Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Skoro piszesz,ze bylo szalenstwo od 21 do 00.30
zalamka
To Maciek ,ktory nocki tez mial do bani jak zasypial o 20 to dopiero po 1 sie przepudzal.

, moja chociaż na zewnątrz cały prawie dzień, inna rzecz że co chwile coś znajduje do chrupania więc kupki wiecie jakie
, i ja to potem sprzątam rano.
:-(
buziaczki kochana!
nie miej wyrzutów sumienia!co by jej w szpitalu innego pomogli?podawali antybiotyk i kontrolowali mocz-to możesz przecież sama zrobić, a jeszcze by ci jakiego rota przyniosła. Ja też nie wyraziłam zgody jak Liwka miała tydzień i kazali mi ją do szpitala dać bo miała leukocyty w moczu
jeździliśmy 2 razy dziennie do szpitala na zastrzyki i tyle
zdrówka dla Tymka!
fajne to było
ja już za ciążę dziękuję, pod koniec maja idę do gina po wkładkę.Żadnej planowanej ciąży sobie nie wyobrażam, a co dopiero jakieś wpadki
może jakbym miała większe mieszkanie (nie, nie, przeprowadzki do domu na razie sobie nie wyobrażam)i pensję razy 3 to może bym się zdecydowała, ale teraz nie
a co do p-la to u nas są zapisy na takie dni- muszą wiedzieć ile jedzenia mają robić. Także teoretycznie jak nie zapiszesz to nie możesz przyprowadzić
no i mój Kuba w drugą stronę - obiadu w ogóle by nie musiał jeść
więc wolę mu kupić inny. I ten mój mikrus musi jednak mieć 14', jak go przymierzyliśmy do 16' to miał nogi z 10cm na ziemią
także teraz poluję na używkę na all, a jak mi się nie uda no to kupimy nowy
gardło mnie boli, że nie umiem przełykać, no masakra