KasiaDe
Mama VI'06 VII'08
Melduję, żem cała i zdrowa. Przeszło mi, ale chyba przeszło na m, bo coś narzeka na samopoczucie...
Post, Pabla postaram się przyjechać, choć powiem szczerze, że jazda samej po zmroku tak średnio mi pasi
A mam takie dodatkowe pytanie, czy Pabla nie mogłabyś do Tarnowa podjechać w inny dzień? ;-)
Kate z tym przedszkolem to musi byc konsekwencja, albo chodzi, albo nie, bo tak dziecko nie wie co jest grane. Oczywiście w obecnej sytuacji, jak coś ma z żołądkiem, to wiadomo, ale potem trzeba zdecydować
Tosika, jak Tosia?
Dorka, u nas lalki też nie są hitem. Woli pluszowe zwierzątka. Jest misio, królik, piesek i zajączek ;-)
U nas też sypie snieg, a wczoraj umyłam samochód
Ale i tak nie żałuję, bo był szary (a w oryginale biały)
Surv, ja mogę przyjechac, ale do konkursu nie przystępuję
Post, Pabla postaram się przyjechać, choć powiem szczerze, że jazda samej po zmroku tak średnio mi pasi
A mam takie dodatkowe pytanie, czy Pabla nie mogłabyś do Tarnowa podjechać w inny dzień? ;-)Kate z tym przedszkolem to musi byc konsekwencja, albo chodzi, albo nie, bo tak dziecko nie wie co jest grane. Oczywiście w obecnej sytuacji, jak coś ma z żołądkiem, to wiadomo, ale potem trzeba zdecydować
Tosika, jak Tosia?
Dorka, u nas lalki też nie są hitem. Woli pluszowe zwierzątka. Jest misio, królik, piesek i zajączek ;-)
U nas też sypie snieg, a wczoraj umyłam samochód
Ale i tak nie żałuję, bo był szary (a w oryginale biały)Surv, ja mogę przyjechac, ale do konkursu nie przystępuję

konsultantka wyluzowana potrafi podnieść na duchu swym optymizmem więc nadal się utwierdzam że bronię się w maju
noż co ja zrobię jak mi się chce cały czas jeść:-
wyobraźcie sobie, ze niania dzisiaj oznajmila, ze odchodzi (ta ukochana przez Tosię, pamietacie, na moje pytania- kogo kochasz-nianie, kto jest najpiekniejszy-niania itp
i ja poprosze jutro może pobudkę o piątej, bo w sumie pewnie juz na nogach będziesz