kicrym
Mamy lipcowe'08
Witam i ja
Juz po pracy, uff:-)
Magdzik no to super imprezka była
u mnie nic szczególnego bo od dawna bylismy zaproszeni na "wigilie" z pracy M więc w sobotnie urodzinowe popołudnie siedziałam przy "wigilijnym" stole
Tosika

no ale tez swoja droga to powinnas te pracownice do porządku przywołac bo jak tak może byc ze ludzie wynoszą ciuchy, a wiesz taką dziure to naszywką zaszyjesz i jest git
Madzia u nas też biało

Pabla oby katarek szybko minął
Andula ach te chłopy , normalnie szkoda gadać
U nas zimowo się zrobiło, wszędzie biało i mrozik szczypie
jutro ide z dziecmi z przedzkola na sanki:-):-)oczywiście powiedziałam rodzicom bo niektórzy dzisiaj w dzinsach przyszli a jakieś -6 na dworze
Miłego dnia!

Juz po pracy, uff:-)
Magdzik no to super imprezka była
u mnie nic szczególnego bo od dawna bylismy zaproszeni na "wigilie" z pracy M więc w sobotnie urodzinowe popołudnie siedziałam przy "wigilijnym" stole
Tosika

no ale tez swoja droga to powinnas te pracownice do porządku przywołac bo jak tak może byc ze ludzie wynoszą ciuchy, a wiesz taką dziure to naszywką zaszyjesz i jest git
Madzia u nas też biało

Pabla oby katarek szybko minął

Andula ach te chłopy , normalnie szkoda gadać

U nas zimowo się zrobiło, wszędzie biało i mrozik szczypie
jutro ide z dziecmi z przedzkola na sanki:-):-)oczywiście powiedziałam rodzicom bo niektórzy dzisiaj w dzinsach przyszli a jakieś -6 na dworze
Miłego dnia!
ale poradzili sobie dzielnie, Flo była małą, grzeczną, nieśmiałą dziewczynką...zero walenia główką o podłogę, piszczenia jak zarzynane prosię i tego typu wygłupów...jestem pod wrażeniem
:-)
Ja tez sie zastanawiam ,który wariant nas czeka. A ty sie tak nie stresuj,widzisz jak sobie świetnie poradzili.Ile dzisiaj byli?
:-(
Dzis R idzie z Misiakiem na kontrol mam nadzieje ze z oskrzelami juz Ok.