reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

ja to nie wiem o co chodzi z ta krzywa cukrowa i pewnie sie nie dowiem,bo tutaj to chyba maja taka teorie,ze im mniej badan tym lepiej :baffled: Renek a ty mialas takie badanie :confused: Ja za kazdym razem jak ide do poloznej to mi kaze probke moczu przyniesc,to o tyle dobrze.Chociaz jak bylam ostatnio,to polozna stwierdzila,ze ta probke,ktora wtedy mialam moge przyniesc nastepnym razem - to juz dla mnie w ogole bzdura :baffled: Ide do poloznej w nastepny wtorek,zobaczymy,czy sie skusi na jakies badanko,czy tylko standardowo mierzenie cisnienia :confused2:

reklama
Krzywa cukrowa ma wykrywać ew. cukrzycę ciążową - może w UK nie wchodzi w zakres badań standardowych i trzeba się osobno upomnieć?

no nie wiem,moze tu twierdza,ze jak ktos nie ma w genach cukrzycy,to w ciazy tez nie bedzie mial :confused: Ale popytam poloznej,chociaz ona stwierdzila ostatnio,ze nie ma sensu wykonywac innych badan,skoro cisnienie dobre,i serduszko dzidzi tez poprawnie bije.Swierdzila tez,ze zadnych dodatkowych witamin mam nie brac,bo jak sie dobrze odzywiam to nie trzeba,na wszelkie bole tylko paracetamol,a jak mnie nic nie boli to zadnych dodatkowych badan nie trzeba robic i sie nie smarowac kremami na rozstepy bo i tak nie dzialaja :baffled:.Witamin faktycznie nie biore,ale jem duzo owocow,a krem na rozstepy i tak sobie kupilam.

Madzia, wiesz ja nigdynie mialm cukrzycy a wręcz cukier w dolnej granicy a przy Jasku mi wyszła cukrzycza ciążowa,taka że pod koniec brałam insulinę.
Teraz tez ide na badania...a le moze za tydzien bo jakoś sie zmusic nie mogę.
Dziewczyny dzięki za wsparcie, już mi dzisiaj lepiej a dzidzia się rusza jak zawsze to chyba wszystko ok. Piję dużo tak jak mówiłyście.
KIWACZKA - GDZIE SĄ TE ĆWICZENIA DLA CIĘŻARNYCH?.

Dzien dobry wszystkim brzuchatkom :-)
Alicja
trzymaj sie cieplutko, mam nadzieje ze juz dzis bedzie lepiej. Tak jak pisaly dziewczyny koniecznie nawadniaj organizm, bo przy jelitowce czesto dochodzi do odwodnien. Ja tez przechodzilam to swinstwo podczas ciazy, gdzies w 14 tyg, schudlam wtedy 2kg, ale szybko nadrobilam;-) w 4 dni ;-) kuruj sie !!

widzisz andziaa,ja mam wstręt do jedzenia po tym wszystkim. jakos nie mogę się zmusić, jem bułki z drżemem i krupnik, bo tylko tego się nie boję. zobaczymy jak to dalej będzie

Dzien dobry Sylciu , zycze Tobie takze milego dnia;-)oby byl lepszy niz pogoda, a juz bylo tak pieknie :-(

Alicja nic dziwnego,ze na razie odrzuca sie od jedzonka. Ja mialam to samo, bo balam sie ze jak cos zjem to zaraz bedzie mnie brzuch bolal. Pozniej przechodzi i sama Cie ciagnie do lodowki, poczekaj dzien dwa a wszystko na pewno sie unormuje :-)

reklama
Miłego, miłego :) We Wrocławiu wbrew ponurym prognozom śliczne słoneczko, więc po porannej sesji z TV śniadaniową ruszę się wyprowadzić brzuch na spacer, czego i Wam życzę :)

Do góry