reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

reklama
Witam :)
ja się zabrałam za sprzątanie z rana, bo już syf się zrobił porządny:baffled:jeszcze muszę podłogi przemyć, niby jestem w domu,ale cały czas coś mam do zrobienia,albo na mieście,albo na uczelni, biblioteka, czytelnia, sklep i tak czas leci:baffled:
Pabla szkoda że przedszkole nie to, oby się jednak coś dało zrobić:tak:jestem ciekawa jak to u nas będzie z wagą "fasolki" na razie waży ok 770gram:tak:nie chciałabym za dużego klocka bo wiadomo jak z porodem:-p
Izabelka no proszę Cię!nie oglądasz YCD;-);-):-p:-D
Kasia ja nagrałam, jakaś mega śpiąca byłam, dzisiaj obejrzę jak mi czasu starczy:-p
Renia oj taaak ja też chcę słonko:tak:
Muszę Wam napisać że nareszcie trafilismy w jakiś pojazd co się Kubie spodobał:-pnormalnie hulajnoga jest w ciągłym użyciu i jazda widać mu sprawia prawdziwą radość:tak:dzisiaj pojechał do żłobka mimo że padał deszcz:-pkazał sobie załozyć rajtuzy pod spodnie i kalosze i pojechał:tak::-) także rowerek za 300zł poszedł w odstawkę i na topie jest chińska hulajnoga:-D:-D:-D
miłego dnia!

hejka!
ja od 06:00 na nogach,
byłam w przedszkolu ale marne szanse, bo gro dzieci się wogóle nie dostało nigdzie, więc oni w rekrutacji dodatkowej będą brani pod uwagę. Ja ewentualnie mogę chodzić i się przypominać, może w czerwcu coś będzie wiadomo, zobaczymy.
najwazniejsze że się dostała do przedszkola.
narazie zmykam, miłego dnia.

Hej, mam urlop od dzisiaj, więc w końcu mam chwilę, żeby coś skrobnąć:-p czytam oczywiście, ale zawsze coś:-p a ostatnio miałam grypę jelitową takie wymioty, że prawie zemdlałam, więc zanim wróciłam do żywych to trochę mi to zajęło;-) pogoda u nas nawet niezła, niedawno wyszło słonko, ale jeszcze jest chłodno:baffled: podobno weekend ma być dość ciepły, a w święta to podobno nawet powyżej 20 st ma być - oby:-D
Tosika ło matko tyle kasy za firany:szok: ja to chyba jestem strasznie prosty człowiek, zresztą ze wsi bo mnie takie sumy zajebiście przerażają:zawstydzona/y: a już całkowicie jeśli chodzi o jakieś drobne przedmioty, bo np. firany w tej cenie to ja bałabym się powiesić a co tu powiedzieć o praniu:-p jak kupiłam ostatnio firanki w dwa okna za drobną kwotę to spociłam się przy prasowaniu, a jakbym dała full kasy to chyba bym kogoś zatrudniła do prasowania, żeby w razie czego nie było na mnie:-p jednak czekam na zdjęcia, zresztą pewnie nie tylko ja, to nacieszymy oko Twoimi cudami:-D:-D super, że Tosia będzie miała takie przedszkole:-D
Pabla fajnie, że usg wyszło dobrze, dacie radę;-) A sesja w ciąży super sprawa, czekam na foty:-D a co do przedszkola to z dwojga złego ważne, że choć do jednego Lenka się dostała, zresztą może jeszcze to pierwsze wypali:tak:
Kasia i Kic ja też nie oglądam YCD jakoś nigdy mnie to nie kręciło:-p za to uwielbiam serial "Przepis na życie":-):-):-):-):-) normalnie jak tylko skończy się niedzielny odcinek to od razu odpalam kompa i na Vod na Onecie oglądam następny premierowy odcinek bo już się nie mogę doczekać:-p poza tym tam gra Lesław Żurek a on jest taki słodki, no zresztą Szyc też jest niczego sobie:-D
miałam dzisiaj pomyć okna bo po ostatnich wichurach wszystko zabrudzone, ale chłód mnie odstraszył i zrobię to jutro - może będzie cieplej:tak: Młody w przedszkolu zachowuje się jak stary bywalec, zero scen:-D:-D:-D Panie zachwycone bo taki grzeczny - miód na matczyne serce:tak: u nas też ostatnio tata jest niedobry - chyba to taki okres:dry: Młody M ciągle wygania, żeby sobie poszedł do pracy a nawet potrafi go uderzyć:zawstydzona/y: mam nadzieję, że to taki etap i niedługo przejdzie;-) zmykam, miłego dnia:-D

Ostatnia edycja:
heloł
ale sennie dzisiaj
młode śpi niewybiegane bo deszczowo

spotkałam znajomą i ucieszona mowi ze miejsce w przedszkolu dla jej małej jest więc ma spokój
mówi, że męza wysłała złożyć podanie i tak bajerował ze nie musi teraz czekć do maja na info
pani dr powiedziała też ze naciski władz są aby przedszkola prywatyzować
dlatego mimo wyżu ma obligo zamknąć jedną salę a więc zmniejszyć o grupę nabór i to jest straszne a w grupie 25 dzieciaków w wieu 2/5, 3 i 4 latka:baffled:
no i jeszcze będzie drożej ale nie wiedzą o ile
normalnie banda złodziei
wyliczają naszym dzieciom a sami dietki i ciepłe posadki zgarniają
im by o połowę redukcję zrobił to żyłoby się lepiej

no to się wygadałam
idę na kawkę choć lepsza byłaby meliska:-)

ale siara; YCD- myslalam,ze to jakis serial :-p bo ja nie ogladam i myslalam,ze jakis fajny jest hehe
"ogladnelam" 2 odcinki YCD :-) jest ok
ale macie z tymi przedszkolami, wspolczuje bardzo i trzymam kciuki,zeby sie wszyscy podostawali
moje bajke ogladaja i siup spac, bo mialam ciezki dzien i padam
mąż mnie zaskoczyl obiadem dzisiaj i winem do obiadu :szok: ciekawe czy coś knuje :rofl2:

Post, super, że Ika sie dostala
Widzisz Pabla, dobrze, że miejsce dla Lenki jest a może i w Twoim wybranym się znajdzie
Kate, ale porównałaś - Szyc i Żurek :-) Ja też oglądam ten serial - fajny. A jak słyszę hasła z żabcią, foczką i walusiem, to ... ;-)
Renia i jak wyszło słońce? U nas cały dzień było pochmurno i z przerwami padało

reklama
Post super!czyli koczowanie się opłaciło:-p
Kasia oj tak żabcia wymiata:-D:-D:-Dja jeszcze namiętnie oglądam "prosto w serce":tak::-)
KATE wpadnij tez do mnie okna machnąć co??powiedziałam M że ma umyć, zobaczymy czy się wyrobi przed tymi świętami:-p
Renia u nas to samo:crazy:każą likwidować zerówki w niektórych przedszkolach żeby delikatnie zmusić rodziców do posłania 6 latków do szkoły:dry:
Izabelka wow no to się M stara, może coś chce wieczorem:-p;-);-):-D
Pabla przypominaj się, wielu rodziców we wrześniu rezygnuje:tak:

Do góry