reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Dzięki za troskę. Wczoraj juz było w porządku - nawet wieczorem na fitness wyskoczyła. Tzn. byłam zmęczona po, dosyc mocno, ale i tak spoko.
Pabla fajnie z tą sesją. Pokaz nam potem efekty
Surv, temat do tłumaczenia rewelka ;-) Uporałaś się?

reklama
hej,
ja właśnie śniadanko wcinam a M zawiózł Lenkę do żłobka. Dziś mam stresa, o 15:00 to usg kontrolne, mam nadzieję że mloda trochę przytyła przez te 3 tyg. No i od 15:00 wyniki odnośnie przyjęć do przedszkola...kto jeszcze czeka ze mną?

Pabla no my jeszcze ze 2 tyg.musimy poczekac na wyniki,ale za was trzymam kciuki:tak: No i mam nadzieję,ze na usg bedzie wszystko w porządku.

Surv, temat do tłumaczenia rewelka ;-) Uporałaś się?
Nieee... jeszcze 10 stron, a na drugą nogę elektrownie atomowe - przerąbane do piątku mam i tyle:-p

Byliśmy wczoraj z Flo u laryngologa i wszystko jest ok, być może początek jakiejś alergii, być moze lekki przerost 3 migdała, ale kobieta mówiła, żeby na dalsze diagnozowanie poczekać co najmniej do 3 roku życia. A poza tym Flo była anielsko grzeczna, nawet w gardle sobie pogrzebać dała i rzuciła na kolana personel medyczny dojrzałą i wyważoną postawą:-D

Pabla, to czekamy na zdjęcia...o ile Cię wcześniej na jakimś billboardzie nie zobaczymy;-) A my to czekamy na początek rekrutacji dopiero;P

Nic, zmykam, bo robota czeka:baffled:

Surv, naprawdę bardzo masz ciekawie ;-)
Pabla, powodzenia na USG. Nasze wyniki rekrutacyjne w przyszłym tygodniu w piątek, po 12.00 :-) Jeszcze chwilkę musimy poczekać

witam i ja:)
Pabla trzymam kciuki i za USG i za przyjęcie do przedszkola:tak:nasze wyniki początkiem maja:sorry2:
Surv super że wszystko ok:tak:a teksty do tłumaczenia hmmm no zabójcze:-p;-):-D:-D
A my dziś od bladego świtu na nogach, zachciało nam sie na targ jechać:dry:tzn M sie umówił z kolegą a my z Kubusiem na doczepkę:-pJak zawsze tatuś coś musiał kupic synusiowi i Kuba wrócił z hulajnogą do domu:-pa ja z worem pysznych pomidorków:-p:-pteraz jem śniadanie i zabieram się za poprawki w pracy:tak:

jejku, co za cisza!
ja dopiero po sesji, zamiast 2 godz zrobiło się ponad 4 godz, ale było sympatycznie, będę miała fajne fotki i mogę sobie chustę wybrać dla maluszka:-)
co do przedszkola - dostała się Lena, ale do przedszkola które było 2 na mojej liście. Trochę się rozczarowałam, idę jutro gadać z dyr przedszkola, do którego chciałam żeby chodziła i zobaczymy co uda się wyprosić.
dobra, zmykam spać bo padam z nóg.

edit - a , usg jeszcze....jest dobrze, ale nie tak dobrze jak być powinno. Młoda przez 3 tyg przybrała na wadze około 400 gr, ma teraz około 1850 g. Wszystkie wymiary większe niż poprzednio, więc lekarz stwierdził że najwazniejsze że powiększa się, chociaż jednak za wolno. Dziś już termin przesunął się z 26 maja na 04 czerwca. Ale wciąż pod kontrolą, za 3 tyg znów usg.

Ostatnia edycja:
Pabla, bo przed tv siedzą i YCD oglądają ;-)
Dobrze, że malutka rosnie w siłę. A co do przedszkola, to trzymam kciuki, żeby udało się znaleźć miejsce dla Lenki w tym co chciałaś

Pabla spokojnie, wiadomo,ze dzieci roznie rosna; trzymam kciuki za przedszkole
dzisiaj do 16 w pracy, juz sie widze- musze zapas jedzenia wziac :-p
Kasia co to YCD? juz ktorys raz poslugujecie sie tym skrotem :)
milego dnia

reklama
Witam rankiem
komu kawkę?

Pabla ale fajna sprawa z sesją - będzie pamiątka
oby udalo zalatwic coś z przedszkolem
u nas wyniki 10 maja

Madzia najważniejsze to zdrwie Twje i kruszynki, a jak masz się stresować studiami to nie warto

Tosika bomba predszkole za super cenę
Firany pewnie piękne ale cena :confused:
choć ja do sypiani za rolete i firany zapłaciłam 1700 (ostatnio jednak szperam i na dekoria.pl można zamówić tniej a materiały często te same)

Sylcia kcuki zaciśnięte - musi być dobrze

ok zmykam
miłego dzionka i oby słonko sie pojawiło

Do góry