Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jeszcze muszę podłogi przemyć, niby jestem w domu,ale cały czas coś mam do zrobienia,albo na mieście,albo na uczelni, biblioteka, czytelnia, sklep i tak czas leci
jestem ciekawa jak to u nas będzie z wagą "fasolki" na razie waży ok 770gram
nie chciałabym za dużego klocka bo wiadomo jak z porodem

normalnie hulajnoga jest w ciągłym użyciu i jazda widać mu sprawia prawdziwą radość
dzisiaj pojechał do żłobka mimo że padał deszcz
kazał sobie załozyć rajtuzy pod spodnie i kalosze i pojechał
:-) także rowerek za 300zł poszedł w odstawkę i na topie jest chińska hulajnoga

czytam oczywiście, ale zawsze coś
a ostatnio miałam grypę jelitową takie wymioty, że prawie zemdlałam, więc zanim wróciłam do żywych to trochę mi to zajęło;-) pogoda u nas nawet niezła, niedawno wyszło słonko, ale jeszcze jest chłodno
podobno weekend ma być dość ciepły, a w święta to podobno nawet powyżej 20 st ma być - oby
ja to chyba jestem strasznie prosty człowiek, zresztą ze wsi bo mnie takie sumy zajebiście przerażają
a już całkowicie jeśli chodzi o jakieś drobne przedmioty, bo np. firany w tej cenie to ja bałabym się powiesić a co tu powiedzieć o praniu
jak kupiłam ostatnio firanki w dwa okna za drobną kwotę to spociłam się przy prasowaniu, a jakbym dała full kasy to chyba bym kogoś zatrudniła do prasowania, żeby w razie czego nie było na mnie
jednak czekam na zdjęcia, zresztą pewnie nie tylko ja, to nacieszymy oko Twoimi cudami
super, że Tosia będzie miała takie przedszkole
a co do przedszkola to z dwojga złego ważne, że choć do jednego Lenka się dostała, zresztą może jeszcze to pierwsze wypali
za to uwielbiam serial "Przepis na życie":-):-):-):-):-) normalnie jak tylko skończy się niedzielny odcinek to od razu odpalam kompa i na Vod na Onecie oglądam następny premierowy odcinek bo już się nie mogę doczekać
poza tym tam gra Lesław Żurek a on jest taki słodki, no zresztą Szyc też jest niczego sobie
Młody w przedszkolu zachowuje się jak stary bywalec, zero scen

Panie zachwycone bo taki grzeczny - miód na matczyne serce
u nas też ostatnio tata jest niedobry - chyba to taki okres
Młody M ciągle wygania, żeby sobie poszedł do pracy a nawet potrafi go uderzyć
mam nadzieję, że to taki etap i niedługo przejdzie;-) zmykam, miłego dnia

bo ja nie ogladam i myslalam,ze jakis fajny jest hehe
ciekawe czy coś knuje 

ja jeszcze namiętnie oglądam "prosto w serce"
:-)
każą likwidować zerówki w niektórych przedszkolach żeby delikatnie zmusić rodziców do posłania 6 latków do szkoły
;-);-)