Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

kurcze Kuba zaczął chodzić jak miał 10 m-cy, jak miał niecały rok to kopał piłkę (pamiętam bo byliśmy wtedy na Mazurach m-c i wszyscy się dziwili jak taki wypierdek biega
) także dla mnie to wielki szok że już roczek za pasem a ona dalej kolana wybiera. Za rączkę super chodzi i czuję że trzyma balans,więc po prostu się boi puścić na dłużej i iść sama
spodnie spodniami, ale teraz jak taki upał to duży problem bo kolana ją bolą więc unosi pupę i tak łazi (nie na kolankach tylko normalnie na stopach, ale podtrzymuje się rączkami) i wtedy sobie tuniczkę przydeptuje i już nie raz zaliczyła glebę na buźkę
spodenek mamy dość mało no bo ja w sukienki inwestowałam będąc przekonaną że już będzie na 2 nogach chodzić

Kuba padł, bo dziś nie spał i szaleństwa basenowe były praktycznie całe południe.
już pisałam wcześniej co by aktualizować ale nikt nie dał znać
ech to napięty dzień jutro.
no nic kiedyś zacznie chodzić i biegać
wyhaczyłaś coś w smyku fajnego?na razie dla mnie to mają mini wyprzedaże, co to za wyprzedaż jak ciuchy tańsze o 2-5zł
ja nie poszaleję w tym roku, niestety:-(na jesień sobie odbiję
super, że brzusio już lepiej
ja chciałam chłopczyka, a mi wyczarowali dziewuszkę
teraz oczywiście za nic w świecie bym nie oddała tego różu 
jeden pozytyw że mamy już nowe autko!jest superaśne a jakie duże
Kuba się nie umie nadziwić ile tam jest miejsca (ja też
) M go dziś woził po parkingu w bagażniku
przesuwali fotele tam i z powrotem, odsuwali szyberdach i mieli obydwoje radochy że hoho
no takim autem to możemy na wakacje jechać
pewnie za rok, ale co tam:-)