kicrym
Mamy lipcowe'08
Madzia dzięki, trochę mi ulżyło bo już sobie wkręcam że wyrodna matka prowadzi do żłobka a sama w domu siedzi:-(co do siedzenie to właśnie się do czytelni wybieram
a prosto z czytelni po młodego pewnie
co do studiów to ja bym nie rzucała, tym bardziej że masz ten sem. zaliczony
pewnie że będzie trudno,ale musisz przetrzymać
jeszcze kilka miesięcy i juz koniec kolejnej sesji
no i tym bardziej jak Ci z pracy dopłacają/płacą
u mnie nie ma takich dotacji,cieszę się,że ostatnie 2100zł płacę
u mnie też łaskawie na brzuszek nie patrzą, jakoś tyle ciężarnych że chyba się już opatrzyli
Surv super że dojechałyście
oby pogoda Wam dopisała
Haszi no co ty!!jak mamy zapomnieć??!!my wiemy że zapracowana jesteś także rozumiemy Twoje nieliczne posty
Post a bioparox to chyba też antybiotyk, co? na pewno na pograniczu bo jest na receptę, ja bym skonsultowała z lekarzem
na obiad dziś Macdolnald, bo nie miałam czasu na zakupy wyjść - siedzę nad pracą i coś tam skrobię
a prosto z czytelni po młodego pewnie
co do studiów to ja bym nie rzucała, tym bardziej że masz ten sem. zaliczony
pewnie że będzie trudno,ale musisz przetrzymać
jeszcze kilka miesięcy i juz koniec kolejnej sesji
no i tym bardziej jak Ci z pracy dopłacają/płacą
u mnie nie ma takich dotacji,cieszę się,że ostatnie 2100zł płacę
u mnie też łaskawie na brzuszek nie patrzą, jakoś tyle ciężarnych że chyba się już opatrzyli
Surv super że dojechałyście
oby pogoda Wam dopisała
Haszi no co ty!!jak mamy zapomnieć??!!my wiemy że zapracowana jesteś także rozumiemy Twoje nieliczne posty

Post a bioparox to chyba też antybiotyk, co? na pewno na pograniczu bo jest na receptę, ja bym skonsultowała z lekarzem

na obiad dziś Macdolnald, bo nie miałam czasu na zakupy wyjść - siedzę nad pracą i coś tam skrobię

a dokładniej tak to antybiotyk. Ja jestem zwykle anty lekowa ale jak mnie już bierze i wiem że dobrze nie jest to jeśli chodzi o gardło to bioparox własnie działa bo to jeden z niewielu leków na który moje bakterie gardłowe są spolegliwe
Konstrukcje mostow to napewno miala,daj jakies konkretne zagadnienia to moge jej sie zapytac

ostatnie kartony rozpakoowałam w sobotę