reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Post, wszystko robiła, okna pomyła, podłogi też, a na piłce skacze dziś od rana...i nic, d$$$ blada, skurcze przeszły:-p Liczymy bardzo na wieczorny mecz, bo jej mąż szału dostaje jak Niemcy przegrywają i jak zacznie szlaeć z frustracji to dziecko powinien wystraszyć:-p....no a przegrają, nie ma bata, bo nie mają w sobie tej pasji co Urugwaj i poza tym ja chcę zobaczyć medal na piersi (najlepiej nagiej:-))Forlana...a królowej zazdroszczę, nawet tego Puyola, zresztą może i Villę kątem oka dojrzała?:-D

Tutaj 35 stopni jest....normalnie muchy w locie padają...a ja z nudów jem...a raczej żrę...2 kilo w 3 dni przytyłam, jeszcze tydzień i to mnie na porodówce uznają, za tę co rodzić przyjechała, jak na brzuch spojrzą:-p A zatem, idę piec murzynka....normalnie zachcianki ciążowe zaczynam mieć, tak się udziela:-D

reklama
witam na szybko!
dzisiaj wróciliśmy...zmęczeni i spłukanni z kasy... ;P
Surv no niestety Niemcy wygrali..buuuu, szybkiego porodu ;)
Post zdrówka dla Iki :)
kasia buziaczek w oczko Olgi :)
Haszi nie przemęczaj się :)
Tosika udanego urlopu :)
Maciusiu sto lat!duzo radości i smaych pogodnych dni!

a ja tam Niemcom kibicowałam :)
Ole
:)
ale reszta towarzystwa tu niepocieszona
Jutro też będę się wyrywać z tłumu :)
Może Ben się ucieszy i będzie chciał piwko wypić za 3 miejsce ;), surv jak tam???

Maciusiu - zaległe STO LAT!!!!!!

My wczoraj cały dzień poza domem.....ale było bardzo fajnie, najpierw z tatusiem na jego meczu, potem grill u znajomych a potem posiadówka na tarasie u kolejnych znajomych.

Surv - mam nadzieję że Benek w koncu wyjdzie z brzuszka! może nie chce się pchać na te upały i poczeka na trochę deszczu:confused:

Hej Hej
Surv...śpi???? hm
Ja tylko chciałam podziękować za karteczki dopiero pocztę odkryliśmy:)
Lenka, Olga, Maciuś,,,,bardzo dziękujemy..młoda ogląda i wie która od kogo...bardzo ją cieszą...a już najbardziej micha uchachana jak czytamy tą od Maciusia...biega i krzyczyy....maciut...budziaty...lalecio... :)
idę się lenić dalej rodzinnie :)
kurcze młoda ma jakieś kropki na ciele..ale dziwnie bo na twarzy nogach i pupie...angino-ospa???

Post, a może kropeczki od wirusa? Ja mam nawsze wysypkę przy przeziebieniach, Flo ostatnio także...

No niestety, wczoraj moi boscy Diego polegli...ale te mokre podkoszulki i blond loki - bezcenny widok:-D Dziś tu wszyscy kibicują Holandii oczywiście, bo choć na codzień żywią Holendrów nieskrywaną nienawiścią, to jednak co naród aryjski to aryjski:-p No a ja sobie cichutko pod stołem bedę pokrzykiwać "Run, David, run":-D

Siostra drugi dzień z rzędu ma potężne bóle rano, po czym przechodzą:baffled: Nie mam pojęcia ile to potrwa, ja posiedze góra do soboty, bo Flo strasznie tęskni:-( Grzeczna jest niesamowicie, ale ojca na krok od siebie nie puszcza, bo się boi, że i drugi rodzic jej zniknie bez śladu....

A co do upałów, to na accuweather, które jest najbardziej wiarygodna, temperatury poniżej 30 stopni (konkretnie 29:-p) przewidują dopiero za dwa tygodnie:no::no: Dziś o 8 rano bylo równe 30....teraz nie wiadomo, bo się skala na termometrze skończyła:-p

Witam na chwilke bo padam na twarz. Czuje sie jak w ciazy upal nieziemski juz o 8 rano prawie 30 stopni w nocy tez goraco:baffled:
Macius sto lat i buziaczek w sinaczek

Ja juz kaske na karteczki mam ale nie chce mi sie chodzic w taki skwar po sklepach wiec dopiero je zakupie w srode,bo jutro i pojutrze do pracy na rano:baffled: Z jednej strony dobrze bo tam klima i nie bedzie tak goraco:tak:
Survi trzymam kciuki za szybkie rozwiazanie:tak:
Ika zdrowiej szybko:tak:
Haszi odpoczywaj wykorzystaj, bo pozniej z 3 to bedzie kosmos:tak:
Tosika super urlopu Ci zycze i zebyscie wrocili do nas cali i zdrowi:tak:

He he...ale surv dajesz...poechałaś w te aryjskie strony i w meczach im mącisz... ja dzisiaj oczywiście za Holandią :) :) a jak...a to dziwne że Niemcy są za nimi bo wiem że i Holendrzy niemców nie lubią :)
...no może od choroby ale to bakteria a nie wirus..ja nie widzę różnicy czy wirus czy bakteria..jeden pies... czuje się dobrze, skacze i dokazuje i nawet antybiotyk ładnie wcina, z nocnika ładnie korzysta i nawet sama na siusiu czasem woła. i mama nie musi przypominać..mam wrażenie że skumała że mokre mamasy (majtasy) to nic przyjemnego i woła zawczasu mama siusiu bedzie.... :)
Żegnamy potem to towarzystwo normalnie w asyście i z wszelkimi honorami :):) machając łapką na pożegnanie :)

o matko jak gorąco

To czekamy na Bena nadal

paaaaa

a z ciekawostek to uszyłam spodnie lniane w rozmiarze nawet nie napiszę jakim oraz szyję bluzkę co tuniką miała być batystową a wyglda narazie jak wdzianko chłopa pańszczyźnianego...nietoperz jest następny w kolejce o ile znajdę gazetę z wykrojem bo normalnie tak ją wcieło że mi się skończyły pomysły na szukanie i to nawet te absurdalne....nosz....
prezentować nie bede bo się wstydzę narazie...

witam w tę upalną niedzielę

Maciuś wszystkiego dobrego - oby szybko goiły się wypadki:-)

Ika zdrówka
Surv to nadal czekamy na akcję
Haszi jak tam przeprowadzka - dajesz radę?

my dziś cały czas w domu, ale właśnie zbieram chłopaków na spacerek bo już o tej godzinie nie tak strasznie
szkoda, że na ogrodzie nie ma basenu
miłego popołudnia

reklama
Wróciliśmy z Czorsztyna - super było. Dzieciaki cały weekend szalały w dmuchanym baseniku na działce, również przeszczęśliwe. Ale nie powiem ucieszyły się na nasz widok ;-)
Dziś tak szybciutko, bo kątem oka gulam na mecz - ja za Holandią, jak zawsze ;-) M za Hiszpanią, więc... ;-)

Maciuniu, sto lat dla Ciebie!

Do góry