zońka
Fanka BB :)
hejka,
zuzaduza, tak Zosia ma juz 8 zęboli i rzeczywiście wygląda jakby cała szczena już była zębów. I dziekujemy za miłe słowa
Pytacie jak piesek sie wabi, bo wam napisałam, że go woła po imieniu. Brzmi to dumnie, natomiast prawda jest taka, że to tylko marne 2sylaby, więc taki sam stopień trudności jak mama, czy tata
Pie wabi sie Koko. Nasz pies to jest jej najlepszy przyjaciel, czasami jak ryczy to wystarczy, że pies wejdzie do pokoju i od razu uwaga na niego skierowana i cisza jest. Ostatnio, niestety, jak sama je i ma jedzenie w raczce to zawsze musi podzielic sie z pieskiem, a ja tylko latam i wycieram jej rączki. Generalnie kochaja sie z wzajemnością
bardzo
Aloha, spóźnione zyczenia urodzinowe, sto lat, kochana!!!A tak w ogóle to moja Zofia na odwrót z Twoja, twoja wpada znowu w faze spioch, a moja od tygodnia albo dłuzej wstaje o 5-6

fakt, przesypia całe noce, ale zawsze spała przynajmniej do 7.30. Spać chodzi przed 20. Kurde, rano jestem nieprzytomna, bo ja nienawidzę rano wstawać. I do tego ostatnio mało śpi w dzień, normalnie ma 3 drzemki po 45 min. a dzis i wczoraj jedna 2,5 godzinna i to w dodatku na spacerze
Ciekawe czy juz jej tak zostanie...mam nadzieję, ze wroci do 3 drzemek jednak.
optimistic, 5 razy 120ml
no to niezły ma chłopina spust. Po tym wzmozonym apetycie ja bym obstawiała jakis skok, może teraz rośnie albo coś tam przerabia innego i jest mu ciężko? Wytrwałości wam życzę, oby było spokojniej
kemyt, no to miałaś przejścia z tym ciemiaczkiem, w dodatku w takim stanie, ehhh. Ale fajny jest ten spokój przy drugim dziecku, Ty dla mnie jesteś żywym przykładem na to jak fajnie jest mieć przynajmniej dwójeczkę dzieci, spokój, luzik i pełne oddanie, serio na mnie to działa zachęcająco

koliberr, no niezłe prezenty komunijne, ja w 100proc. zgadzam sie z tym co napisały Optimistic i Paprotna, to jest wręcz szokujace co ludzie dziś wyprawiają z takimi uroczystosciami i jak gubią ducha i istotę sprawy. Co do rowerka biegowego to dla mnie to za wcześnie, a ja nie lubie prezentów na wyrost. Wg mnie dziecko musi juz byc bardzo sprawne, mieć opanowana nieźle koordynacje juz i równowagę, ale Twoja Lila śmiga z rozwojem jak burza wiec wszystko jest mozliwe
A co do prowadzenia wózka, to nie myślałaś, żeby jej kupić jakiś dziecinny, żeby sobie pchała i było jej wygodnie?
Paprotna, no to super, ze kroi sie wspolna wolna sobota, no i do tego pklan pójścia do kina. Myślałam o Tobie duzo ostatnio, przy okazji wstawania Zośki o 5 rano
Pamietam jak Ty to przerabiałaś.
Od jutra podobno lato, zobaczymy...
zuzaduza, tak Zosia ma juz 8 zęboli i rzeczywiście wygląda jakby cała szczena już była zębów. I dziekujemy za miłe słowa

Pytacie jak piesek sie wabi, bo wam napisałam, że go woła po imieniu. Brzmi to dumnie, natomiast prawda jest taka, że to tylko marne 2sylaby, więc taki sam stopień trudności jak mama, czy tata
Pie wabi sie Koko. Nasz pies to jest jej najlepszy przyjaciel, czasami jak ryczy to wystarczy, że pies wejdzie do pokoju i od razu uwaga na niego skierowana i cisza jest. Ostatnio, niestety, jak sama je i ma jedzenie w raczce to zawsze musi podzielic sie z pieskiem, a ja tylko latam i wycieram jej rączki. Generalnie kochaja sie z wzajemnością
bardzoAloha, spóźnione zyczenia urodzinowe, sto lat, kochana!!!A tak w ogóle to moja Zofia na odwrót z Twoja, twoja wpada znowu w faze spioch, a moja od tygodnia albo dłuzej wstaje o 5-6

fakt, przesypia całe noce, ale zawsze spała przynajmniej do 7.30. Spać chodzi przed 20. Kurde, rano jestem nieprzytomna, bo ja nienawidzę rano wstawać. I do tego ostatnio mało śpi w dzień, normalnie ma 3 drzemki po 45 min. a dzis i wczoraj jedna 2,5 godzinna i to w dodatku na spacerze
Ciekawe czy juz jej tak zostanie...mam nadzieję, ze wroci do 3 drzemek jednak.optimistic, 5 razy 120ml
no to niezły ma chłopina spust. Po tym wzmozonym apetycie ja bym obstawiała jakis skok, może teraz rośnie albo coś tam przerabia innego i jest mu ciężko? Wytrwałości wam życzę, oby było spokojniejkemyt, no to miałaś przejścia z tym ciemiaczkiem, w dodatku w takim stanie, ehhh. Ale fajny jest ten spokój przy drugim dziecku, Ty dla mnie jesteś żywym przykładem na to jak fajnie jest mieć przynajmniej dwójeczkę dzieci, spokój, luzik i pełne oddanie, serio na mnie to działa zachęcająco

koliberr, no niezłe prezenty komunijne, ja w 100proc. zgadzam sie z tym co napisały Optimistic i Paprotna, to jest wręcz szokujace co ludzie dziś wyprawiają z takimi uroczystosciami i jak gubią ducha i istotę sprawy. Co do rowerka biegowego to dla mnie to za wcześnie, a ja nie lubie prezentów na wyrost. Wg mnie dziecko musi juz byc bardzo sprawne, mieć opanowana nieźle koordynacje juz i równowagę, ale Twoja Lila śmiga z rozwojem jak burza wiec wszystko jest mozliwe
A co do prowadzenia wózka, to nie myślałaś, żeby jej kupić jakiś dziecinny, żeby sobie pchała i było jej wygodnie?Paprotna, no to super, ze kroi sie wspolna wolna sobota, no i do tego pklan pójścia do kina. Myślałam o Tobie duzo ostatnio, przy okazji wstawania Zośki o 5 rano
Pamietam jak Ty to przerabiałaś. Od jutra podobno lato, zobaczymy...
Ostatnia edycja: