survivor26
Mamy lipcowe'08
to jest 'bycza krew': Egri bikavér – Wikipedia, wolna encyklopedia 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co do mięsa to mnie też na początku ciązy odrzuciło i do teraz nie jem,z resztą w ogóle dan obiadowych nie trawie,a na myśl o fast foodach od razu mi niedobrze.Moje odzywianie ograniczyło się do owoców,jogurtów i kanapek.No i moze też stąd moje złe samopoczucie,bo w sumie nic konkretnego i porządnego nie jadam,ale jakoś się zmusić nie umiem.
, przy Flo też tak było, tyle, że teraz objawów rzetelnych fizycznych to praktycznie nie mam, zadnych bóli specjalnych czy wielkich cycków oprócz czucia się, jakby mnie stado słoni przelecialo, jak mawiał mój anglista w liceum;-) no i dziwnych preferencji żywnościowych...chyba przerzucę rodzinę na obiady w barze mlecznym, bo mnie nawet od gotowania obiadów odrzuca (być może to po prostu sprytnie zakamuflowany leń:-))

Nie mam już siły, nie wiem, co dalej. Ale pomimo wszystko potem ładnie się bawi, trochę zjada, ale jak się na coś uprze to nie ma zmiłuj 
to fakt

Powiem szczeze ze kazda ciaza jest inna, moje takie byly
Na razie :-
Z tego wynika jak jestes z nia to mowi ze nie idzie a jak pojdziesz to sie bawi spryciara

Misi juz chyba przechodzi bo dzisiaj nie kaszle

No i chyba znów Marsjanki zaczniemy atakować.Mam wrażenie ,ze w tamtym roku trochę pomogły.
, z Olą miałam odwrotnie, pirwszy miesiąc chodziła super, bez płaczu itp,a potem jak już wszystkie dzieci chodziły grzecznie to Ola zaczęła popłakiwać