reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Witam rankiem:)
Renia to super to przedszkole macie:) dbają o klientów :) pytam bo niedaleko mnie jest stadnina ale jakoś nigdy nie umiem tam dojść z KUbą:zawstydzona/y:pewnie zaraz by mamował i mówił że się boi;-)
Izabelka a może ta głowa od stresu?ja tam na basen też bym się z 2 nie wybrała:no:no chyba że Oski mega posłuszny i latałabyś za Werą tylko;-)
Melduję że u nas wychodzi piękne słońce:) mimo że zimno to pójdziemy na spacer oglądać dźwigi :-pod tygodnia tam nie potrafię z Kubą dojść bo cały czas coś nam wypada:happy2:no a na jutro kupiłam dynię i będziemy lampion robić:tak::-)
lecę się ogarnąć póki Liwcia się bawi na macie a Kuba traktorami:happy:
miłego dnia!

reklama
Witam i ja

Kic pani prezes przedszkola to kobieta czynu. Pomysłów na organizowanie przeróżnych rzeczy ma cały worek:-)

Izabelka to pracowity weekend sie zapowiada. Oby bóle głowy przeszły

Dorka skonczyliscie malowanko? Ty jednak tez sie nie przemeczaj

Kasiu to plany spacerowe na dzis widzę juz macie:-)
Na szczęście slonko świeci wiec miło bedzie na świeżym powietrzu

My dzis idziemy do parku pokarmic kaczki. Cała reklamówka starego chleba uzbierana na te okazje:-)

Miłego dzionka

A my dziś tylko do McDonalda, bo dziewczynki mają obiecaną wizytę w restauracji z babcią, a potem do babci na obiad...jest na razie zero stopni, Laura oczywiście jak zwykle chora i Flo mi już zaraziła lekko, więc zakaz wychodzenia, żeby do poniedziałku się do przedszkola nadawała:-p

Młode wstały o 6.10 oczywiście, Flo z nami spała, bo się jednak zgodzić razem w łóżku nei mogły, więc pół nocy spędzilam ratując dzidziucha w brzuchu przed skopaniem:-p

Renia, no to dzielnego masz kowboja:-)

Dorka, a Ty nie za forsowne ćwiczenia jak na kobietę w ciąży uprawiasz?:-p No i czekamy na zdjęcia poremontowe:tak:

nic idę się ogarnąć, rozdzielić walczące potwory, wbić w pięc warstw odzieży i zaciągnąć do auta:-)

My juz po spacerku
Zimno i wietrznie dzis wiec tylko 1,5 h a w parku cisza i bezludzie ze aż dziwnie chodzić:szok:
Lepiej wylegiwac sie w oknie przykładem kota:-)

Surv ja tez musze bronić brzucha przed skopaniem i innymi atakami juniora

Madzia jak sie czujesz?

No witam:tak: Wczoraj nie mialam netu wiec dopiero teraz pisze:tak:
Renia super ze synek taki odwazny:tak: U nas dosc cieplo slonka swiecilo:tak:
Survi to dziewczynki mialy atrakcje:tak:Oby Flo sie nierozchorowala:tak:
Kic ostatnio Misia zobaczyla dzwig dosc z bliska i stala z otwarta buzia:tak: To jutro Kubus bedzie mial zabawe:tak:
Kasia u nas tez ma byc cieplo w wekeend:tak:
Juz prawie mamy koniec malowania, jeszcze raz przedpokoj i koniec:tak: W duzym mam juz posprzatane tylko jeszcze meble poskladac i poukaldac rzeczy:tak: Pozniej jeszcze jadalnie posprzatac i juz koniec, a chyba za okolo 2 miesiace bedzie nastepne malowanie u Misi:baffled: U Seby moze wczesniej zazyczyl sobie kolor czarny i pomaranczowy:baffled: Nie martwcie sie troche sprzatalam a potem odpoczywalam i tak zlecial caly dzien:tak:Teraz leze, a rano jedziemy po moja siostre tzn w nocy bo okolo 2:baffled: Ciesze sie bardzo bo przyjezdza z moim siostrzencem:tak: Ostatnio widzialam Go w lutym:tak:Dobra spadam to na tyle.Milego wieczoru, jutro sie odezwe wieczorem:tak:

witajcie z kawusią, jak miło gdy głowa nie boli :tak:
Surv dla moich też McDonald jest dużą atrakcją, najlepiej by codziennie chodzili-pilnuję raz w miesiącu, niech mają te zabawki, przeżyję ;-)
Dorka to chociaż narazie odpoczniesz od remontów; u mnie dalej podłoga w sypialni nie zeskrobana od farby, ale trudno, tam nikt nie chodzi, a mi się nie chce :-p
też sobie o kaczkach przypomniałam,ale chleba ni ma, muszę pozbierac, lubie karmic kaczuchy, takie ładne są
Kic jak zrobisz dynię to zrob zdjecie, to porownamy swoje :tak: chce w poniedzialek na rynku kupic i zrobic, bo dzieci lubia :-D
dzisiaj do kosciola i mamy na obiad, popoludnie w domku, bo dzieci malo ostatnio u siebie bywają
spokojnego dzionka

Witam rankiem

Jeszcze w lozeczku:-) Syn nasprowadzal aut i tak garazowo mamy:-)
dzis wraca P pełen wrażeń po uroczystościach rajdowych

Izabelka my w tym tygodniu tez robimy dynie, a ze środka zupke:-)

Miłego dzionka

Witam:)
no dynia mieliśmy dziś robić,ale właśnie wyprawiłam M z Kubą na basen więc zrobimy jutro lub pojutrze :)
Izabelka cyknę zdjęcie, tylko my aż jakieś mega dużej to nie mamy;-) :p
Dorka no to na finiszu widze jesteście z remontem, dawaj fotki :)
Surv mój Kuba tylko frytki zjada i zabawkę wybiera, no jeszcze loda zawsze wyprosi:p
ok idę korzystać z chwili ciszy :p
miłego dnia!

A ja liczyłam na ładna pogodę na cały weekend a tu d...a blada. Co prawda nie pada, ale mocno jesiennie i nieprzyjemnie zimno:baffled: I przez to nic mi sie nie chce:baffled:

reklama
A ja liczyłam na ładna pogodę na cały weekend a tu d...a blada. Co prawda nie pada, ale mocno jesiennie i nieprzyjemnie zimno:baffled: I przez to nic mi sie nie chce:baffled:
to dokładnie tak jak mnie:baffled: A mam niedzielę roboczą i meczę się nieludzko...roboty było na 3 godziny, a ja jeszcze nie skończyłam...Flo z R jako rasowi szopoholicy poszli na pol dnia do nowego Kauflandu...znowu 5 kilosów trzasnęli na piechotę:-p
I nei wiem co jeszcze...2 strony zostały idę domęczyć do konca, oby do jutra, moze lepiej bedzie;-)

Do góry