Izabelka
Oski i Wercia
witajcie, wczoraj weny nie mialam i tylko poczytalam co u was
Tosika kuruj sie, zeby cie nie dopadlo! dla malej moze tortellini z mieskiem? ja robie zapiekanke z serem i sosem slodko-kwasnym, moze zjesc same pierozki; a moze klopsiki na zimno? i nie przejmuj sie tak,ze malo je, po chorobie dzieci tak maja; Wercia ostatnio w ogole wszystkiego odmawia....tylko chleb z miodem by jadla :-) bedzie lepiej i aptetyt wroci
a co do remontu to wspolczuje z calego serca
Sylcia ciesze sie, ze juz corcia w domu
w domku Olcia szybciej odzyska humor
Haszi zdrowia dla was no i kciukasy za projekt ciiiiiiiiiiiiiii
Kic a czemu musisz czekac do 24 zeby isc na L4? idz, odpoczniesz i skonczysz spokojnie prace ;-)
Post udanej imprezki a bbumowiczkom milego spotkanka!!!
a ja dzisiaj 1 raz bede miala mojego chrzesniaka w domku bez rodzicow, bedzie szalenstwo hehe
Tosika kuruj sie, zeby cie nie dopadlo! dla malej moze tortellini z mieskiem? ja robie zapiekanke z serem i sosem slodko-kwasnym, moze zjesc same pierozki; a moze klopsiki na zimno? i nie przejmuj sie tak,ze malo je, po chorobie dzieci tak maja; Wercia ostatnio w ogole wszystkiego odmawia....tylko chleb z miodem by jadla :-) bedzie lepiej i aptetyt wroci
a co do remontu to wspolczuje z calego serca
Sylcia ciesze sie, ze juz corcia w domu
w domku Olcia szybciej odzyska humorHaszi zdrowia dla was no i kciukasy za projekt ciiiiiiiiiiiiiii
Kic a czemu musisz czekac do 24 zeby isc na L4? idz, odpoczniesz i skonczysz spokojnie prace ;-)
Post udanej imprezki a bbumowiczkom milego spotkanka!!!
a ja dzisiaj 1 raz bede miala mojego chrzesniaka w domku bez rodzicow, bedzie szalenstwo hehe

piękna pogoda dziś się zapowiada więc na pewno się spacerek odbędzie, jadę jeszcze na uczelnię po wpis
G tez chory, tylko dzieci sie trzymaja