reklama

Lipiec 2008

reklama
hej mamusie
mialam fajny dzien, bo wzielam moją klase na kręgle z okazji dnia kobiet, spacer wyszedl tyz, bo daleko i pogoda superowa! bylam tez z wlasnymi na dworze,ale kupa nas wygonila do domu :)
no Surv niezle sobie radzisz:) i gratuluje spadku wagi
Sylcia ciesze sie, ze rogaliki wyszly:)
buziam was

Wiecie co, KONIECZNIE w obecności Post gubcie jakieś swoje rzeczy, bo potem w ramach rekompensaty dostajecie piękny hand made! ;-) Juz tłumaczę. Na spotkaniu krakowskim Olga zgubiła bransoletkę i dziś dostała (w ramach rekompensaty za oczekiwanie na zgubę) w przesyłce od cioci Post cudną czapkę i mitenki. No mówię Wam jakie czadowe! Jak uda mi się namówić Olgę na zapozowanie to Wam pokarzę :-)
Surv, no co Ty ;-)
Izabelka, fajny pomysł! Miki ma jutro zanieść cukierka dla jakiejś koleżanki ;-)

hejka:)
Kasia albo zachodzić w ciąże może jeszcze Post ma jakieś spodnie w zanadrzu :-p;-):-Da do spodni i Kuba dostał prezencik:tak::-)
Surv no a może jednak:-pgratuluję spadku wagi, ja wolę na razie nie wchodzić bo mi się płakać chce:cool2:
Izabelka mmmm kręgle, jak ja dawno nie byłam:shocked2:chciałam M wyciągnąć do kina jutro ale idzie do lekarza po południu:sorry:
Madzia to tak jak u mnie:sorry::confused2:
Tosika rzeczywiście krótki pościk ci wyszedł:-p;-):-D

Cześć kofane, chwileczkę netu nie miałam i nie wiem co u was:sorry:.
My żyjemy, co prawda Patryk ma szkarlatynę a Julia anginę ale reszta zdrowa.
Całuje i lecę bo Tymciu chce mleka a Tosia już zasnęłą więc wymówki do siedzenia nie mam :-p jak tylko znajdę czas to doczytam co tam się u was działo :)

Jestem jestem
Tosika.. to świetna wiadomość że po bakterii ani śladu
Sylcia... byłąm podanie złożyłam i teraz czasu trzeba i szczęścia łut:tak:
Młoda ma miejsce 38, najwytrwalsi stali od wczoraj od 18-tej :) ja byłam w okolicy 6-tej rano. poczekałam do 7-mej, zapisałam sie do listy kolejkowej...i mam to z głowy
się zobaczy
ok to do jutra

Kasiu macie juz patent na Post? super...pochwal sie prezentem dla malej
Haszi zdrowia dla rodzinki
Kicrym tez chcialam isc do kina, moze dzisiaj pojdziemy, bo wznowili filmy u nas w kinie :)
tak w ogole to dzien dobry i milego dnia!!! u nas pochmurno, ale mam nadzieje, ze slonko wyjdzie, bo chce isc do miasta z dziecmi- kapcie kupic Oskarowi

Hej!
Wszystkiego najlepszego kochane babeczki!
Musimy dzisiaj z MAciusiem babcie obskoczyć,a i dziadka dodatkowo,bo ma urodziny.

Kurcze poczytała wszystko,ale żebym jeszcze zapamiętała:zawstydzona/y:
Kasia no to częściej musicie się z Post spotykać:-) ,aaa no i już wiadomo czemu bransoletka sie nie chciała długo znaleźć:-D
Survivor gratuluję spadku wagi,oj mi by się też Dukan przydał,bo do 60 dobijam,ale poczekam az dostanę @.Widziałam fotki,rewelacyjną masz fryzurę,wydaje mi sie ,ze o niebo lepiej niż w całkiem blond,a Flo widze,ze też obciachana:tak: Bena to bym nie poznała:szok: ile on już ma? a reszta to lasek to kto?
Haszi zdrówka dla dzieciaków i oby reszta sie nie zaraziła.
Tosika no faktycznie post króciutki:-D
Post to w sumie całkiem dobre miejsce:-D ,a ile dzieci ma byc przyjętych? na szczęście u nas kolejność się nie liczy,a wnioski można składać cały miesiąc.
Izabelka fajnie mieć taką panią wychowawczynię:tak:
Dorka misia super panienka,a siostrzeniec też już całkiem duży!

Młody przechodzi chyba ponowny bunt dwulatka:szok: jest taki niegrzeczny,ze szok i oczywiście non stop w gacie leje:wściekła/y:
Na uczelni masakra,mam nadzieję,ze przepis z najgorszego przedmiotu dostane ,bo ja dinozaur już taki sam projekt miałam,tylko,że wykładowca niechętny do dawania przepisów.Reszta też jakiś kosmos:szok:

Miłego dnia!

O Kasia spóła!!!:-D

reklama
hejka:)
ja się dołączam ale z herbatką i drożdżówką :P
Zaraz do pracy mykam, a M z małym, pewnie cały dzień w łóżku przeleżą:dry:
Madzia u nas rzadko przepisują bo twierdzą że licencjat to całkiem inny poziom wiadomości:dry:tiaaa guzik prawda wszystko praktycznie to samo:confused:
Post to dobre miejsce, przecież pewnie nie macie jednej grupy a w tych 38 same maluchy nie stały w kolejce:happy:no i dla mnie to chory system żeby w XXI wieku takie rzeczy musieli ludzie wyprawiać żeby się do przedszkola zapisać:szok:
Haszi zdrówka dla dzieciaków:tak:
słoneczko wychodzi ale na razie zimno...
miłego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry