pabla27
Fanka BB :)
Co do snów - ja dziś w nocy urodziłam Lenkę zgodnie z terminem lekarza, czyli we śnie to był 30 czerwca. Była zdrowiutka, ale taka malutka, ze nosiłam ją w kieszeni w spodniach....Naprawdę te sny są kosmiczne.....ale mój małzonek też miał dzis bardzo realistyczny sen, śniło mu się, ze na parkingu skasowali nam strasznie samochód i zerwał się o 5 rano sprawdzać jak sytuacja wygląda:-)
naprawdę był przerażony

Na wagę nie wchodze, poczekam do 10 marca do kolejnej wizyty u lekarza i wtedy się zobaczy. Chociaż teraz mam chyba z 20 kg więcej, bo własnie zjadłam pół dużej pizzy i czuję się jak balonik
:-)
Usg już w poniedziałek - zapominam o płci, natomiast bardziej myślę o tym, czy wszystko jest ok....żeby już był poniedziałek.....

Na wagę nie wchodze, poczekam do 10 marca do kolejnej wizyty u lekarza i wtedy się zobaczy. Chociaż teraz mam chyba z 20 kg więcej, bo własnie zjadłam pół dużej pizzy i czuję się jak balonik

Usg już w poniedziałek - zapominam o płci, natomiast bardziej myślę o tym, czy wszystko jest ok....żeby już był poniedziałek.....