reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Co do snów - ja dziś w nocy urodziłam Lenkę zgodnie z terminem lekarza, czyli we śnie to był 30 czerwca. Była zdrowiutka, ale taka malutka, ze nosiłam ją w kieszeni w spodniach....Naprawdę te sny są kosmiczne.....ale mój małzonek też miał dzis bardzo realistyczny sen, śniło mu się, ze na parkingu skasowali nam strasznie samochód i zerwał się o 5 rano sprawdzać jak sytuacja wygląda:-):-D naprawdę był przerażony:-D:-D
Na wagę nie wchodze, poczekam do 10 marca do kolejnej wizyty u lekarza i wtedy się zobaczy. Chociaż teraz mam chyba z 20 kg więcej, bo własnie zjadłam pół dużej pizzy i czuję się jak balonik:szok::szok::-)
Usg już w poniedziałek - zapominam o płci, natomiast bardziej myślę o tym, czy wszystko jest ok....żeby już był poniedziałek.....

reklama
Mi najczesciej sni sie jak karmie moje dzieciatko :-) jakies przedziwne rzeczy tez sie zdarzaja, ale sa tak dziwaczne, ze szybko zapominam- w ogole p 2 dniach juz nie pamietam snow, ale obiecuje ze jak tylko przysni mi sie cos ciekawego to z samego rana napisze, by pozniej nie wylecialo mi z glowy :-) co do wagi-chcialabym miec taka olewke i samozaparcie i wlazic na wage tylko w dniu wizyty u lekarza :-( nie wychodzi niestety, choc mysle ze to dobry pomysl, by mniej sie tym przejmowac :-) i tak juz rzeadziej wlaze ;-)

Ja też coraz częściej śnię o dzidzi,raz mam chłopca raz dziewczynkę a często nie wiem kim jest:-) dziś obym nie miała koszmarów bo właśnie bardzo mnie boli i kłuje w żołądku albo wątroba już sama nie wiem co to jest:-( leże w łóżeczku i piję miętkę, ale chyba będzie mnie męczyło w nocy, tak łatwo nie będę miała:-)

dzien dobry wszystkim brzuchatkom :-)

Mam nadzieje ze nocka minela dobrze, bez jakis koszmarow i przedziwnych snow;-) ze snily sie nam nasze pociechy tylko w przepieknym tle :-)
AHaa jak tam Twoje dolegliwosci zoladkowo-warobowe ?? Mam nadzeje ze przeszly i w nocy juz Cie nie meczyly...

aaa wlasnie zapomnialabym zupelnie :-) wiem ze macie swoj osobny watek... na samym poczatku chcialam dostac klucz dostepnu, ale niestety bylam jeszcze za swieza, ze sie tak wyraze :-)
czy po tym czasie zasluguje juz na przyjecie do tego grona ?? :-)
prosze o odp, mam nadzieje ze pozytywna :-)

Ja wczoraj byłam u lekarza jednak nie robiła usg,tak myślałam nie było sensu bo 11.03 idziemy na 3d.Wczoraj tylko cytologie mi zrobiła i 02.04 mam iść na to badanie z glukozą.
U mnie 2kg+ ale brzuszek juz widac i czuje wreszcie jakies rozpychanko:-)
d4de37b931.png

kamu jak dobrze Ci chudzielcu-tylko 2 kg ile ja bym za to dala :-)
nie tak na powaznie to przed ciaza troszke za szczupla bylam wiec te dodtakowe kilogramki tu i tam nie sa az taka katastrofa, choc dla mnie to nowa sytuacja i nie moge sie czasem przestawic na te pare kg wiecej :-) najwazniejsze by malenstwo bylo zdrowiutkie :-)
kamu koniecznie napisz jak tam wrazenia z 3d bo caly czas mysle i waham sie nad tym badaniem :-)

u mnie prawdziwym zabojca okazalo sie rzucenie fajek-kg lubia rzucajacych palaczy :-)
ciekawa jestem jak tam kg u innych babeczek :-)

dziewczynki trzymam kciuki za wasze badania,zeby sie pokazaly dzieciaczki :) ja sobie poczekam jeszcze miesiac :-( ale tak mialo byc
no i gratki kopniakow :tak:

reklama
witam
Jak już mówimy o wadze to ja mam +4 , ale ja wage wyjściową miałam 87 kg:szok::szok::szok:. Więc same widzicie. A to tak po Jaśku się roztyłam, i ie mogla zrzucić.
A te sny to tez szkoda gadać. Najlepsze jest to ,że na następny dzień widzialam identyczne reklamówki w supermarkecie.

A na 3D jadę 12.03 , ale się cieszę, znowu n ie będe spała, albo jakieś koszmary.

Do góry