Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Na basen chciałabym po 4 miesiącu. Czyli niedługo, ale to bardziej dla Grzesia. Właśnie skończyłam trening. Rowerek, bieżnia i nogi i rączki. No i pora zacząć dietę :/
Misia, ja lubię zakwasy. Jakoś czuje ze żyje wtedy [emoji23]
Ja dziś rowerek 40 min. I dziś zaczęłam dietę! Tzn pierwszy dzień bez słodyczy zaliczony [emoji6]
Ja pamiętam jak raz miałam zakwasy nóg. A do roboty na 12 h stania miałam iść. I stanie nie było źle ale każdy krok tak bolalo i jak na magazynie byłam i musiałam kucnac aby po coś sięgać. Czułam ze cwiczulam. Jutro idę podpisać umowę i od listopada zaczynam
Linoone ja się nazarlam ciastek i zjadłam w końcu czekoladę jak nie było meza.. I młodej wyskoczyło pełno czerwonych plam.. więc na coś jest uczulona[emoji23] więc ja wracam do niejedzenia słodyczy skoro mi tak dobrze idzie.. [emoji23]