Mój syn też chodził do żłobka jak byłam w drugiej ciążyJa mam podobnie, też dziś o 8 zawiozłam syna do żłobka, trochę pranie postawiłam coś się pokręciłam i przeleżałam do południa. Brak siły na cokolwiek. Ja mam jeszcze o to wyrzuty sumienia, że jak siedzę w domu to jak mogę zawozić do żłobka![]()
reklama
No z takim sprzętem to daleko nie zajadęO matko, aż taki rozstrzał? To coś nie w porządku. Może ma opcję jakiegoś resetu czy wymiany baterii? Ja miałam cukrzycę ciążową w drugiej ciąży, doskonale Cię rozumiem!
PasiastyOgon
Moderator
Hahahahaha, to przeliczanie przez innychJa przez słony posmak w ustach też bez przerwy bym coś memlała byleby zabić to uczucie, oczywiście się powstrzymuje ale mam tak samo jak Ty.
Dzień dobry
Wczoraj był tak intensywny dzień że jeszcze dziś nie do końca pamiętam jak się nazywam.
Zaczęło się od bójki syna w szkole, okazało się że się bronił więc dumna jestem z niego.
Jako że wszyscy mieliśmy dobre humory stwierdziliśmy że to jest chyba moment żeby zagadać z dziećmi. Szliśmy do nich z duszami na ramieniu, nastawieni na krzyk, trzaskanie drzwiami i głupie odzywki. Do tej pory ciężko mi uwierzyć że dzieci zareagowały z uśmiechem i radością
. Syn przeżywał że będzie starszym bratem aż o 13 lat, proponowali imiona, mówili że bardzo chcieliby siostrę. Syn bo już przyzwyczajony że jedna siostrę ma, córka bo chciałaby się mieć z kim bawić
.
Nie ukrywam że w pewnym momencie już miałam dość nawracania tematu ciążysyn chodził za mną jak cień i bez przerwy o cos dopytywał i przyglądał się czy już widać. Nawet w kalendarz patrzył kiedy w ciążę zaszłam bo przeliczył w głowie
![]()
Tralalala25
Fanka BB :)
9 jednostek to nie tak duzo, mysle, ze akceptowalne. Ale uzywaj na przyszlsoc tego co mniej pokazujeJa na czczo dziś z dwóch glukometrów miałam wyniki 88 i 79. No różnica duża...
Tralalala25
Ja sie dzisiaj rzutem na tasme umowilam na wizyte do luxmedu na 14
fajnie, bo po tych Waszych wizytach juz czulam, ze dawno swojej nie mialam 
LadyCaro
no nie wiem czy nie tak dużo, różnica 82 a 92 np dla mnie już jest znacząca... A wczoraj przecież ta różnica była 30 jednostek9 jednostek to nie tak duzo, mysle, ze akceptowalne. Ale uzywaj na przyszlsoc tego co mniej pokazuje![]()
LadyCaro
@Bubulenka jesteś z nami? Bo chcę już wysłać listę do prywatnego wątku, jako, że wszystkie dziewczyny się zapisały, więc pytanie, czy dorzucać też Ciebie?
i czy będziesz się udzielać, bo to jest niejako wymóg 
Kwietniowa2026
Aktywna w BB
To na pewno nie działa tak jak powinien, u mnie znów na moim glukometrze wychodzi mi zawsze koło 100, więc podwyższone a z wyników krwi wyszło 88, i coś nie wierzę temu laboratorium bo mi na wielu glukometrach wychodzi podwyższone, w laboratorium przyszpitalnym też, a tam jakoś nagle mam w normieMój glukometr najlepszyrano zrobiłam i wyszło 96 a po chwili 163 i 31
także coś z nim nie tak
reklama
Justyna140506
Zaciekawiona BB
No superJa przez słony posmak w ustach też bez przerwy bym coś memlała byleby zabić to uczucie, oczywiście się powstrzymuje ale mam tak samo jak Ty.
Dzień dobry
Wczoraj był tak intensywny dzień że jeszcze dziś nie do końca pamiętam jak się nazywam.
Zaczęło się od bójki syna w szkole, okazało się że się bronił więc dumna jestem z niego.
Jako że wszyscy mieliśmy dobre humory stwierdziliśmy że to jest chyba moment żeby zagadać z dziećmi. Szliśmy do nich z duszami na ramieniu, nastawieni na krzyk, trzaskanie drzwiami i głupie odzywki. Do tej pory ciężko mi uwierzyć że dzieci zareagowały z uśmiechem i radością
. Syn przeżywał że będzie starszym bratem aż o 13 lat, proponowali imiona, mówili że bardzo chcieliby siostrę. Syn bo już przyzwyczajony że jedna siostrę ma, córka bo chciałaby się mieć z kim bawić
.
Nie ukrywam że w pewnym momencie już miałam dość nawracania tematu ciążysyn chodził za mną jak cień i bez przerwy o cos dopytywał i przyglądał się czy już widać. Nawet w kalendarz patrzył kiedy w ciążę zaszłam bo przeliczył w głowie
![]()