pabla27
Fanka BB :)
Kic - oj, Ty nie myśl że możesz nie mieć 2 urwisów! moja Lena robi za 2 chłopców urwisów, nawet panie w żłobku to mówią, więc możesz mieć gorszego łobuza jeszcze. Co do mieszkania to nie stresuj się - ja też mieszkam w małych 2 pokojach i jest spoko, już prawie 2 mce my śpimy w dużym pokoju a Lena w swoim pokoiku i naprawdę jest ok, nawet lepiej niż jak wszyscy spaliśmy w jednym. Damy radę!
Tosika - niezłe przeboje.....a kurcze człowiek myśli że jak będzie miał swój dom to będzie miał chociaż święty spokój, a tu dooppaa :-(
Madzia- nie stresuj się!!! będzie dobrze!!
Dorka - zakupy ok, kupiłam parę rzeczy, wydałam kupę kasy i tyle....
dobra, jem 2 śniadanko, potem muszę się ogarnąć i parę rzeczy zrobić w mieszkaniu. U nas dziś ciepło ale bez słoneczka.
a, wczoraj byłam z Leną u dentysty, wszystko gra i buczy, ładnie dała sobie ząbki wyczyścić, polakierować, dostała pierścionek w nagrodę i spoko. Tylko 5-tek wciąż brak, ale dentystka powiedziała że jak tak późno jej zęby wyszły to spokojnie mamy się nie stresować, pewnie wyjdą później.
Tosika - niezłe przeboje.....a kurcze człowiek myśli że jak będzie miał swój dom to będzie miał chociaż święty spokój, a tu dooppaa :-(
Madzia- nie stresuj się!!! będzie dobrze!!
Dorka - zakupy ok, kupiłam parę rzeczy, wydałam kupę kasy i tyle....
dobra, jem 2 śniadanko, potem muszę się ogarnąć i parę rzeczy zrobić w mieszkaniu. U nas dziś ciepło ale bez słoneczka.
a, wczoraj byłam z Leną u dentysty, wszystko gra i buczy, ładnie dała sobie ząbki wyczyścić, polakierować, dostała pierścionek w nagrodę i spoko. Tylko 5-tek wciąż brak, ale dentystka powiedziała że jak tak późno jej zęby wyszły to spokojnie mamy się nie stresować, pewnie wyjdą później.

Teraz to chyba juz nikt z toba nie zadrze;-)