reklama

Lipiec 2008

Tosika - na mazurach będziemy na sylwka, pewnie od 30 grudnia do 3 stycznia, narazie nie wiem dokładnie w jakim miejscu. dam Ci znać jak będę wiedziała jaka miejscowość, może uda nam się spotkać na kawkę?:cool2:

kochana no nie ma innej opcji:tak::tak::tak::-p:-p:-p

Kic to ja nic nie kumam:zawstydzona/y::no::-p chyba czegoś nie doczytałam:-p
Kasia jak pisałaś o soczewkach to mi się przypomniał taki incydent;-) swego czasu, też zamarzyły mi się soczewki (mam okulary -1 i noszę je do jazdy samochodem, kina i ewentualnie jak mi się zmęczyły oczy;-)) no i jak byłam na kontroli u okulisty to sobie zaszalalam i kupilam soczewki:tak: no a że zawsze marzyłam o niebieskich oczach (a mam zielone:-)) to se strzeliłam....turkusowe:zawstydzona/y::sorry: dziewczyny ja się nawet malować nie mogłam, bo ...tak raziłam:-pjak tu Wam napisać, w jednym słowie jak wyglądałam? Ja po prostu tym turkusem biłam po oczach:-D:-D:-D:-D ale malo tego ja prawie nic przez te soczewki nie widzialam (później pprobowalam na normalnych i też kiepsko widziałam i dr powiedziała, ze moje oczy po prostu odrzucają je jak obce ciało:tak:) ale co tam liczył się przecież efekt:-p:-p:-p ale malo tego, miałam kiedyś spotkanie i w pewnym momencie taki starszy pan, nie wytrzymał i na koniec powiedział: jak ja bym chciał jeszcze raz w życiu zobaczyć te śliczne ooczęta:szok::szok::szok::cool2::cool2::cool2::-D:-D a ja calaja już na końcu języka miałam ochotę wyjać ta soczewkę na palec i spytać się - o Tę???:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: mało tego przez ten numer z oczyma, to stwierdziłam, ze mężczyźni są ogólnie lekko ograniczeni, bo kobita od razu wiedziała, ze to soczewka, ale chłop? w życiu:tak::no::-D:-D:-D
dobra uciekam, bo zaraz będzie akcja w M jak milość:-p

reklama
kochana no nie ma innej opcji:tak::tak::tak::-p:-p:-p

ja też się pisze na kawkę z Pablą i Pablątkiem :-)
W tym czasie mam wolne :happy: Także Tosika pamiętaj żeby mnie poinformować :-)

Ja wróciłam w piątek wieczorem ze szkolenia czyli z Częstochowy i Piotrkowa Trybunalskiego. niestety nie miałam czas na spotkanie z Kamu czego bardzo żałuję ale następnym może uda mi się wygospodarować jakiś czas na spotkanie.

Szkolenie męczące ale cóż jak trzeba to trzeba..
Za tydzień w poniedziałek ruszam więc zobaczymy jak mi pójdzie.

Surv strona piękna i produkty wspaniałe. Na pewno coś u Ciebie kupię :-)

Liwus, kciuki nieustannie zaciśnięte...kosztem literówek w tłumaczeniach:-)
Hashi, jak masz ochotę to pisz, my czytamy, nawet jak nie mamy czasu odpowiedzieć;-)
U mnie tradycyjny pad na pysk, ale jutro może będzie lepiej:tak: Mój dziadek mawiał, że odpocznie po tamtej stronie i rzeczywiście aż tyle musiał czekać, więc wolałabym nie iść w jego ślady... Podziwiam Was, ze w ogóle o jakichkolwiek fitnessach chce Wam się myśleć:szok: No ale może to dlatego, że młode wszystkie jesteście:-D Ostatnio właśnie odbyłam z mamą dyskusję, że ona nie rozumie, bo przecież jak ona miała małe dzieci, to miała na wszystko siły...przypomniałam uprzejmie, że była 15 lat młodsza ode mnie, a w moim obecnym wieku ledwo nogę za nogą ciągneła i o dziwo dotarło:-p;-)

Kicrym, i jaki temat wybrałaś?

Pabla, i co po lekarzu? (jeśli to nie dziś mialo być, to przepraszam, znowu po łebkach czytałam:zawstydzona/y:)

Post, dzięki Ci dobra kobieto za gazetki! Jak dobrze pójdzie to już za parę lat znajdę chwilę by coś z nich zrobić:-D:-D

Iza, no to dalej zdrówka życzę, skoro pomaga;-) tym razem dla maluchów, żeby szybko wyzdrowiały;-)

Mondzi, u nas Młoda mieszka i śpi w naszej sypialni i to się na razie nie zmieni, bo nie chcę jej oddawać jednego z 2 pokojów - my się nijak w salonie nie zmieścimy:-( Jeśli R szczwany plan powiększenia rodziny wypali, to albo kupimy coś większego lub pójdziemy do opieki po komunalne - zależnie od stanu finansów:-p

nic, kończę papierologię w oczekiwaniu, aż z sypialni ucichną wrzaski i idę spać;-)

Cóż, moja też dopiero co zasnęła:sorry:
jeszcze mi nigdy tak późno nie zasypiała, muszę ją chyba z popłudniowej drzemki wcześniej budzić.
Tosika, Liwus- to może wstępnie na 2 stycznia klepię spotkanie, akurat sylwek już będzie odespany, a 2 stycznia to sobota więc jeszcze wolne.
Surv - oj, masz ostatnio wysokie obroty!!!
lekarza mamy jutro na 15:30, dziś odebrałam młodej posiew moczu i czyściutko:-) chociaż tyle dobrego.
Tosika - fajnie, turkusowe soczewki:tak: ja bym sobie zielone chętnie ponosiła:-)
dobra, mykam spać chyba, jakaś taka drętwa jestem....

Hejka!
Ja dzisiaj tylko zawieję,bo jakaś padnięta jestem.Akcję w M jak miłość oglądnęłam:-p,maliniaka łyknęłam:-p:-p i spadam spać.Nie mam dziś siły na nic,a nic w sumie nie zrobiłam,tylko na odczulaniu rano byłam i to w sumie przez to chyba jestem nie ten tego,bo dużą dawkę dzisiaj miałam.
Macius cudnie zasnął i mam nadzieję,że równie cudnie prześpi noc,czego i wam życzę.Pa

Haszi pamiętaj , że my mamy dla ciebie czas.
Tosika super takie turkusowe soczewki jak taka kocica trochę byłaś.
Pabla no Lenka faktycznie późno zasnęła, Maks już dawno mi tak późno nie zasnął.
Surv my odstąpiliśmy Maksowi pokój a sami w naszym "małym" dużym pokoju śpimy.
Liwus no strasznie szkoda, że się nie spotkaliśmy, ale następnym razem ci nie odpuszczę, gdzie miałaś to szkolenie?
Dziewczynki macie pozdrowionka od Anduli, czyta nas ale nie ma nastroju do pisania, Misiek zdrowy.
A ja sobie popijam winko i siedzę sama w dodatku gadam z moją wielką byłą miłością na n-k ,och............
W sobotę zaczęliśmy gadać trochę no i teraz znowu, tak o pierdołach o swoich rodzinach i ogólnie o życiu....

Witajcie czyżby wszyscy jeszcze spali?? U nas okropna mgła, ja się zaraz zaczynam szykować do pracy. Młody zrobił mi pobudkę o 7.
Bea to widzę że córcią już lepiej:-)
Miłego dnia dziewczynki, odezwę się jak będę w pracy.
I może tego wiatru tak nie róbmy, ponieważ wystarczy jak jest go tak dużo na dworze:-)

reklama
witam z rana
wczoraj już nie miałam siły siedzieć przy kompie:zawstydzona/y:
Pabla oby dzisiejsza wizyta u super pediatry przyniosła dobre wieści i prawdziwe zadowolenie
Kamu dzięki za pozdrowienia od Anduli - kobitko czekamy tu na Ciebie:-) i mocno ściskamy:tak:
Tosika oj fajnie taki turkus w oczach
Izabelka zdrówka dla domowników

pogoda dzis wstrętna ale choć 30 min Tymiego trzeba przewietrzyć:sorry: wczoraj za cały dzień spał tylko 20 minut:szok:
miłego mglistego dnia:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry