post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Surv...jak facet powiadasz??, ja działam w kawałeczkach, tego torszkę tego, trzeba się przyzwyczaić to takiego trybu ale tylko wtedy jestem wstanie zrobić najwięcej
Renia..to mnie nie pytaj jak pocieszenia szukasza:-):-):-), z tego co piszesz to kolki śrenie takie to może i szybciej znikną, mój miał od 2go dnia życia do 10 miesiąca, ale giganty więc więcej czasu musiało minąć żeby mu przeszły więc wiesz u Ciebie będzie krócej.Ja nie wiem jak je przetrwałam, wkur...się strasznie i miałam czasem dość a potem myślałam że pozatym zdrowy jest i są większe dramaty na świecie a to przecież przejdzie i jakoś lepiej mi się robiło,nie mniej pierwsza przespana noc to był szok dla organizmu, generalnie 5 godzin jednym cięgiem wystarczało mi przez długi czas i nie wiedziałam po co ludzie śpią tak długo
tak mnie syn wytresował, nie licząc nocy spędzonych przed telewizorem i przespanych w bujanym fotelu...och..ale mija i tego się trzymaj 
myśmy dzisiaj w gościach byli i teraz odpoczywam, ależ gorąco było
dobra, chyba mecz jakiś się zacznie
to lecę
paaaa
Renia..to mnie nie pytaj jak pocieszenia szukasza:-):-):-), z tego co piszesz to kolki śrenie takie to może i szybciej znikną, mój miał od 2go dnia życia do 10 miesiąca, ale giganty więc więcej czasu musiało minąć żeby mu przeszły więc wiesz u Ciebie będzie krócej.Ja nie wiem jak je przetrwałam, wkur...się strasznie i miałam czasem dość a potem myślałam że pozatym zdrowy jest i są większe dramaty na świecie a to przecież przejdzie i jakoś lepiej mi się robiło,nie mniej pierwsza przespana noc to był szok dla organizmu, generalnie 5 godzin jednym cięgiem wystarczało mi przez długi czas i nie wiedziałam po co ludzie śpią tak długo
myśmy dzisiaj w gościach byli i teraz odpoczywam, ależ gorąco było
dobra, chyba mecz jakiś się zacznie
to lecę
paaaa

szłam a za mną głosy "o jaki super wózek" "patrz, takiego jeszcze nie widziałam"i wiele innych
co do smoczka przy Kubie miałam aventu, przy Liwce mam TT ale obecnie ssie wszystkie, nawet jakieś zwykłe niewiadomej firmy, które moja mama przyniosła Kubie do zabawy
Katar mi sie zaczyna,a kaszel to nie przechodzi ale dobrze ze nie jest meczacy
),pewnie po wakacjach bedziemy wprowadzac na noc sztuczne

post na miarę Tosiki mi wyszedł,ale skoro koleżanka się obija,to ktoś musi nadrabiać ;-)