Madzia737
Maciuś i Majeczka
Kicrym wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń.Przepraszam,że z lekkim poślizgiem
Magdzik 100 lat kochana!
Maciek dał popalić w nocy.Katar i gorączka znów go męczyły i jak się bidak o 24 przebudził to walczyliśmy do 1,a i tak się skończyło,że młody wylądował z tatusiem w łóżku,a ja osobno przy nieziemskim bólu pleców:-(No czyli noc do bani,więc od rana jestem nietomna
Teraz się kimnęłam z młodym i jakoś lepiej ,ale i tak jak klucha się czuję
Młody gorączki nie ma,ale katar jest
Nic mi sie nie chce to spadam

Magdzik 100 lat kochana!
Maciek dał popalić w nocy.Katar i gorączka znów go męczyły i jak się bidak o 24 przebudził to walczyliśmy do 1,a i tak się skończyło,że młody wylądował z tatusiem w łóżku,a ja osobno przy nieziemskim bólu pleców:-(No czyli noc do bani,więc od rana jestem nietomna
Teraz się kimnęłam z młodym i jakoś lepiej ,ale i tak jak klucha się czuję
Młody gorączki nie ma,ale katar jest
Nic mi sie nie chce to spadam

biorąc pod uwagę fakt, ze święta ida to ruch przeogromnaisty jest, a w jednym np. dzisiaj wpadamy a dziewczyny nie potrafią zmienic rolki w kasie (jedna pracuje pół roku, a dwie trzy miesiące
) a miesiecznie idzie z 20rolek, więc ja się pytam kto wcześniej to robił, i co to za filozofia zmienić rolke, a dodam, ze w tym czasie z 30ludzia na sklepie, kilometrowa kolejka do kasy a tu problem z rolką
czaicie??!! ktoś łącznie z kawałkiem materiału wycinal
jak nic kominiarka musi być