reklama

Lipiec 2008

WSZYSTKIEGO DOBREGO KOCHANE KOBIETKI:-):-):-)

Post super, że nartki dały w kość - najmilsze z uczuć po szusowaniu:tak:
Haszi zdrówka dla dzieciaczków
Madziu teraz zacznie sie bunt trzylatka;-) co najgorsze z przemądrzaniem:baffled:
u nas zapisy od kwietnia i też jakos 2 tygodnie
Kic Dorka pisała o silver crosie - śliczny ale jedna wada - delikatny
po zeszłorocznych wakacjach z moją friend calkiem ich wózio sie rozklekotał i zaczął trzeszczec:confused: owszem pomogli panowie ładujący sprzety do samolotu (a co też się znam na wózkach hihi;-))
surv idę obejrzeć new image:tak:
Kasiu przyłączę sie do kawusi tylko zamiast czekoladki pyszna proteinową mufinke przekąszę:-)

jeszcze raz miłego dnia pełnego kwiatów;-)

reklama
To ja dołączam z kawą z cukrem i prawdziwym mlekiem - w końcu święto mamy:-)

Tak piszecie o tych przedszkolach, że aż nasz portal rekrutacyjny sprawdziłam, ale jeszcze nic nie ma:baffled: No nic, poczekamy zobaczymy - wrzuciłam trochę na luz, nie dostaniemy się to trudno, bez łaski - zemszczę się w jesiennych wyborach głosując na inną opcję niż prorodzinni obiecywacze:-p

Madzia, to współczuję nawrotu buntu, oby trwał krótko...no i niewiele doradzę, jako matka niewydolna wychowawczo:-p Ja się po prostu cieszę krótkimi chwilami szczęścia, gdy Flo jest grzeczna;-) A grzeczność, odpukać, trwa nadal, wczoraj oznajmiła, że poczyta Benusiowi i mnie w ziemię wbiło, bo 'przeczytała' mu Lokomotywę Tuwima...ja jej to może z 10 razy czytałam, a ona pełne zwrotki powtarzała:szok:

No a ten moj blond to maks co się dało uzyskać, bez wypalenia wlosów na łyso:-p Naprawdę jest bardziej złoty niż rudy, no i zdecydowanie lepiej wygląda uczesany, a nie zmierzwiony lepką łapką 8-miesięczniaka:-) ale generalnie to plus spadek wagi zdecydowanie mi humor poprawiają;-)

Post, boski komplet dla Olgi...no ale to wiadomo przecież, przy Twoich zdolnościach, że pięknie wyszło:tak: Jeśli w tym roku zrobimy zjazd, to my w takim razie też postaramy się coś zgubić w Twoim pokoju:-)

nic, mykam ogarnąć się, bo zaraz Asia znowu rusza w trasę, a ja walczyć ze smarkaczem, który prawie nauczył się raczkować i nie waha się tej umiejętności użyć przeciwko starej ciotce:-p

Witam i ja, już po kawie :-D

Wszystkiego dobrego dla wszystkich kobietek małych i dużych :-)

Haszi zdrówka dla dzieciaków. Ależ ci się rozłożyły :-(

Post to niezłe miejsce na liście, ale to chore, żeby całą noc czekać na miejsce dla dziecka :wściekła/y::no:

Kasiu to opłaca się gubić rzeczy u Post :-D, a jej wyroby są piękne :tak:

Madziu a może to już bunt 3latka :rofl2: Oby szybko przeszedł.

Surv to znaczy , że trzeba ci zadziałać rodzeństwo dla Flo, skoro taka grzeczna i tak pięknie się Benem zajmuje ;-):-)

A ja już wiem że zabeig Olki jest w ten piątek, proszę o kciuki :tak:, a jutro jedziemy na rozmowę z anestezjologiem.
Piękna dziś u nas pogoda, słoneczko świeci, pewnie choć na spacer wyjdziemy :tak: Miłego dnia.

Sylcia, nie trzeba gubic u Post (bo u niej nie byliśmy), tylko w obecności Post! Ha! Chociaz z drugiej strony, jakby zgubić u Post, to może pół szafy by zapełniła? ;-)
Surv, Olga tez "czyta" lokomotywę. A wzięło się stąd, że babcia jej czytała do snu :-)
U nas też pieknie. Byłam chwileczke na polku i jest super!

hejj
u nas znowu slonko; pojde z Wercia po Oskara do przedszkola i pojdziemy kapcie kupic; Wercia wlasnie szaleje do muzyki hehe juz mam wolne wiec luzik
Sylcia powodzenia u lekarza
bunty powiadacie? az sie boje, u nas narazie cisza...czasami tupnie albo zdenerwowana minke robi- slodka przy tym, ze smiac sie chce no i chce brata ustawiac :-)

Ja przelotem narazie,
wczoraj w ikei trochę się przeforsowałam bo to i owo dźwigałam, potem cały dzionek leżałam plackiem.
Dziś część mebelków poskładałam, teraz muszę jeszcze na przedszkola luknąć bo u mnie od jutra internetowe zapisy.
A aparatem walczę bo juz 2 zamówiłam przez net i oba mi odrzucili bo nie ma w sklepie ( a w necie piszą że jest !! ). Zadzwoniłam, awanturę zrobiłam i chyba trzeci już będzie ok.
więc poczytam i popiszę później.
Krakowsko-Tarnowskie Dziewczyny - jestem w Bochni od piątku 11.03.2011 do czwartku 17.03.2011 - może jakaś ustawka w weekand, np w niedzielę 13.03.2011?? mogę dojechać do Krakowa czy Tarnowa, no problemo....co Wy na to? jak stoicie z czasem??

Wszystkiego Najlepszego z okazji Dnia Kobiet!!!!!
Madzia oby wykładowcy przepisali,bez sensu znowu wałkować to samo. Maks momentami też ma ten bunt dwulatka
Pabla ty nie szalej ,musisz się oszczędzać
Surv,muszę wejść i obczaić twoje zdjęcia jak dziewczyny tak zachwalają.
A ja dziś robię sobie wypad z dziewczynami do klubu,idziemy w 15 dziewczyn i mają być chipendejlsi SEXTET - chippendale, wieczr panieski, taniec erotyczny, you can dance, ukasz skowron, erotic show - SEXTET także poszalejemy z dziewczynami,muszę się trochę rozerwać:-)

no pięknie
trochę człowieka nie ma a tu takie rzeczy czytam :)
Kasia....jak zaciążysz to bez zgubienia zrobię Ci pół szafy :):):):)... Kic dobrze pisze..ciąża to podstawa :)
Pabla..hmm ....Kasia jak tam?, ja mam sobotę zajętą i wieczór niedzie;ny ale popołudnie jak najbardziej jest oki.
Zapytam Magdy... oj może być dużo zgub :):)

hejka:)
M zrobił z Kubusiem bigosik mmmmm ale się najadłam:tak::-)co prawda sajgon w kuchni zostawili ale co tam, mam na kilka dni obiadek:-p
renia no SC ma wiele modeli:) koleżanka ma fizza i jest zadowolona ale jest to wózek przewozówka na szybkie wypady:)
Pabla ja idę na uczelnie:baffled:
Kamu wow ale będzie szoł:-p:-D:-D
Sylcia trzymam kciuki:tak:

reklama
Pabla, Post, ja mam weekend wolny. Z wielką chęcią zaprosiłabym Was wszystkich do Tarnowa, ale nie mam miejsca na pomieszczenie większej grupy. W lecie jest działeczka. Więc jak mało będzie chętnych/mogących to proponuję Tarnów a tak to postaram się z Olgą dojechać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry