx i mierzył w miarę podobnie do wyników z krwidługo go masz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj
no jakoś od początku ciąży.Miałam z apteki gluco maxx i mierzył w miarę podobnie do wyników z krwidługo go masz?
Ojej, to faktycznie ciężko.Ja po wizycie, 8+1 i wszystko w porządku. Ale potem prosto od lekarza pojechałam do sklepu i do apteki i panie w aptece musiały mnie cucić bo zasłabłam.
Nie mogę w ciąży stać w kolejkach ani robić większych zakupów bo zaraz mi się słabo robi. A że brzucha nie mam to ludzie nie przepuszczą w kolejce tylko się gapią… Zobacz załącznik 1730480
a wymienialas w nim baterie ostatnio? Mozna tez skalibrowac glukometr takimi specjalnymi paskami i plynamiKurde powiem Wam, że mierze ten cukier i no nie pasowało mi, że ja glukozę na czczo mam po 80 i 90, bo nigdy takiej nie miałam. Z ciekawości teraz sobie zmierzyłam 2h po jedzeniu - 146mówię niemożliwe, poszłam do taty i zmierzylam jego glukometrem 3 min później - 116
więc już sama nie wiem, pomierze chyba parę dni obudwoma, pojadę może któregoś razu też na cukier z krwi. Bo zmartwiłam się, że coś szaleje, a może to glukometr mnie oszukuje.
był kalibrowany przed pierwszym użyciem. Może dziś spróbuję jeszzce raza wymienialas w nim baterie ostatnio? Mozna tez skalibrowac glukometr takimi specjalnymi paskami i plynami
ależ wspaniale się patrzy na te zdjęcia Wasze
Opinie o Twoim. To tylko kilka, jest ich więcej i 90% że zawyża.Mój tata ma Abra Smart, a mój jest Gluco maxxx. No któryś musi kłamać. Zmierzyłam potem jeszcze raz swoim - 144. To jest 30 jednostek różnicy przecież...
Mów, że jesteś w ciąży i tyle.Ja po wizycie, 8+1 i wszystko w porządku. Ale potem prosto od lekarza pojechałam do sklepu i do apteki i panie w aptece musiały mnie cucić bo zasłabłam.
Nie mogę w ciąży stać w kolejkach ani robić większych zakupów bo zaraz mi się słabo robi. A że brzucha nie mam to ludzie nie przepuszczą w kolejce tylko się gapią… Zobacz załącznik 1730480
Super, gratulacjeDziewczyny u nas już po wizycie, to była pierwsza u ginekologa “normalnego” a nie w klinice IVF. Wszytsko wygląda ok, mamy 3,4cm małego człowieka![]()
Ja polecam Abra Smart. Też mam. Raz jeden mi kłamał, ale z mojej winy, bo paski wysypałam na podłogę i część musiało coś złapać i kłamać. Ale tak to wszystko super. A mam już długo, bo miałam już przy IO.Mój tata ma Abra Smart, a mój jest Gluco maxxx. No któryś musi kłamać. Zmierzyłam potem jeszcze raz swoim - 144. To jest 30 jednostek różnicy przecież...
Ja też jestem dziś 8+1, ale wizytę mam za tydzień w środę. Dzidziuś już dużyJa po wizycie, 8+1 i wszystko w porządku. Ale potem prosto od lekarza pojechałam do sklepu i do apteki i panie w aptece musiały mnie cucić bo zasłabłam.