KATE23
Lipcowa Mama:)
Witam, u nas dzisiaj pochmurnie i deszczowo, ale można przeżyć:-) byłam na zebraniu w przedszkolu i mamy następujące opłaty - 90zł czesne co miesiąc (w tym angielski, rytmika, gimnastyka korekcyjna, logopeda, religia oraz przybory szkolne ), obiady 80zł, komitet 20zł na cały rok, ubezpieczenie 32zł, książki a właściwie 4 karty pracy 49,50zł:-) jakoś przeżyłam choć gdybym miała płacić tyle co miesiąc to byłoby ciężko
na dodatek zaczęłam kłapać dziobem, żartować itd i zostałam wybrana do rady rodziców
a co tam;-)
wieści na zamkniętym zarąbiste oby takich więcej było
Sylcia oj to Ci ciężko jak Mała tak lamentuje, ale może od poniedziałku będzie lepiej;-)
Iza ja też powinnam pozbyć się wystającego brzucha bo niby jestem szczupła, ale jakoś tak mało estetycznie wyglądam z miejscem po piersiach i sterczącym brzuchem
a co do tego Kidabionu to wiedziałam że to jakieś cuś do żucia, ale zabrakło mi słowa i napisałam kapsułki:-)
Surv żebym nie miała tak daleko do Wrocka to już bym gnała to Twojej lekarki żeby mnie szybko poczęstowała ciążową "zarazą":-) a tak na razie poczekam na dawcę i świecie wierzę w matkę naturę
zdrówka dla Flo
Antek od poniedziałku kaszle, ale daje Mu tylko Kidabion i smaruje na noc Wickiem, widzę że jest dużo lepiej a cały czas chodzi do "ciekola"
kurde taka jestem posrana na punkcie zębów, że dzisiaj to juz mnie wszystkie bolą
normalnie masakra, musze się ogarnąć bo w końcu będę tylko na dentystę zarabiać
miłego wieczoru:-)

wieści na zamkniętym zarąbiste oby takich więcej było

Sylcia oj to Ci ciężko jak Mała tak lamentuje, ale może od poniedziałku będzie lepiej;-)
Iza ja też powinnam pozbyć się wystającego brzucha bo niby jestem szczupła, ale jakoś tak mało estetycznie wyglądam z miejscem po piersiach i sterczącym brzuchem

Surv żebym nie miała tak daleko do Wrocka to już bym gnała to Twojej lekarki żeby mnie szybko poczęstowała ciążową "zarazą":-) a tak na razie poczekam na dawcę i świecie wierzę w matkę naturę

kurde taka jestem posrana na punkcie zębów, że dzisiaj to juz mnie wszystkie bolą