reklama

Lipiec 2008

Witam wieczorową porą.
Rano pobudka o 6.30 - no bosko po prostu jak na dzień wolny od pracy:confused2:A na pierwsze i ostatnie spanie Olga poszła koło13:eek:Dobrze, że już śpią:-p
Tosika, ale "odważna" dziewczyna. Kurcze, że też ludzie mają taką czelność...
Andula, zdecydowanie nie wychodziłabym z Misiakiem na antybiotyku. Lepiej tego nie doprawić:sorry:
Surv, ale Cie ciągnie do szycia. Wkurzające to musi być jak tak ta maszyna woła do Ciebie;-)Kurcze, to tak jakby cudna książka czekała na mnie a ja mogłabym tylko na nią patrzeć, brrr
Kicrym, brawa za odwagę:tak:
Madzia, zdrówka dla Maciusia:tak:

reklama
i ja się witam
padam po dzisiejszym dniu pełnym nerów - na m
pojechał sobie z rana a mnie z terrorystą (małym najukochańszym na swiecie ale jednak terrorystą) zostawił a ja miałam jechać na zakupki tzn po sprzęty kuchenne:cool2:
w rezultacie skończyło się na butach i kamizelce, aaaa i prezent synowi i mężowi na gwiazdkę zakupiłam :tak:
od poniedziałku auto idzie do mechanika i będę jak bez ręki
ale po dzisiejszym sniegu stwierdzam, że bezpieczeństwo moje ważniejsze - jeżdżę na letnich:-p
Tosika ale panienka - normalnie full profeska:-p:-D:-D już chyba sama wolałabym sprzątać niż takie cuś najmować
Andula - jestem przekonana, że słuszną decyzję podjęłaś tych kilka miesięcy temu
trzymaj się dzielnie

zdrówka wszystkim i dobrej nocki

Witam pierwsza:happy:
Niedziela więc mały zrobił pobudke o 7:confused2:a co tam jutro matka wstaje na 6 do pracy to sobie mały odeśpi:confused2:
Kasia u mnie czeka prasowanie...:confused2:
Andula ja bym z antybiotykiem nie wychodziła:no:no a jak lekarka ci nie odpowiada to zawsze możesz zmienić:tak:co do R to teraz masz naoczne dowody że twój wybór był dobry:tak:

i ja witam z ranka;-)
pięknie świeci słonko, sadł śnieżek - i jakoś świątecznie się zrobiło:tak:
my od 8 na nogach tzn ja i syn
za godz na spacerek coby jeszcze w białym pochodzić
Kasiu prasowanie na poniedziałek:tak:
miłej niedzieli

A u nas wręcz odwrotnie... słońca brak, po śniegu wspomnienie nie zostało...ech, ciężko się świątecznie nastroić, jak za oknem listopad:sorry: No i pobudka o 9:-) Ostatnio coraz później wstajemy i przynajmniej ja i tak się z łóżka zwlec nie mogę...ciekawa jestem jak na 7 do żłoba damy radę się zrywać:-p

Renia łączę się w bólu, bo też miałam wczoraj w planie większe zakupy, a się okazało, że przy obecnej głuchocie R wyjątkowo wkurza szum centrum handlowego, więc tylko błyskiem wskoczyłam do empiku, a reszta zakupów nie ruszona...przyjdzie z Flo wyjącą na karku robić, bo R w środę wraca do pracy:-(

Dziś bezwzględnie robota zawodowa, a na maszynę kłódka:-D No tak to jest z neofitami: 3 miesiące temu nie bardzo wiedziałam do czego maszyna służy, a teraz wciąga jak narkotyk:-)

Mykam, nie zaglądając nawet na Allegro:-p Miłego dnia!

Magdzik wszystkiego najlepezego z okazji urodzin!duzo zdrówka, pociechy z małej i z męża i oczywiście spełnienia marzeń!

U nas tez słonko i świeży śnieg:tak:bylismy w kościółku i po chciałam zaliczyc spacerek po sniegu ale mały zasnął:szok:więc wróciliśmy do domku, mały spi a ja zaczynam sprzątac i gotować:-pjak wstanie to pójdziemy na spacerek:tak:

miłego dnia!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry