liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
a ja dzisiaj miałam zebranie z moimi pracownikami, i po zebraniu moja kierownik podeszła i spytała, czy mogę z nią kawkę wypić a przy tym miala minę taką jakbym co najmniej jej całą premię ucięłaNo i w trakcie rozmowy wyszlo, że dziewczyna jest w ciąży i denerwowała się jak ja zareaguję
a ja przecie pierwsza do uprawiania polityki prorodzinnej
tylko dałam jej wytyczne, że ma wyznaczyć sobie zastępce i po czwartym m-cu mam jej nie widzieć w pracy, a co by mi się dziewczyna nie zapracowała i nie stała 8h na nogach
bedzie jedynie robić dekadówki i miesięczne raporty
Fajnie, następna dzidzia w drodze
![]()
Jejku.. noż idealna szefowa z Ciebie :-) Więc Ty mnie nie strasz swoją osobą :-) No chyba że Ty mnie nie będziesz chciala ale to już inna historia :-(
No i w trakcie rozmowy wyszlo, że dziewczyna jest w ciąży i denerwowała się jak ja zareaguję
a ja przecie pierwsza do uprawiania polityki prorodzinnej
bo jak mojej Tosi ropiały oczka i byłyśmy już zapisane na wizytę, to dr przepisała kropelki

Faktycznie u nas jest chyba za egzamin praktyczny 180zl, a za teorie 30zl i teoria pol roku chyba wazna
no ale przecież to jest takie normalne zachowanie jak pracownik zaciąży, no nie??
ponieważ mój M jak poszedł po dokumenty to pani mu powiedziala, że tylko na rok można wydawać, a na 5 lat jak skończy 5lat
szkoda, że M nie wyszło:-( w Pl na pewno raz dwa zda;-)