Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Mam nadzieieje ze bol brzucha to nic powaznego

z okzaji tego ze jest tesc to zosatanie zMalym a my do jakiegos klubu jezzowego na drinolka
bezalkoholowy jak dla mnie ale co tam 

dala tylko skierowanie na usg.Kolejny raz podejdzie w Pl tu sam egzamin 1600 zl w w Pl ok 200 zl roznica sporaAndula no to przykro ale moze w koncu sie uda...glowa do gory. no tak my nie jesetsmy godne zeby sie z nami napic w chwilach zwatpienia, moj M ma to samo, woli meskie towarzystwo.
chociaz dzisiaj musze sie pochwalic bo zaprosil mnie na randkez okzaji tego ze jest tesc to zosatanie zMalym a my do jakiegos klubu jezzowego na drinolka
bezalkoholowy jak dla mnie ale co tam
Brzuch boli cos wokolicach jajnikow, dr nie wiedziala co to moze byc, moze dlatego ze wcale mnie nie zbadaladala tylko skierowanie na usg.

od razu humorek sie poprawi
wiec do czegos sie przydal
Kate ile ja bym dała za szklaneczkę coli!!!!!!;-) no ale obiecałam sobie, że jak przestanę karmić to pierwsze co kupię sobie dwa litry coli i wypiję jednym ciurkiem, później zrobię sobie tatara a na koniec przyjdzie moja kumpela i litra obalimy i tym sposobem zatrucie będę miala gwarantowaneja już posprzątałam, naszykowałam obiad (reszta jak M wróci), Mały śpi a ja szklaneczka Coli, micha chipsów i sobie siedzę na necieżyć nie umierać;-) miłego dnia:-)

No i bardzo dobrzeU mnie Mis spal juz od 8 do 10 i teraz spi kolejny raz ponad 35 min.Ja nic nie robie jak M wroci z egaminu powiem ze mialam tyle roboty ze nawet obiadu nie mialam jak zrobic wyjdzie z malym na spacer to ja cos ugotujea co mi sie tez chwila relaksu nalezy;-):-)

też bym tak zrobiła
matko jedyna to kupa forsy i praktycznie na darmo, bo i tak wyjeżdżacie??? Biedulki:-( i nie przejmuj się kochana, ze Twojego M do chłopów ciągnie
oni mają po prostu mocniejsze glowy
Powiem Tobie Ewelinka, ze jakaś dziwna sprawaoczko cały czas łzawi i ropieje, a pani dr nie zapisała żadnych kropelek, tylko przemywanie solą fizjologiczną albo przegotowaną wodą.
bo jak mojej Tosi ropiały oczka i byłyśmy już zapisane na wizytę, to dr przepisała kropelki
no ale co lekarz to obyczaj
hej
wlasnie wpadlam do domu, szybk obiad, biore mala i znowu do pracy-musze przygotowac dzieci do konkursu-oby Wercia grzeczna byla ;-)
u nas slonko i planuje potem do rodzicow na dzialke isc
My juz po wizycie lekarza, wizyta byla na 11 a przeciagnelo sie do 11.40, juz mialam dosc czekania. Infekcja wirusowa wiec lekow nie dostalysmy. Jesli do poniedzialku sie nie polepszy to mamy wrocic. Brak apetytu to podobno nie problem, mam tylko upewnic sie, ze mala jest nalezycie pojona.

No i w trakcie rozmowy wyszlo, że dziewczyna jest w ciąży i denerwowała się jak ja zareaguję
a ja przecie pierwsza do uprawiania polityki prorodzinnej
tylko dałam jej wytyczne, że ma wyznaczyć sobie zastępce i po czwartym m-cu mam jej nie widzieć w pracy, a co by mi się dziewczyna nie zapracowała i nie stała 8h na nogach
bedzie jedynie robić dekadówki i miesięczne raporty
Fajnie, następna dzidzia w drodze