reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

reklama
Ja po wizycie, 8+1 i wszystko w porządku. Ale potem prosto od lekarza pojechałam do sklepu i do apteki i panie w aptece musiały mnie cucić bo zasłabłam.
Nie mogę w ciąży stać w kolejkach ani robić większych zakupów bo zaraz mi się słabo robi. A że brzucha nie mam to ludzie nie przepuszczą w kolejce tylko się gapią… Zobacz załącznik 1730480
Ojej, to faktycznie ciężko.
Ja dzisiaj też jakąś słabą byłam, ledwo na nogach ustać mogłam, ale na wieczór już ok z tym, że jest 20 a ja idę spać bo po prostu oczy mi się zamykają, wykańczający stan ta ciąża dla mnie 😂 ale dobrze, że jest

Kurde powiem Wam, że mierze ten cukier i no nie pasowało mi, że ja glukozę na czczo mam po 80 i 90, bo nigdy takiej nie miałam. Z ciekawości teraz sobie zmierzyłam 2h po jedzeniu - 146 😳 mówię niemożliwe, poszłam do taty i zmierzylam jego glukometrem 3 min później - 116 🫣 więc już sama nie wiem, pomierze chyba parę dni obudwoma, pojadę może któregoś razu też na cukier z krwi. Bo zmartwiłam się, że coś szaleje, a może to glukometr mnie oszukuje.
a wymienialas w nim baterie ostatnio? Mozna tez skalibrowac glukometr takimi specjalnymi paskami i plynami

IMG_6370.jpeg

Trochę już dzidzi a trochę jeszcze kosmita 😂❤️

Mój tata ma Abra Smart, a mój jest Gluco maxxx. No któryś musi kłamać. Zmierzyłam potem jeszcze raz swoim - 144. To jest 30 jednostek różnicy przecież...
Opinie o Twoim. To tylko kilka, jest ich więcej i 90% że zawyża.
Ja mam accu chek. Piszą, że jeden z lepszych

Załączniki

• Screenshot_20251209_202951_Facebook.jpg
    Screenshot_20251209_202951_Facebook.jpg
    197,6 KB · Wyświetleń: 28
Ja po wizycie, 8+1 i wszystko w porządku. Ale potem prosto od lekarza pojechałam do sklepu i do apteki i panie w aptece musiały mnie cucić bo zasłabłam.
Nie mogę w ciąży stać w kolejkach ani robić większych zakupów bo zaraz mi się słabo robi. A że brzucha nie mam to ludzie nie przepuszczą w kolejce tylko się gapią… Zobacz załącznik 1730480
Mów, że jesteś w ciąży i tyle. 😟 Niektórym dziewczynom do końca mało co widać. Nie ma co narażać siebie i dziecko. Mów, prawo daje Ci pierwszeństwo. Nic Ci się chociaż nie stało? 🥺
Dziewczyny u nas już po wizycie, to była pierwsza u ginekologa “normalnego” a nie w klinice IVF. Wszytsko wygląda ok, mamy 3,4cm małego człowieka ❤️❤️
Super, gratulacje 😍
Mój tata ma Abra Smart, a mój jest Gluco maxxx. No któryś musi kłamać. Zmierzyłam potem jeszcze raz swoim - 144. To jest 30 jednostek różnicy przecież...
Ja polecam Abra Smart. Też mam. Raz jeden mi kłamał, ale z mojej winy, bo paski wysypałam na podłogę i część musiało coś złapać i kłamać. Ale tak to wszystko super. A mam już długo, bo miałam już przy IO.

Mnie minęły wszystkie dolegliwości typu mdłości, bóle brzucha itd ale za to od kilku dni mam taki spadek energii… Dzisiaj to już była przesada, zawiozłam córkę do żłobka, wróciłam do domu i spałam cały dzień, aż z mężem nie wrócili do domu 🙈 Czuje się jakby mnie rozjechał walec drogowy, oczy mnie bolą, głowa, nie mam siły na nic 🙈 Apetytu też zbytnio nie mam, zjem rano śniadanie i potem dopiero jestem głodna koło 15-16 ale na nic nie mam ochoty 🫠 Tylko czekolada dobrze wchodzi 😝

reklama
Ja też jestem dziś 8+1, ale wizytę mam za tydzień w środę. Dzidziuś już duży🤩

Do góry