Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U nas też okulary zostały zdewastowane dwukrotnie...teraz mam mocarny uchwyt ze starych okularów R...na szczęście dość podobny do mojego, więc różnicy bardzo nie widać...byłabym Młodej z posagu potrąciła, gdyby nie to, że jej już go na sklep zabrałam

nie ma złudzeń, że jak wstanie to piekło zrobi...ale w sumie nie jest źle, o ile przed kompem nie siedzę..w związku z tym uszyłam pierwszy w życiu patchwork, a robota sklepowa i tłumaczeniowa czeka na nockę

a tu dzidziuch pierwszy przyszedł o 6.25 i nici z siedzenia na BB
;-)

jakby co to bym chciała taką kołyskę na kółeczkach ale co z tego wyjdzie to nie wiem

no i widzę że Flora niezły power ma
tzn ja biore gripex i jest lepiej; chyba wzielam w dobrym momencie, bo wczoraj mnie łamalo...

więc się wnerwiłam i se poszłam odreagować do...kuchni
a konkretnie do lodówki
aczkolwiek musze Wam się pochwalić, iż przełamałam dzisiaj swojego osobostego lenia i byłam na fitnesie:-) mało tego jutro idę znowu i w piatek jesio raz
się uparłam normalnie;-) a wynika to z tego, ze załamał mnie licznik na wadze
zobaczymy jak długo potrwa moje samozaparcie;-)
a dodam, ze my straaaasznie towarzyscy;-) i mamy też bardzo towarzyskich znajomych:-) tylko ,że najczęściej imprezy u nas się odbywały, po pierwsze z mojej wygody, a po drugie bo mieszkanie mamy największe:-) tylko , że ja z tych wygodnickich i jak jest impreza to każdy ma coś ugotować
więc ja ogolnie z abardzo sie nie przepracowujee, a do tego moj M lubi sprawdzać swoje zdolnosci kulinarne (ja z reguły tylko przyprawiam;-)) i ogolnie przeważnie też M sprząta po imprezie
ale teraz mam jakiegos lenia imprezowego, po prostu wolę ubrać ciepłe bambosze i posiedzieć przy książce
a co do spanka, to my nadal z dzieciorkiem śpimy
aczkolwiek to wynika z tego, ze nie mamy gdzie bąbasia przenieść
za mało pokoi;-) pomimo, iż mamy prawie 100m
ale dół mamy otwarty, a na górze dwa pokoje:-( a to wszystko dlatego, ze jak projektowałam mieszkanko, to myślalam, ze będzie tylko Kornel, albo, że zdążymy w razie czegoś coś większego kupić;-) no i nie zdążyliśmy
bo to człowiek i na siebie zły i na dzieciorka
no i ciekawam jak tam idzie żolnierska dyscyplina?
plissss:-) moja też w mojej obecnosci zapomina, ze umie pare kroczków zrobić, ba nawet zapomina, ze umie raczkować
tylko na rączki
;-) ja też pizze lubię
aczkolwiek chciałabym zobaczyć minę starszyzny
zapewne bezcenne

no i pstryknęłabyś zdjątko stroju Cinka
gorzej będzie jak już zdasz i będziesz miala osobistego instruktora po stronie pasażera
zdróweczka!!!
no i co upolowałaś coś w centrum??;-)

no ale w miarę zadowolona
Kic ale mialaś dzisiaj maratonno i co upolowałaś coś w centrum??;-)

ach jak zazdroszcze tak małej grupki dzieci