Izabelka
Oski i Wercia
dzień dobry 
zdażylam prawie całą kawe wypić podczas czytania zaległych postów ;-)
Haszi kochana takie chwile kiedy masz czas dla siebie to na wagę złota, prawda?
Pabla dziękuję Oski już lepiej (lepiej już bylo na drugi dzien- gardlo mniej bolalo i bez goraczki to mu odbijało
)
Kicrym trzymam kciuki za usg, nie daj się hehe niech zobaczy wreszcie płeć :-)
Kasia robisz kurs angielskiego?
Madziu ja nie pomogę z projektami niestety, nie znam nikogo...
Tosika nieźle, już mieszkacie, pewnie miałas niezly sajgon (pamietam jak opuszczalismy nasze 39m2 ile klamotow bylo, szoook); gratulacje dla Tosi, poszła w mamusię
że tak szybko zadziałała
Dorka napisz jaką sobotę masz wolną, to mam nadzieję uda mi się przyjechać
moja siostra z Krakowa prosiła mnie, żebym pojechala do niej sama na weekend aby suknię ślubną wybrać; ciekawe co na to mój mąż hmmm ona chce w okolicach Krakowa zjechać salony, żeby taniej znaleźć, ale będziemy miały mało czasu bo tylko sobota; no zobaczymy;
wyszło slonko jupiiii idziemy do fryzjera (Oskar moze wyjsc bo lekarz pozwolil), upieczemy ciasteczka i potem moja mama wezmie dzieci, a ja wreszcie do fryzjera pojde! moze buty im kupię;
aha moj brat pisze dzisiaj 1 w zyciu egzamin- dla klas szostych!!!!!!!! wiecie tak mi dziwnie, ze juz wychodzi z podstawowoki, ze nawet bym do niego z zyczeniami powodzenia nie zadzwonila; jestem w szoku!
aha a ja mam wolne ;-)

zdażylam prawie całą kawe wypić podczas czytania zaległych postów ;-)
Haszi kochana takie chwile kiedy masz czas dla siebie to na wagę złota, prawda?
Pabla dziękuję Oski już lepiej (lepiej już bylo na drugi dzien- gardlo mniej bolalo i bez goraczki to mu odbijało
)Kicrym trzymam kciuki za usg, nie daj się hehe niech zobaczy wreszcie płeć :-)
Kasia robisz kurs angielskiego?
Madziu ja nie pomogę z projektami niestety, nie znam nikogo...
Tosika nieźle, już mieszkacie, pewnie miałas niezly sajgon (pamietam jak opuszczalismy nasze 39m2 ile klamotow bylo, szoook); gratulacje dla Tosi, poszła w mamusię
że tak szybko zadziałałaDorka napisz jaką sobotę masz wolną, to mam nadzieję uda mi się przyjechać

moja siostra z Krakowa prosiła mnie, żebym pojechala do niej sama na weekend aby suknię ślubną wybrać; ciekawe co na to mój mąż hmmm ona chce w okolicach Krakowa zjechać salony, żeby taniej znaleźć, ale będziemy miały mało czasu bo tylko sobota; no zobaczymy;
wyszło slonko jupiiii idziemy do fryzjera (Oskar moze wyjsc bo lekarz pozwolil), upieczemy ciasteczka i potem moja mama wezmie dzieci, a ja wreszcie do fryzjera pojde! moze buty im kupię;
aha moj brat pisze dzisiaj 1 w zyciu egzamin- dla klas szostych!!!!!!!! wiecie tak mi dziwnie, ze juz wychodzi z podstawowoki, ze nawet bym do niego z zyczeniami powodzenia nie zadzwonila; jestem w szoku!
aha a ja mam wolne ;-)
Powodzenia dla barata!
.Szkoda,ze my tak daleko mamy
dobrze, że idę do pracy to jest gwarancja, że nie będzie mordu w rodzinie