Roni21
Spider's Web
widze ze grono chlopcow sie powieksza 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

He he he... dobre.... nie wiesz co to byc mama, a co w takim razie maja powiedziec mamy adopcyjne -- cudowne, wspaniale, pelne poswiecenia??? Glupota jakas...Sylcia 31 dzieki pytam sie bo ja z tego samego powodu mialam pierwsza cc i zastanawialam sie czy teraz tez mi sie uda miec cc bo ja bardzo chce.Wiem ze wiele dziewczyn gani za to ze ktos chce cc ale niestety ja mam taki potezny strach przed naturalnym ze zniose wszystko inne ale naturalnego potwornie sie boje....
ale juz przyzwyczaiłam sie do tego ze ludzie mnie za to tepia i dziwnie patrza...... a nawet oceniaja ze jak nie przezyłam naturalnego to nie wiem co to byc mama.....
 , bo chodzenie z brzuchem juz daje mi w kosc. Niby nieduzy a jednak swoje wazy
, bo chodzenie z brzuchem juz daje mi w kosc. Niby nieduzy a jednak swoje wazy . Ale m swiadomosc, ze szybciutko po naturalnym dochodze do siebie - nawet jak byl bardzo trudny... No i mam swiadomosc, ze rany zawsze mi trudno sie goja...Bliznowce, komplikacje itd....
. Ale m swiadomosc, ze szybciutko po naturalnym dochodze do siebie - nawet jak byl bardzo trudny... No i mam swiadomosc, ze rany zawsze mi trudno sie goja...Bliznowce, komplikacje itd....