Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Hej, witam z kawusią, ktoś chętny??
Izabelka dzięki, mam ochotę jutro je zrobić
Już nawet wszystko kupiłam 
Renia oj tak szczęśliwe, ale ja się nabiegałam, bo pojechałam do upatrzonego sklepu, ecześniej dzwoniłam czy mają świnki.I co idę do sklepu a tam kartka , że dziś zamknięte, pojechali po rybki
Ale znalazłam inny sklep, i świnkę przywiozłam, tym razem rozetkę 3 kolorową, i dziewczynę Fifi ( imię wybierała Olka z Wiki)
Pabla wstaw zdjęcie tych bucików , chociaż popatrzymy
I mina sprzedwaczyń bezcenna ;-)
Kic ja też mam nadzieję, że ta świnka dłużej wytrzyma, ale doszłam do wniosku, że ta pierwsza była za młodo zabrana matce, bo ta teraz ma 7 tygodni, i jest dość spora, a tamta była malutka jak chomik, więc musiała być sporo młodsza:-(
I oby Kubuś pozbył się alergii, moja Olka pozbyła się po skończeniu 4 lat, i teraz mleko pije aż miło
Post a namiot masz coby nocować pod przedszkolem
i grzńca weź na rozgrzewkę. A tak poważnie, to trzymam kciuki, bo nawet w tv mówili że w krakowie z 3latakami ciężko będzie 
U nas dziś śliczne słońce od rana choć mroźno -10było, ale południem pewnie będzie cieplej, i w końcu na spacer ruszymy, dobre i trochę pobyć na świeżym powietrzu. Miłego dzionka.
AAAA i YCD też oglądam, więc dołączam do oglądających

Izabelka dzięki, mam ochotę jutro je zrobić
Już nawet wszystko kupiłam 
Renia oj tak szczęśliwe, ale ja się nabiegałam, bo pojechałam do upatrzonego sklepu, ecześniej dzwoniłam czy mają świnki.I co idę do sklepu a tam kartka , że dziś zamknięte, pojechali po rybki
Ale znalazłam inny sklep, i świnkę przywiozłam, tym razem rozetkę 3 kolorową, i dziewczynę Fifi ( imię wybierała Olka z Wiki)Pabla wstaw zdjęcie tych bucików , chociaż popatrzymy
I mina sprzedwaczyń bezcenna ;-)Kic ja też mam nadzieję, że ta świnka dłużej wytrzyma, ale doszłam do wniosku, że ta pierwsza była za młodo zabrana matce, bo ta teraz ma 7 tygodni, i jest dość spora, a tamta była malutka jak chomik, więc musiała być sporo młodsza:-(
I oby Kubuś pozbył się alergii, moja Olka pozbyła się po skończeniu 4 lat, i teraz mleko pije aż miło

Post a namiot masz coby nocować pod przedszkolem
i grzńca weź na rozgrzewkę. A tak poważnie, to trzymam kciuki, bo nawet w tv mówili że w krakowie z 3latakami ciężko będzie 
U nas dziś śliczne słońce od rana choć mroźno -10było, ale południem pewnie będzie cieplej, i w końcu na spacer ruszymy, dobre i trochę pobyć na świeżym powietrzu. Miłego dzionka.
AAAA i YCD też oglądam, więc dołączam do oglądających

ale Ci dobrze, no ale 10 kg przez całą ciążę to jest wyczyn.Ja to prawie 20 miałam.
z Kubą przytyłam 18
a mnie tam właśnie dla fasoli bardziej, Kuba wszytskiego ma w trzy i trochę, tak jak wy z 10 par dżinsów + jakieś bawełniane już na wiosnę, co chwilę wynoszę do żłobka te bardziej ściorane a nadal w szafach nie ma miejsca

Ona byla przyzwyczajona, na silownie chodzila do 5miesiaca chyba
myślę że jeden cyc waży z 3kg
dzisiaj okazalo się, ze schody które chciałam to nie te schody wyszly (tzn. te tylko ja nie zwróciłam uwagi, że to nie te