reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Myszkowska ale fajnie że robisz taką imprezę:) u nas nie ma takiego zwyczaju.
Co do leginsów to ja kupiłam takie na lato CIĄŻOWE LEGGINSY GETRY LEGINSY PANELEM dł.3/4 M (2239342141) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i mi sie podobają. są matowe ale ok i wygodne!! tylko białe lekko prześwitują na pupie ale przecież będę nosić tuniki więc ok.
byliśmy wczoraj w Realu i kupiliśmy lovelle do białego i koloru i płyn do płukania. a w ikei lampkę księzyc do małego żeby w nocy coś widzieć a go nie rozbudzać... ale miałam frajdę na tych zakupach:-D

reklama
Ja chodze w zwyklych leginsach i dluzszych bluzeczkach.. Nie kupuje juz nic, sie juz nie oplaca ;-):-p Przeciez za dwa miechy bedzie juz po, taram, tarrram, tarrram :-)

Ja to samo B. powatrzam, że już przecież nie opłaca się. Potrzebowałam jakiegoś t-shirta z krótkim rękawem i legginsów, bo żadnych krótkich spodni nie miałam a teraz jak będzie ciepło to będą ok. Wczoraj na tych zakupach B. mi spodnie wciskał do mierzenia, ale go uświadomiłam, że to już tak niedługo ;-)

no widzę, że powoli nasze zakupy dobiegają końca - wyprawki prawie gotowe - super nic tylko się cieszyć, że takie sprawne dziołchy są heheheh

a to nas wózeczek, który zakupiliśmy - nie jest nowy ale stan idealny i cena kusząca dlatego go wybraliśmy bo niestety przy dwójce musimy podwójnie liczyć każdy wydany pieniądz:tak:
1.jpg2.jpg3.jpg plus oczywiście spacerówka ale zdjęć nie posiadam :sorry2:

reklama
Do góry