reklama

Lipiec 2008

reklama
Hej!

Tosika Zyzgzak MC Queen (już wime jak się piszę spojrzałam na karton:-p)to takie auto z filmu, obecnie robi furorę wśród przedszkolaków więc myślałam że na KUbie też zrobi wrażenie:-p no i takie lekarstwa to ja rozumiem;-)
Izabelka zdrówka dla Ciebie i dzieciaków!
Surv no to super że klient zakceptował posiadłość;-):-Dno i za niedługo to listonosz poposi o zmianę rejonu jak takie paczki do ciebie przychodzą;-):-p:-D:-D
Kasia ospa ciężka choroba dla rodziców:-pale fakt te krostki swędzą i nie wolno drapać bo blizny zostają:confused2:
Renia no i jak remoncik?kiedy pierwsze foty?:happy:
Dorka ja to ci współczuje tych zmian:eek:

Oho mały wrzeszczy, spadam
Spokojnej nocki

ja na szybko....
środa jakaś zalatana zleciała, dodatkowo młoda postanowiła nas wykończyć i jak wstała przed 08:00 rano tak poszła spać dopiero o 21:00:szok::szok::wściekła/y::no:
Na szczęście to był jednorazowy wybryk, bo wczoraj już ładnie spała.
Wczoraj też na pneumo ją szczepiliśmy i dziś chyba trochę do odchorowywała bo do południa była marudząca, tylko na rączkach itp... ale po spanku przeszło i jest już ok.
Właśnie padła....
ja od wczoraj w pracy, z młodą siedziała moja mama a w przyszłym tyg przyjedzie teściowa bo jeszcze chce młodą potrzymać z tydzien po tej szczepionce w domu.
pozatym ok, jutro M ma mecz i cały dzien go nie ma a my z Lenką do żłobka na warsztaty część drugą:-)
Wszystkim chorowitkom dużo zdróweczka!!
Surv - przyszla skrzyneczka, bardzo dziękuję, pikna jest:szok::-D:-D:-D:-D

wiecie co? mam malą zołzę w domu:sorry: otóż myślalam, ze jak małą położe spać (o 19tej), mały włączy sobie garffilda, tatuś pojechal na polowanie, to wieczór będę miała tylko i wyłącznie dla siebie!!!!! i co? tatuś pojechał, mały ogladał, a co robiłą mala? ni cholery spać nie chciała:wściekła/y: poszła dopiero teraz spać!!:szok: ja nie wiem o co biega, ale coś mi sie ostatnio dziecko spsuło:no: no i a co by nadrobić zaległosci samotnego , cudownego wieczoru jednym chlustem lampkę wina wypiłam, a co by drugą sączyć po malutku:-p
Surv no nie ma sparwy jakąś miksturę przyrządzę, aczkolwiek nie ponoszę odpowiedziałnosci za skutki uboczne:rofl2: no i z tą łyzeczką syropu bynajmniej przesadziłaś:no: tylką jedną?:-p to ja w takim razie będę brała jedną za mamusię, jedną za tatusia, jedną za dzieci itd:cool2:
Pabla to fajnie, ze masz mamy do dyspozycji:tak: no i widać, ze warsztaty Cię wciągnęły, chyba ciekawe są?:-) no wi spoźnione naj naj naj dla Lenki!!!
Kasia moze dobrze, ze daleko mieszkamy od siebie, bo jak coś nam sie spodoba w gaju, to nawet nie będzie jak tego od siebie "ręcznie" wyrwać:-p
wiecie co ja to osobiscie 13 piątku nie lubię, bo parenaście lat temu w ten dzień wyladowałam w szpitalu (mialam podwójne złamanie w prawej ręcę:no: ale na co innego moglam liczyć, skacząc przez dwumetrowy plot z króciutkiej i obcisłej spódniczce,:-p oczywiscie wszystko przez chłopaka:sorry: którego bardzo nie lubiłam i wrzuciłam mu pod sklepem jego rower do rowu, a później zapitalałam a co by nie oberwać:-p:-p a jak wołąłam mamo, mamo - bo coś mi ręka dziwnie się majtała, to piersze słowa mojej mamy byly- chlopcy nie bijcie mi córki:sorry: takim grzecznym dzieckiem byłam:cool2:
kurcze biora jakies tabletki od kataru i diabelstwo nie przechodzi:no: oj lampka chyba się oprózniła:-( chyba trzeba jakiego cudu dokonać:-p

Witam z rana tzn w srodku nocy:-DZaraz mykam do pracy.Jak dam rade poodpisuje wieczorem. Dzis na noc mamy syna kolezanki bo ona z mezem jada na wesele.
Milego slonecznego dnia zycze:tak:

Witam !

dziś ja robię przelotny wiatr,bo powoli zbieram się do rodziców na prawie cały dzionek trzeba wykorzystać przelotny stan pełnej zdrowotności,a i na zakupki się jakieś wyskoczy.
Wczoraj z półtorej godziny siedziałam na zebraniu w przedszkolu,no ale nic dziwnego jeśli z pół godziny trwała dyskusja na temat czy dzieciom kupywać papierowe ręczniki czy niech w plecaku noszą tradycyjne w końcu stanęło na papierowych.

Surv no to wygląda na to ,że pozbędziecie się mola

Tosika moja panna zasnęła o 22.30 i jeszcze musiałam poprzytulać ale na razie jeszcze śp,ja też strasznie lubie ten moment jak moja brygada R już śpi a mogę usiąść w ciszy i spokoju ze smaczną substancją płynną w dłoni

Iza,Kasia,Haszi zdrowiejcie nam kochani!

spadam robić śniadanie starszej części rodziny no i spakować parę drobiazgów niezbędnych w ciągu dnia

Helo!a co tu tak cicho?????:szok::-D
Witam z rana w południe:-p
Moje dziecię wstało o 6.40 :sorry:a co wołał???TATA!!!!i pokazywał na drzwi:confused2:kurcze on myslał że idą z tatą do żłobka:sorry:ale teraz śpi,a ja sprzątam mieszkanko bo mają kumpele wpaść:tak:
Fredka no to udanego dnia u rodziców i oczywiście obfitych zakupów:tak:
Dorka to dzisiaj będzie niezła gromadka w domu:-p
Tosika no nieźle Tośka ci śpi, u nas odpukać nie ma tego problemu godzina 19/20 i mały śpi:tak:tylko że ten głupi smoczek mu jest potrzebny:cool2:no i pomysł ze wrzuceniem roweru do rowu genialny:-D:-D:-D
Pabla super że ma ci kto z Lenką zostać:tak:no i udanych warsztatów:tak:

U nas piękna pogoda, normalnie wiosna:-psłonko świeci i cieplutko jest, jak mały wstanie to pójdzie z babcią na spacerek:tak::-p:-)
Miłego dnia!

reklama
Kicrym Oski ma i Zygzaka i Pana Krola i zlomka i jeszcze jednego..nie znam nazwy; najkochansze autka-nie do zdarcia zreszta :tak: uwielbia tez bajke!!!
mi raz lepiej, raz gorzej :sorry: mala spi; Oski przed tv,a co tam...ide sie polozyc
buziaczki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry