Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Hej , witam i ja.
Tosika dużo zdrowia dla Tosi, i oby obyło się bez szitala. I bardzom ciekawa finału urządzania domku, więc czekam na zdjęcia, jak i inne dziewczyny
Surv pewnie , że dziś trzeba pączka zjeść
Co do zwierzątek to chomik mi się zbyt szybki wydaje, poza tym one w dzień śpią,a nocą hałasują, a kotków to ja nie bardzo lubię
mój A też raczej nie, więc odpada
Ale jadę po południu po nową świnkę, może egzemplarz nr 2 pobędzie z nami dłużej 

Kamu dużo zdrówka dla Maksa, tak to jest niby niewinny kaszel, a tu bach i choroba poważna. U nas było podobnie, Olka tylko kaszlała, byliśmy w piątek u lekarza i od razu zapalenie oskrzeli
Pabla fajnie tak urządać, a wole się przydaje, tym bardziej że przy Lence i tak już nie ma odpoczywania cały dzień. A ja no cóż martwię się jak dam radę, ale nie mam wyjścia. I mam nadzieję,że jakoś będzie.Co do aparatu ja mam Olimpusa, ale chyba zdjęć rewelacyjnych nie robi, ale dość ładne są
Kic a hmm czyjąś laleczkę zrobiłaś, coby igiełki wbijać
I fvajna zabawa, dla dzieci zawsze to coś nowego, innego
Kate kciuki zaciśnięte, co do testu przed @ to mi przy Oli też nie wyszedł nawet 2 dni po.A Olka już 6 lat ma ( ters wyszedł mi dopiero po tygodniu
)
Izabelka ja mam pytanko, jakiś czas temu podawałaś przepis na rogaliki, takie z drożdżami. I co z tymi drożdżami zrobić?? rozgnieść je do ciasta, czy najpierw rozrobić jakoś???
A ja dziś byłam na kontroli u lekarza z Olką i na szczęście oskrzela czyste, więc w poniedziałek umawiamy termin na zabieg.
Tosika dużo zdrowia dla Tosi, i oby obyło się bez szitala. I bardzom ciekawa finału urządzania domku, więc czekam na zdjęcia, jak i inne dziewczyny

Surv pewnie , że dziś trzeba pączka zjeść
Co do zwierzątek to chomik mi się zbyt szybki wydaje, poza tym one w dzień śpią,a nocą hałasują, a kotków to ja nie bardzo lubię
mój A też raczej nie, więc odpada
Ale jadę po południu po nową świnkę, może egzemplarz nr 2 pobędzie z nami dłużej 

Kamu dużo zdrówka dla Maksa, tak to jest niby niewinny kaszel, a tu bach i choroba poważna. U nas było podobnie, Olka tylko kaszlała, byliśmy w piątek u lekarza i od razu zapalenie oskrzeli

Pabla fajnie tak urządać, a wole się przydaje, tym bardziej że przy Lence i tak już nie ma odpoczywania cały dzień. A ja no cóż martwię się jak dam radę, ale nie mam wyjścia. I mam nadzieję,że jakoś będzie.Co do aparatu ja mam Olimpusa, ale chyba zdjęć rewelacyjnych nie robi, ale dość ładne są

Kic a hmm czyjąś laleczkę zrobiłaś, coby igiełki wbijać

I fvajna zabawa, dla dzieci zawsze to coś nowego, innegoKate kciuki zaciśnięte, co do testu przed @ to mi przy Oli też nie wyszedł nawet 2 dni po.A Olka już 6 lat ma ( ters wyszedł mi dopiero po tygodniu
)Izabelka ja mam pytanko, jakiś czas temu podawałaś przepis na rogaliki, takie z drożdżami. I co z tymi drożdżami zrobić?? rozgnieść je do ciasta, czy najpierw rozrobić jakoś???
A ja dziś byłam na kontroli u lekarza z Olką i na szczęście oskrzela czyste, więc w poniedziałek umawiamy termin na zabieg.
poza tym kazali zabrać ręcznik, ale kompletnie nie wiem po co?? poza tym co rano dajemy na czczo syrop na alergie Aerius - słyszałaś o takim

nieźle, ale Ty chudzina jesteś, ja jeszcze wieczorem dobiłam do 3 pączków:-)