• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2008

my już po spotkaniu,
padam na twarz więc napiszę narazie tyle,że było miło, sympatycznie, gwarno bardzo. Dzieci bawiły się super po początkowym onieśmieleniu i niezadowoleniu ( jak w przypadku Leny, która niedospana, obudzona, była w bardzo złym nastroju )
dobra, lecę kąpać młodą.

reklama
jestem i ja
ale też na krótko
ufff:-) ależ weekend, pożegnaliśmy gości właśnie :), ogarnęłam z grubsza sajgon i chyba idę spać, zwłaszcza że jutro dużo zajęć.
a może jeszcze fotki zgram...hmmm...idę szukać kabelka
i branoc

oo to ja chętnie, bo jeszcze nie piłam:tak:

Kicrym GRATULACJE!!!!:-D
Dorka zdrówka dla Was!
Tosika odezwij się! co u was?
Kasia jak tam m?
Iza strasznie wam zazdroszczę,ze tak hop siup sobie nad morze mozecie wyskoczyć.

Dziewczyny,ale fajnie Wam ze spotkaniem:tak: Zaraz lecę na fotki.

U nas też pieknie na dworze,dzisiaj jak wychodziłam to już fajnie słonko świeciło:tak::-) Och aż żyć się chce:-D
weekend nam minął spacerowo-basenowo - tysh fajnie.
K dzisiaj idzie pierwszy raz do nowej pracy,ale telefonu nie wziął wczoraj z mojego auta więc nie mamy łączności i nie wiem co i jak.Chyba dobrze.
No to mam już kawkę :tak:

Madzia, niezbyt fajnie. Co prawda poszedł dzis do pracy ale chce pójść do lekarza, bo gardło nadal boli. Chce też wziąć skierowanie na badania.
Ja tez popijam

i ja stuknę się filiżanką:-p:tak::-)
Pabla, Post superowo że spotkanie udane!
Izabelka to zapraszam do nas, bo słońce dosłownie praży!szkoda tylko że tego morza nam brakuje:sorry::-p:-D
Kasia no właśnie...a ja akurat dziś mam cały dzień do 15.30:confused2:
Madzia musi być dobrze!ja to mam mega nerwa jak M kom.nie weźmie:-p
no to czas się zbierać do pracy:)
oby taka pogoda została już do lata:tak::-p:happy:
miłego dnia!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry