reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Hej Dziewczyny :-)
Tak czytam o tych waszych wynikach gluzkozy... wlasciwie kiedy sie robi takie badania ?
Ja jutro mam polowkowe i lekarz kazal mi zrobic morfologie i mocz-badanie ogolne, zadnego specjalnie na glukoze nie mialam robic:baffled: czy to zle?

reklama
:)
hej dziewczyny:-D

Kiwaczaka wow. Ubiorę się w takim razie randkowo:-D:-D:-D

Jeśli chodzi o bóle kręgosłupa to miałam wcześniej ale odkąd chodzę na basen to jak na razie odpukać nic się nie dzieje. Mam niestety bardzo siedzącą pracę ale jak tylko będę miała wolne to zdecydwanie więcej spacerów sobie będe fundować:-)
Jeśli chodzi o sako to zdecydowanie fajna sprawa. Nadal jednak testuję wstawania z niej i najlepiej idzie mi z małżonkiem:-):-):-)

ja kupiłam coś takiego Ecopuf - Fotele - Mega Sako- nownoczesne meble relaksacyjne
i jestem bardzo zadowolona.:-)

kurcze chciałabym odpisać wam wszystkim bo przekopałam się przez wszystkie posty ale muszę pędzić do pracy:baffled::baffled:

Trzymajcie się mocno i trzymam kciuki za te pyszne glukozowe testy:nerd:
pa pa

witajcie, ja po jelitówce mojego synka niestety też padłam jej ofiarą.
Wczoraj leżeliśmy razem z mężem cały dzień w łożku i na zmianę biegaliśmy do kibelka. Jestem taka osłabiona że ledwo dycham.

Alicja, to pij, duzo pij. A jak nie bedziesz miala sily walczyc z jelitowka wypij nawet odgazowana coca cole - dziala cuda!

Survivir26 mnie tez dopadają bóle pleców i wtedy kładę się na podłodze i 15-20 minut ćwiczę. Przechodzi jak ręką odiął! Gorąco polecam zamiast leków bo to 100 razy bezpieczniejsze dla dzieciaczka niż jakakolwiek farmakologia. Na necie znajdziesz proste ćwiczenia (dla ciężarówek) a najlepiej to na jakimkolwiek fitnesie dla kobitek w ciąży. Do takich ćwiczeń nie trzeba być w olimpiskiej formie - mój mężulo nazywa te ćwiczenia "geriatrycznymi". I chyba coś w tym jest. Jak będę już miała 100 lat to pewnie wciąż będe je robić ;-)

Hej Dziewczyny! Mnie - odpukać - jak na razie plecy nie bolą. Czyżby zostało mi przygotowanie z poprzedniej ciąży?:dry:
Co do krzywej cukrowej, to moja ginka kazała zrobic pomiędzy 24 a 26 tygodniem. andziaa - zapytaj swojej ginki.
AlicjaG76, no to ładnie Was wzięło... Współczuję.

Alicja: szczerze współczuję, oby szybko przeszło!
Kiwaczka: Skoro mówisz, że takiej łamadze jak ja ćwiczenia nie zaszkodzą, to chyba jednak się zmotywuję: najwyżej mnei do końca połamie :) U mnie niestety basen odpada, bo nie dość, że nie umiem pływać, to jeszcze panicznie boję się wody wyższej niż do kolan :)
Co do krzywej cukrowej, to na ostatniej wizycie lekarka mi mówiła, że mi wystawi skierowanie teraz jak będę, czyli też wypadnie gdzieś ok 24-25 tygodnia

aa to sie uspokoilam :-) pewnie skierowanie dostane jutro :-) a wyniki bedziemy razem z lekarzem interpretowac w 26 tyg, na nastepnej wizycie :-)

Mnie plecki zaczynają powolutku czasami pobolewać, ale mam nadzieje, że mniej mnie będą bolały niż w ciąży z Matim. Podobno w drugiej ciąży to mniej bolą, ale niewem gdzie o tym słyszałam.

reklama
Ja mam robić krzywa cukrową dopiero na poczatku kwietnia, z tym że ja mam wypić glukoze i czekac tylko godzine.
A dziś idziemy na 3d ciekawe jak wyjdzie jak dam rade to dziś wkleję zdjęcia a jak się nie wyrobie to jutro.

Do góry