reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Kamu GRATULUJĘ!!! Nareszcie coś się u Was ruszyło:tak: Oby praca Ci pasowała i wszystko było ok.
Pabla to fajnie ci dziewczyny śpią:tak:
Ja narazie będe chciała miec łóżeczko przy swoim łóżku,a później przeniesiemy do Maciusia.Szczerze móiąc to już się boję tych nocek.

Ja dzisiaj w pracy od 11,bo siostra miała zakończenie roku i nie mogła przyjść szybciej,ale ugadałam się z szefową ,ze niby jestem na badaniach:-p No ,ale teraz nadrabiam,więc mykam.
Miłego długiego weekendu życzę.
My nic nie mamy w planach,bo w piątek pracujemy,więc pewnie się jeszcze odezwę.

reklama
Kamu gratulacje!oby praca Ci sprzyjała i obyś była zadowolona:tak:ale sama pisałaś że to coś co lubisz robić:happy2:
Pabla super, ja nie umiem "motać" chust a szkoda, musiałabym na jakieś spotkanie chustowe się wybrać, mam tylko MT po Kubie ale to raczej dla siedzącego dzieciaczka:happy2:jak nie widzisz potrzeby to nie przewijaj:) byle by mała najedzona i wyspana była :) ja Kubę w nocy też rzadko przewijałam :)
Madzia widzę szefostwo jest wyrozumiałe, super!ja jak bym postawiła łóżeczko u nas w pokoju to byśmy się w ogóle nie ruszyli:-ptakże siłą rzeczy muszą być razem:happy2:
Surv no na pewno było inaczej:tak:mieszkałam w kamienicy i towarzystwo nie zawsze było odpowiednie ale jakoś przeżyłam:-p:tak:

Byłam w szpitalu, wrażenia ok, bardzo miły personel a to najważniejsze:tak:w połowie lipca otwierają nową porodówkę no ale nie wiem czy sie dokulam do tego momentu:-praczej jesteśmy zdecydowani, tzn ja, bo nie chcę z M rodzić:happy2:kilka sal 2 osobowych no ale nie wiadomo jak się trafi :)
Właśnie wróciliśmy z placu zabaw i jestem mega zmęczona, zaraz kąpiel, bajki i spać :)

Kic - u Ciebie w mieście na pewno spotykają się dziewczyny i mogłabyś się nauczyć jakbyś miała chęć. Powiem szczerze że przy dwójce dzieci i młodszym bardzo wymagającym uwagi to sobie nie wyobrażam nie mieć chusty.
Sonia właśnie padła spać ( mam nadzieję że już na noc ) po 4 cycku w ciągu dwóch godzin. No ma takie cykle czasami że chyba nie wyrobię z produkcją mleka, chociaż teraz to bardziej na sen do pociumkania niż do jedzenia było.

Pabla, widziałam zahustowaną Sonię na FB - ale czad!
U nas dziś było niemiłosiernie gorąco. Nie mogłoby być ładnie na weekend?

kamu woow super ciesze się z tobą i jestem pewna, że teraz będzie już tylko z górki. W sómie to będziemy wykonywać dość podobna robotę :)
madzia u mnie dzieciaki miały b mało krost, (na twarzy wcale) ale bardzo głębokie i Tymkowi i Tosi zostały tak po 2 blizny. Jula byla obsypana caaaałaaa, smarowana była jakąś maścią i raczej śladów nie widać, tylko tam co się wydrapała delikatne dziurki.
kic mój też rzadko zmywa ale za to często wyraża straszliwy żal, że ja się tak męczę.:-p:sorry2: Ja po prostu za miętka jestem :sorry2: a co do chust popieram pable. Mi życie nie raz szmata ratowała. Teraz trochę rzadziej się nosimy bo jeździmy na rowerze :-)- łatwiej moich hojraków dogonić.
surv moje hojraki uwielbiające wodę tez za pierwszym razem panikowały
dorka nastolatka masz :-D I tak to piskuś z przebierankami nastolatki które cię czekają za jakieś 10 lat.
kasia my też do tego zoo jakoś dotrzeć nie możemy. Ale pocieszam się, że jak już dotrzemy to wszystkie dzieci będą cos z tego kapowały :-p

Ja dzisiaj trochę jestem zmęczona, przyznać to muszę.
Tosia po szczepieniu ciut w kość mi dała (ale za to nawet nie jęknęła przy wbijaniu igły czym panią w zachwyt wprawiła) a mięśnie mnie bolą bo wczoraj mamie pół dnia okna szlifowałam.
No ale za to w obecnym domu jesteśmy jak na wakacjach- wszystko już mam spakowane i pudła powywożone, powoli wywozimy co mniejsze meble w przygotowaniu do godziny "0". Acha a Pyś przyniósł pierwsze świadectwo :] Niby wszystko ok ale ładne pisane i ortografia nie są jego dobrą stroną.
Acha a dla Tosi wydębiłam w końcu skierowanie na posiew moczu- wiedziałam, że zrobienie się mamy i córy na bóstwa w końcu poskutkuje.
No i dzisiaj tak jakoś sąsiedzi nas z drogi zgarnęli i w sumie było przedszkole- oni mają 5 sąsiadka 2 ... więc wiecie. No i trampolinę mają :-p:-D Tymi ich najmłodszą- 2 latke po stopach całował i jak damę za łokieć prowadzał :-D
Chyba powinnam iść spać ale mój wstrętny facet poczęstował mnie colą- to teraz mnie rozbudziło :dry: tylko kto rano wstanie...

hejka
nie bylo mnie ze wzgledu na zwirowania przed zakonczeniem szkoly; ale juz po ufff tzn dokumentacja zdana, w piatek sie dowiem czy wszystko mam dobrze; w poniedzialek jade na szkolenie do Gdanska i wakacje :) zakonczenie klas 6 udane, wystep nauczycieli bombowy, przebralismy sie i zaspiewalismy; poszukam na utube czy filmuy czasem nie ma hehe wczoraj zostalam zasypana kwiatami i slodkosciami az wolalam na pomoc męża zeby samochodem przyjechal :) obiadek z nauczycielami w restauracji Tabasco (pysznosci byly), sprzedalismy maluchy moim rodzcom i spotkalismy sie opic koniec roku ze znajomymi; dzisiaj juz zaliczylismy wizyte u jednego tatusia; zaraz obiad robie i do drugiego lecimy i na cmentarz obdzielic bliskich kwiatami :) chciaz na tyle sie przydadza

doslownie przelecialam posty
Kamu gratulacje nowej pracy! super
musze zobaczyc na fb fotki zachustowanej Soni
przesylam buziaczki, mzoe wieczorem poczytam wiecej

Witam wieczorkiem:)
U nas pomimo nocnej burzy dziś w dzień było bardzo gorąco, do południa byliśmy na spacerze, młody pozaliczał trampolinę i autka, pojeździł na rowerze a potem wszyscy padliśmy na drzemkę:-pwstał ze stanem podgorączkowym ale byliśmy jeszcze pograć w piłkę i nie dawno wróciliśmy:tak:teraz już wykąpani, zaraz idziemy spać:happy:jutro do lekarki musze się przejść, bo ma jeszcze kaszel a 37 nadal się utrzymuje:sorry:
Pabla no też tak sobie myślę, że chusta by nam się przydała, małą do chusty a Kubę wtedy mam pod kontrolą:tak:
izabelka dobrze że już po całych "ceremoniach" i już wakacje:tak:
Haszi no trzeba ćwiczyć to pisanie, bo będzie jeszcze więcej pisania w kolejnych klasach,ale chłopcy to raczej takowe problemy mają:tak:a co do M to mój to jest leń jak się palcem nie pokaże to nie zrobi, więc staram się być nie ugięta:-p

Oh ja już z jednej strony odliczam dni do rozpakowania bo ciężko mi, a z drugiej jakoś teraz taki luz mam:-pkoleżanka która jest 2 tygodnie wyżej niż ja, prawdopodobnie w tą niedzielę będzie rodzić, bo troszkę zaczyna krwawić a akurat w niedzielę będzie jej lekarz miał dyżur:happy:
spokojnej nocki!

hej! wpadam na chwilke, wczesniej czytalam Was w komorce i juz nie pisalam:tak:
Haszi no jest ciezko z Seba,a Misia juz ma swoje zdanie takich majtek nie tamtch nie itp:baffled:
Survi to moze byc ciezko z 3 dzieci:tak:
Pabla w chuscie Sonka wyglada slodko:tak:
Iza no to laba:-D
Kic no Ty juz nie dlugo sie rozpakujesz:tak: a tak niedawno to bylo jak tak znienacka rzucilas o 2 kreskach na tescie:-D
Dobra spadam jutro rano znowu musimy wstac jedziemy po siostre G na lotnisko. Jeszcze jutro ide na noc do pracy, nie chce mi sie okrutnie ale jakos dam rade:tak:

reklama
Witam rankiem:)
U nas nocka średnia, mały cały czas troszkę gorączkuje i ma mega kaszel:confused2:zaraz muszę się uzbroić w potężną cierpliwość i zacząć wydzwaniać do rejestracji go zapisać do lekarza:confused2:kurcze a mieliśmy jechać do tych dinozaurów w weekend:wściekła/y:
Dorka oby nocka szybko minęła:tak::happy:
u nas słonko wychodzi, ale co z tego jak będziemy siedzieć w domu:crazy:
milego dnia!

Do góry