Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
)to takie auto z filmu, obecnie robi furorę wśród przedszkolaków więc myślałam że na KUbie też zrobi wrażenie
no i takie lekarstwa to ja rozumiem;-)
no i za niedługo to listonosz poposi o zmianę rejonu jak takie paczki do ciebie przychodzą;-)

ale fakt te krostki swędzą i nie wolno drapać bo blizny zostają

otóż myślalam, ze jak małą położe spać (o 19tej), mały włączy sobie garffilda, tatuś pojechal na polowanie, to wieczór będę miała tylko i wyłącznie dla siebie!!!!! i co? tatuś pojechał, mały ogladał, a co robiłą mala? ni cholery spać nie chciała
poszła dopiero teraz spać!!
ja nie wiem o co biega, ale coś mi sie ostatnio dziecko spsuło
no i a co by nadrobić zaległosci samotnego , cudownego wieczoru jednym chlustem lampkę wina wypiłam, a co by drugą sączyć po malutku
no i z tą łyzeczką syropu bynajmniej przesadziłaś
tylką jedną?
to ja w takim razie będę brała jedną za mamusię, jedną za tatusia, jedną za dzieci itd
no i widać, ze warsztaty Cię wciągnęły, chyba ciekawe są?:-) no wi spoźnione naj naj naj dla Lenki!!!
ale na co innego moglam liczyć, skacząc przez dwumetrowy plot z króciutkiej i obcisłej spódniczce,
oczywiscie wszystko przez chłopaka
którego bardzo nie lubiłam i wrzuciłam mu pod sklepem jego rower do rowu, a później zapitalałam a co by nie oberwać
a jak wołąłam mamo, mamo - bo coś mi ręka dziwnie się majtała, to piersze słowa mojej mamy byly- chlopcy nie bijcie mi córki
takim grzecznym dzieckiem byłam
oj lampka chyba się oprózniła:-( chyba trzeba jakiego cudu dokonać

a co wołał???TATA!!!!i pokazywał na drzwi
kurcze on myslał że idą z tatą do żłobka
ale teraz śpi,a ja sprzątam mieszkanko bo mają kumpele wpaść

tylko że ten głupi smoczek mu jest potrzebny
no i pomysł ze wrzuceniem roweru do rowu genialny

no i udanych warsztatów
słonko świeci i cieplutko jest, jak mały wstanie to pójdzie z babcią na spacerek
:-)