reklama

Lipiec 2008

Madzia dzięki, trochę mi ulżyło bo już sobie wkręcam że wyrodna matka prowadzi do żłobka a sama w domu siedzi:-(co do siedzenie to właśnie się do czytelni wybieram:sorry2:a prosto z czytelni po młodego pewnie:-p
co do studiów to ja bym nie rzucała, tym bardziej że masz ten sem. zaliczony:tak:pewnie że będzie trudno,ale musisz przetrzymać:tak:jeszcze kilka miesięcy i juz koniec kolejnej sesji:tak:no i tym bardziej jak Ci z pracy dopłacają/płacą:tak:u mnie nie ma takich dotacji,cieszę się,że ostatnie 2100zł płacę:-p u mnie też łaskawie na brzuszek nie patrzą, jakoś tyle ciężarnych że chyba się już opatrzyli:-p
Surv super że dojechałyście:tak:oby pogoda Wam dopisała:tak:
Haszi no co ty!!jak mamy zapomnieć??!!my wiemy że zapracowana jesteś także rozumiemy Twoje nieliczne posty:tak:
Post a bioparox to chyba też antybiotyk, co? na pewno na pograniczu bo jest na receptę, ja bym skonsultowała z lekarzem:tak:
na obiad dziś Macdolnald, bo nie miałam czasu na zakupy wyjść - siedzę nad pracą i coś tam skrobię:tak:

reklama
Kic..sama jestem sobie lekarzem:-D a dokładniej tak to antybiotyk. Ja jestem zwykle anty lekowa ale jak mnie już bierze i wiem że dobrze nie jest to jeśli chodzi o gardło to bioparox własnie działa bo to jeden z niewielu leków na który moje bakterie gardłowe są spolegliwe:-D a lekrza znowu mi zapisze jakieś gó... które mi nie pommoże a tylko kaskę wydam....a zazwyczaj jak idę to mówie to zażywam i działa więc poprosze o receptę :-p:-p:-p:-p:-p
Madzia....podobno d drogach siedzi ale jak coś to mogę zapytac czy nie ma coś ciekawego:-)

Post dzięki,ale ja terazm mam tylko jeden projekt drogowy,a właściwie mostowy,a reszta to suwnica,fundament palowy i płyta stropowa ze strunobetonu.A na dodatek większość robimy jako pierwsi,bo nowe eurokody,bo nowy kierunek.Nie ma od kogo wysepić projektu z poprzedniego roku.
Kicrym będę jeszcze intensywnie myśleć.U nas wiekszość to panowie wykładowcy,a widomo,ze oni to naczej myślą niż baby.

Madziu - głowa do góry! najważniejsze żebyś presji nie czuła i zrobiła to co uważasz odpowiednie dla Ciebie i na Twoje obecne możliwości!
Kic - jakie wyrzuty sumienia!! a ja co mam powiedzieć? młoda do żłobka gania a ja siedzę w domu i się byczę w najlepsze. Chociaż ona kryzysów nie ma, czasami tylko, jak dziś, zażyczyła sobie śniadanie zjeść w domu a do żłobka po śniadaniu, ale mi to pasuje i tak ją zaprowadzamy tak około 09:00-09:30.
Haszi - jasne że pamiętamy! ja to się dziwie że Ty przy swojej gromadce masz jeszcze siłę i czas czasami coś nam sKrobnąć!
Post - zdróweczka! czasami antybiotyk trzeba wziać a bioparox akurat działa miejscowo i do organizmu tak nie przenika jak inne antybiotyki.
Miałam ruszyć sie z domu ale mi się nie chce. Zajadam pomarańczki i jabłuszka i leniu****ę sobie. Zaraz na allegro wchodzę zrobić w końcu jakieś zakupy dla Soni, bo w sklepach drożyzna a ja potrzebuję bodziaczków na początek i tych innych malutkich ciuszków, nie mam zamiaru za jednego bodziaka wydawać 30-40 zł! poszaleli w tych sklepach.
No i powoli zastanawiam się nad organizacją urodzin dla młodej, już mam jedną ofertę, trochę drogo ale dużo atrakcji, jedzonko bez tony czipsów i czekolady i w mojej ulubionej knajpce. Zobaczymy czy mi bonusa na koniec kwietnia wypłacą i wtedy podejmę decyzję.

Pabla a patrzyłaś do H&M??u nas super wyprzedaże znowu i duuużo różu:tak:no i w Pepco fajne bodziaki za 4.90- już nie tak gatunkowo dobre ale bawełna 100%:tak:
Madzia o ja pikole, co to za tematy????:szok::szok::szok:ja w obecnej ciazy też się czuję o wiele gorzej niż z Kubą:sorry2:
uciekliśmy z placu zabaw bo się ciemno zrobił a tu nic:sorry2:chyba jeszcze wyjdziemy bo co będziemy robić do wieczora.

Witam, w pracy ok. Bylam do 14. Jutro juz normalnie od 6-18:tak:
Madzia ja bym nie dala rady ze studiami(szczegolnie ze mam taka prace). Rodzice pewnie pomoga raz na jakis czas:tak:Trzymam kciuki:tak:Kolezanka uczy w szkole,ale nie wiem czy dokladnie o to chodzi:baffled: Konstrukcje mostow to napewno miala,daj jakies konkretne zagadnienia to moge jej sie zapytac:tak:
Haszi na pewno nie za szybko na siedzenie u Toski:tak:Super ze Tymi dostal sie do przedszkola:tak:Cieszymy sie ze znajdujesz jeszcze czas zeby cos napisac:tak:
Pabla u nas tez w Pepco duzo bodziakow za 4.90zl, wiecej chyba dla dziewczynek niz dla chlopcow:tak:Trzymam kciuka za bonusa:tak:
Kic nie mniej wyrzutow sumienia, troche trzeba odpoczac jeszcze w Twoim stanie:tak:
Post dobrze ze juz lepiej:tak:
Survi to super ze Flo tak dobrze zniosla podroz. Widac ze bardzo kocha Bena:-)Moze kiedys doczeka sie rodzenstwa;-)

W pracy nie tak zle, dos duzo ludzi znam:tak:Jedna dziewczyna nie bardzo przypadla niektorym do gustu, ale to nie my ustalamy kto gdzie bedzie:tak: Jutro juz normalny dzien pracy. Juz widzialam ze bede miala zapiepsz,ale mysle ze mi na nocce ladnie ustawia maszyne i bedzie ok:tak:Dzis niania miala dwie dziewczyny na kilka godzin,jutro bedzie miala dluzej. U nas brzydka pogoda wiec siedzialy w domu. Moze jutro bedzie lepiej:tak:

Dziewczyny jakiż ja mam dzisiaj luuuuz. Mama zadzwoniła, że mi jeszcze Pysia z szkoły odbierze:-D. I wiecie co, ależ ja mam czasu. Wszystko zrobiłam co zrobić miałam, świat pozwiedzałam, jeszcze ostatnie pranie się pierze a ja mam luuuz. No ale nic gotować nie musiałam, nic zmywać, nic zbierać, ścierać, czyścić, odgruzowywać, zaklejać itp...
Tylko moje małe pełzające słoneczko. A w dodatku ponieważ nasz tv odszedł do krainy wiecznej szczęśliwości dla wyeksploatowanego rtv to z rozrywek zostaje mi komp :) Dziewczyny dzięki że mnie jednak pamiętacie i za inne słowa. Zresztą 3 to nie tak dużo. Obok mieszka kobitka z 5 a przecież kiedyś baby i z 16 dawały radę i to bez Frani nawet :-D
dorka no i widzisz, nie jest tak źle a na pewno będzie lepiej :) Tyś obrotna dziewczyna to wszędzie dasz radę.
pabla no to z niezłym wyprzedzeniem organizujesz.
Madzia o matko. Podziwiam. No myślę, ze masz prawo mieć dość. Ale próbuj, przerwać zawsze możesz a warto próbować żeby potem nie żałować :-p Potem będziesz miała już więcej sił. Ja tam wiem, że z twoim szczęściem wszystko się uda.
A w razie co to jak semestr zaliczysz to możesz wziąć dziekanke, prawda?
kic a jak ty masz zamiar to inaczej napisać? Mi się wtedy Patrykiem mama zajmowała a ja obok pisałam ii tez miałam wąty, że ja taka siaka owaka matka sobie klika a tu dziecko na ręce chce.
kamu faajnie ci że okna masz juz pomyte. Mi jedno zostało i tak jakos patrze na nie i mi się tak nie chce.:sorry2:
surv no to miłego zwiedzania niezależnie od pogody :)
To tyle bo dżownica ma dość i chce sie bawić.

hejka wieczorkiem:)
do nas doszedł jednak deszcz, dobrze że mały się tak gramolił bo by nas zmoczyło,a tak nie zdążyliśmy wyjść:-p:-D
Dorka może nie będzie tak źle, oby nocki szybko mijały a niania sobie pięknie radziła z dwójeczką:tak:
Haszi ja przy Kubie mam syf nieziemski więc szacun za to sprzątanie przy3-4:tak:no ale ja ogólnie nie lubię sprzątać i ograniczam się do minimum:zawstydzona/y:
jutro na USG 4d idziemy całą rodziną mam nadzieję że nas pan dr nie wywali:-pno i już zapowiedziałam M że nie wyjdę dopóki nie powie czy chłopczyk czy dziewczynka:-p:-pnormalnie jestem pełna nadziei że w końcu się dowiemy, obym się nie rozczarowała:cool2:

Jestem. Siedzę nad angielskim :-/
Kic, ooo to jutro może wreszcie się dowiemy, choć widzę, że Ty zdeterminowana, więc na pewno się dowiemy :-) Super, już nie mogę się doczekać
Haszi, miałybyśmy Cię nie pamiętać? No proszę Cię... My bardzo pamiętliwe jesteśmy. Naprawdę ja mam do Ciebie wielki szacunek, że tak wszystko potrafisz fajnie ogarnąć, bo że tak jest, to ja wyczytuję z Twoich postów. Mnie przy dwójce momentami coś trafia i nie wyobrażam sobie ani pół człowieczka więcej ;-) Ściskam! Aha, fajnie, że Tymek dostał się do przedszkola
Madzia, trudno sie postawić w Twojej sytuacji i cos mądrego doradzić. Studia takie jak Twoje to kompletnie inna bajka ale z zasłyszenia wiem, że to bardzo trudne studia, więc lekko na pewno nie jest. Nauka na pewno nie zając, a z drugiej strony semestr już masz... No ale wcale nie musi być lżej a raczej na pewno będzie gorzej z ilościa nauki i Twoim czasem... Szkoda, że m tak dlugo jest poza domem, bo szybciej mógłby Cię odciążyć. Oj ciężki masz orzech do zgryzienia. Trzymam kciuki za mądrą decyzję!
Dorka, miłej pracy jutro! :-)
U nas deszcz przyszedł na wieczór, więc zdążyliśmy kupić Miskowi trampki (28 rozmiar, a nie 27 jak myślałam) i skoczyć na spacer do parku.
Kurcze, nie wiem co miałam komu pisać... Muszę jeszcze cos poczytac i do łóżeczka. Spokojnej nocy!

reklama
cześć dziewczynki

zapewne dostane duuuuuże baty za tak długą nieobecność ale nieśmiało myśle, że zostanie mi to wybaczone:-p zapewne nie przeczytam swoich zaległości:baffled: więc nie wybaczcie, jak będę dopytywac za jakiś czas o co biega;-) no i już się spowiadam:-p od ponad tygodnia mieszkamy w nowym domciu (jupiiiii) aaczklowiek dopiero od wczoraj kładę się o normalnej porze (czyli 24ta) i wstaje o 7mej ;-) bo do tej pory kładłam się o 2giej i wstawałam o 6tej:baffled: myślałam, że ze szmaty nie zejdę:dry: ostatnie kartony rozpakoowałam w sobotę:baffled: zastanawiam się skąd ja tyle rzeczy mialam:sorry2: do tego miałam (tzn. mam) trochę problemów natury zdrowotnej (normalnie wszystko przez Pat:dry:;-), bo kazała mi do lekarza iść;-)) no i jest troszku źle, ale dam radę, bo kto jak nie ja:-) ale to na zamknięty:tak: z małą byliśmy dzisiaj na tym EEG i teraz czekamy na wynik:tak: z dobryc wieści to mala z dnia na dzien porzucila pampersa:-) normalnie co ja mam za dziecko, jak wcześniej walczyła z nocnikiem i panciesiem, to pare dni temu zarzyczyla sobie majty i sama siada i wola o nocnik:baffled: tak saamo z kciukiem:szok: tak po prostu z dnia na dzien przestala ssać:szok: a ssała od urodzenia przecie i normallnie miala już tzw. "palec praczki" tak okresliła dr:sorry2: no tu to po ojcu ma charakter:-p no to na razie tyle, bo ja już wróciłam jaakby co:cool2::-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry