survivor26
Mamy lipcowe'08
Hej! U nas też mgła jak w horrorze
Ale wiatru coś nie ma...
W sumie tak fajnie i przytulnie jest, gdyby nei to, że potem trzeba będzie wyjść
Florka jeszcze śpi, a ja grasuję od rana po Internecie...w końcu nie mam żadnych pilnych zleceń, a sklep poczeka chwilkę;-)
Beaa, no to widzę, że mała już w dobrej formie, skoro biega i łobuzuje:-)
Kamu, a Ty tak na oczach D romansujesz z byłym? Czy to tylko zemsta za nadpobudliwą kursantkę?
a jak Twoje plany sklepu internetowego? Jakbyś się decydowała, to służę pomocą...i zapasem prozacu, żeby stresy z tym związane jakoś przeżyć
Dobra, idę dalej szukać, czegom nie zgubiła, póki młoda śpi - miłego dnia!;-)
Ale wiatru coś nie ma...
W sumie tak fajnie i przytulnie jest, gdyby nei to, że potem trzeba będzie wyjść
Florka jeszcze śpi, a ja grasuję od rana po Internecie...w końcu nie mam żadnych pilnych zleceń, a sklep poczeka chwilkę;-)
Beaa, no to widzę, że mała już w dobrej formie, skoro biega i łobuzuje:-)
Kamu, a Ty tak na oczach D romansujesz z byłym? Czy to tylko zemsta za nadpobudliwą kursantkę?
a jak Twoje plany sklepu internetowego? Jakbyś się decydowała, to służę pomocą...i zapasem prozacu, żeby stresy z tym związane jakoś przeżyć
Dobra, idę dalej szukać, czegom nie zgubiła, póki młoda śpi - miłego dnia!;-)

,u nas to standard.
)
Nie no będę musiała cos z tym zrobić,przed ciążą latałam codziennie na fitness lub siłownię,a teraz 
Przez długi czas byłam strasznie wściekła, mimo że wspomnienia miałam miłe bo jako kolega i koleżanka dogadywaliśmy się rewelacyjnie, chyba lepeij niż z D, ale jako para było już gorzej, tzn na początku super chyba raz w życiu " motyle w brzuchu" miałam ale potem się po pieprzyło. Z następnym moim byłym facetem mam kontakt tylko przez gg, ale też sobie czasem gadamy o pierdołach, nie widujemy się bo on we Wrocku mieszka.