reklama

Lipiec 2008

witajcie, wczoraj weny nie mialam i tylko poczytalam co u was
Tosika kuruj sie, zeby cie nie dopadlo! dla malej moze tortellini z mieskiem? ja robie zapiekanke z serem i sosem slodko-kwasnym, moze zjesc same pierozki; a moze klopsiki na zimno? i nie przejmuj sie tak,ze malo je, po chorobie dzieci tak maja; Wercia ostatnio w ogole wszystkiego odmawia....tylko chleb z miodem by jadla :-) bedzie lepiej i aptetyt wroci
a co do remontu to wspolczuje z calego serca
Sylcia ciesze sie, ze juz corcia w domu :tak: w domku Olcia szybciej odzyska humor
Haszi zdrowia dla was no i kciukasy za projekt ciiiiiiiiiiiiiii
Kic a czemu musisz czekac do 24 zeby isc na L4? idz, odpoczniesz i skonczysz spokojnie prace ;-)
Post udanej imprezki a bbumowiczkom milego spotkanka!!!

a ja dzisiaj 1 raz bede miala mojego chrzesniaka w domku bez rodzicow, bedzie szalenstwo hehe

reklama
witam i ja rankiem:)
jak na sobotę przystało pobudka o 6.45:sorry:
Izabelka bo moja gin jest na urlopie:confused2:
Tosika no może jakieś klopsy i frytki to bym bardziej w piekarniku robiła żeby oleju nie było:tak:
Kuba od rana się lepi do mnie i chodzi z wiaderkiem do piasku:-ppiękna pogoda dziś się zapowiada więc na pewno się spacerek odbędzie, jadę jeszcze na uczelnię po wpis:confused2:
ok idę po jakiś chlebek:tak:
miłego dnia!

U nas też cudnie za oknem!
Zapowiada się piękny dzień i już dzieciaki drobią w miejscu, żebyśmy poszli na spacer. Ale najpierw sprzątanie :-/
Ja dziś zerwałam się po 6 w panice, że budzik nie zadzwonił. Dopiero po chwili zorientowałam się, że dziś sobota ;-) M dalej w łóżku...
Wczoraj byliśmy u mojej kuzynki, więc dzieciaki się wybawiły.
Miłego dnia!

W Bochni też pogoda cudna! dziś byliśmy w Kraku w Parku wodnym, Leny nie dało się stamtąd wyciągnąć, padła potem jak mucha w samochodzie i jeszcze w hotelu spała z godzinę.
Kic - gratulacje!!!
Sylcia - super że już w domku jesteście! dobrze że zabieg szybko przeszedł!
Kasiu - zdrówka dla M! będziesz jutro u Post?
Post - Magdzik będzie, a Kiwaczka z dzieciaczkami też?

Kic, ja nic nie powiem, ja napiszę ... TY KUJONIE! I tas tu zwodzić?! Gratulacje!
Pabla, Post, jednak nie dojadę :-( Za dużego mam pietra. Nie czuje się pewnie w takiej trasie bez osoby dorosłej ;-) u boku... Nawet do koleżanki z Krakowa pisałam, że może przed spotkaniem do niej wpadnę, ale jednak nie zdecyduję się...
Dziś u nas też było cudownie! Wyciągnęliśmy wiosenne buty dla Olgi (Misiek już miał) i poszliśmy na długi spacer - m oczywiście w domu... Super było! Tylko buty calutkie w błocie ;-)

Witam,calkiem mnie rozlozylo,prawie stracilam glos:eek:G tez chory, tylko dzieci sie trzymaja:tak:My lezymy w lozku. U nas tez piekna pogoda zaluje ze mala bedzie musiala siedizec w domu.
Haszi ale masz sajgon w domu:eek:Jeszcze raz zdrowka:tak:
Kic gratulacje.:tak:Trzymam kciuki zeby szybko zlecialo do 24 i potem luzik:tak:
Survi u nas podobnie z kryteriami przyjecia do przeczkola:tak:U nas listy przyjetych 29 marca:tak:
Tosika nie martw sie jedzeniem malej, Misia tez tak je a potem nadrabia:tak:Sily zycze:tak: Jak M i Kornel po boksie?
Sylcia super ze juz w domciu,mala szybko dojdzie pewnie do siebie:tak:
Kasia zdrowia dla m:tak:Szkoda ze nie dojedziesz na spodkanie w Krakowie,ja bym sprobowala:tak:
Pabla fajnie ze Lence sie podobalo w Parku Wodnym:tak:Udanego spodkania:tak:
To chyba wszystko.Moze zajrze wieczorem zobaczyc jak wypadlo spodkanie:tak:

hejjj
widac piekna pogoda, bo cisza tuuuuuuuu
bylismy nad morzem- skoczylismy na godzinke, zjedlismy nawet lody, zbudowalismy zamek, fajowo bylo; zdjecia pokarze pozniej
i jeszcze zaliczylismy urodzinki u sasiada, jak bąk się ciast najadlam :) milo bylo

Dorka zdrowka wam

reklama
hejka:)
Dzięki za gratki :) ale na serio fuksa miałam niesamowitego :-pmam nadzieję że indeks dotarł do dziekanatu bo zostawiłam w wielkiej torbie z kilkudziesięcioma innymi indeksami:-p
Kasia Kubie też wyciągnęłam piękne, białe, nowe adidiaski, białe były do pierwszego spotkania z błotem:-p
Pabla oj taaak z tego parku to nawet mi się nie chce wyjść a co dopiero dzieciakom :tak:
Dorka zdrówka dla Was!
Izabelka mmmmm morze, jak ja bym chciała!może na weekend majowy nam się uda, chociaż zobaczymy jak będzie z kasą bo dla nas to cała wyprawa:-p
u nas też piękna pogoda!cały dzień byliśmy praktycznie na dworze, Kuba się wylatał, był w swoim żywiole:tak:
jutro znowu do pracy, buuuu:-p
spokojnej nocki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry