reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Helo, u mnie wszystko ok, badanie wyszło dobrze, żadnych odchyleń od normy:-):-) I będzie dziewczynka!!!!!! Wprawdzie jeszcze nie dowierzam, ale mam zamiar iść za mc na kolejne usg ( chyba to 3d ) i wtedy jeszcze się upewnie.

reklama
pabla gratuluje dziewuszki ;-)
heksa gratuluje synka :-)
ja tez prawdopodnie nosze w brzuszku dziewczynke, dowiedzialam sie o tym 3 tyg temu :-) ale jeszcze zadne kolejne badanie nie potwierdzilo tej wersji :-) tak wiec podobnie jak Wy czekam na nastepne usg (pewnie nie jedno) bym uwierzyla na 100% ze mam coreczke. Choc i tak pewnosc bedzie dopiero tuz po porodzie, tyle sie nasluchalam o tych pomylkach ... :-)

tak poza tym to szaleje mi suwaczek. Powinien byc 21 tydzien :-( kurde wychodzi na to ze juz drugi tydzien jestem w 20 tyg ciazy :-) jak bym miala sie kierowac suwaczkiem, to pewnie chodzilabym z brzuchem tak dlugo jak slonica :-)

Andziaa faktycznie pokazuje ci już 21 tydzień tak jak post ptaszyna mówi:-) a co do suwaczka to mi też różnie pokazuje!
pabla gratuluje dziewuszki
wink2.gif

heksa gratuluje synka
biggrin.gif

A ja dziś pierwszy dzień w pracy po tak długim czasie i obijaniu się w domu, super:-) mój lekarz się dziwi i mówi że mało która ciężarna chce wracać do pracy:-) i mówi że idę na własną odpowiedzialnośc:-(

Dzien dobry :-)
Izabelka
a kiedy u Ciebie usg, na ktorym moze dowiesz sie co mieszka w brzuszku ?? :-)
AHaa fajnie, ze tak z radoscia przyjmujesz powrot do pracy :-) w koncu jestesmy w II trym, wiec energia powinna nas rozpierac, ze mna co prawda to roznie bywa (naleze raczej do blogich leniuszkow) ale jak widac u Ciebie przyplyw jest duzy, skoro chce Ci sie wracac do pracy :-) jesli moge zapyt. w jakim charakterze pracujesz ;-)??

dla reszty brzuchatek przesylam usmieszek na mily poczatek dnia :-)

reklama
AHaa fajnie, ze tak z radoscia przyjmujesz powrot do pracy :-) w koncu jestesmy w II trym, wiec energia powinna nas rozpierac, ze mna co prawda to roznie bywa (naleze raczej do blogich leniuszkow) ale jak widac u Ciebie przyplyw jest duzy, skoro chce Ci sie wracac do pracy :-) jesli moge zapyt. w jakim charakterze pracujesz ;-)??

No rzecztwiście rozpiera mnie energia bo od stycznia byłam na zaolnieniu:-( ja prowadzę świetlicę dla dzieciaków z biedniejszych, patologicznych rodzin, po poludniu, tylko cztery dni w tygodnui wiec nie jest tak zle:-) mamy wielki budynek piętrowy do dyspozycji, odrabiamy lekcjie przygotowujemy posiłki z dzieciakami, są komputery, telewizja, różnego rodzaju zajęcia, ogranizuje wycieczki itp, także szkoda mi tych moich diabełków bo jak byłam na zwolnieniu to niestety nie było świetlicy:-( a dopóki brzuszek nie ciąży to mogę pracować:-)

Do góry