Ja mam 172cm:-) ja myślę że czasami to nam się woda zbiera w organiźmie i dlatego! ja jak nieraz na wage staję to mam więcej a za jakiś czas mniej! dziwne! a brzuszek większy troszkę się już zrobił:-) taka piłeczka:-)
ja myślę żeby na połówkowe jechać na 3d tak właśnie w 22-23 tygodniu a dziś bym chciała u mojego lekarza, z nadzieją że zobaczę płeć dzieciątka:-)
ja myślę żeby na połówkowe jechać na 3d tak właśnie w 22-23 tygodniu a dziś bym chciała u mojego lekarza, z nadzieją że zobaczę płeć dzieciątka:-)
Wczoraj weszłam na wagę u pani doktor i aż mnie zatkało! A słowo harcerza, że się nie obiadam! Moja ginka powiedziała że wszystko jest ok i że z tym przybywaniem to jest różnie. Niektóre mamy ostro idą do przodu na początku ciąży a potem wyhamowują a inne odwrotnie. Trochę mnie to uspokoiło. No i powiedziała jeszcze że przy niskiej wadze startowej to jest to jak najbardziej w porzątku. Uff!
Moj kregoslup zaczal sie buntowac,przeciwko tej nadwadze i zarzyna okropnie bolec,ale dziwnie tylko z lewej strony,nie moge w pracy usiedziec,az czasami mi sie plakac chce,bo juz nie wiem co mam ze soba zrobic i w jakiej pozycji usiasc,a jak chwile postoje to mnie cale plecy zaczynaja bolec,a przeciez nie moge tak w pracy non stop lazic,bo tylko to mi pomaga
Wieczorem moj brzucho jest taki wielki i twardy jakbym zaraz miala rodzic,az mi ciezko:-( a co dopiero bedzie pozniej?! I chyba ostatnio przez to wszystko strasznie mnie smutek zalapal,a przeciez to sie cieszyc trzeba a nie plakac!
a dzisiaj lowilam miski( zelki takie do jedzenia) z oceanu.