reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Pabla wyrazy współczucia :-( Na coś mama chorowała?
Mamusiasynusia fajnie,że sie odezwałaś :-) zdrówka dla Olci !
Kicrym ooooo jak dobrze,że o gruszy przypomniałaś,bo ja kompletnie zapomniałam! przecież mi dziady jeszcze nie wypłacili,a urlop już dawno wykorzystałam:baffled::baffled: Oj jutro musze zadzwonić do pracy.

U nas przeszła burza i nadal cos grzmi.
Przynajmniej się chłodno zrobiło...mi to nawet zimno i balkon zamknełam...o własnie się otworzył,czyli jeszcze nie koniec burzy.
Uczyć się mam,ale w ogóle mi to nie idzie,tylko odkładam z dnia na dzień.Dzisiaj to nawet przysiadłam z książką na balkonie,potem się polozylam,zeby nogi ciut opalic z tylu i o ..usnelam:-p Teraz to też już mi się nie chce.
Majka śpi już od godziny, Maciek jeszcze jęczy w łóżku,ide mu zanieść Andrzejka.
Dobranoc!

A, Kicrym a jak u was nocki?

reklama
Witam ja znowu wieczorkiem zgladam dopiero:baffled:Rano Misia siedziala przy kompie,a potem Seba:tak:Teraz ja troche,maly zasnal ale teraz slysze ze skrzeczy w lozeczu:tak:Misia je jeszcze platki i zaraz tez do spania:tak:
Madzia zawsze zapomne dziekujemy za karteczke dla Misi,byla bardzo zadowolona ze do niej ktos napisal:tak: a z uczeniem to tak zawsze jest,moja siostra jak niedawno studia mgr robila to mowi ze jak sie uczyla to mial porzadek wszedzie:-D
Pabla wyrazy wspolczocia:-(
Mamusiasynusia wspolczuje chorob u Oli,zdrowka dla niej:tak:Fajnie ze sie odezwalas:tak:Co do dlutowania to pewnie jakos dam rade:tak:
Post z tym biegaczem to u nas to samo by bylo u Misi:-D
Kic jak usowalam normalnie osemke to mnie nie bolalo za bardzo.nawet p/bolowych tabletek nie uzywalam:tak:U Was goraco a u nas szalu nie ma,ok 20st:tak:
Spadam na fb jeszcze zobaczyc co slychac i spac,bo mlody pewnie ze 3 razy sie obudzi w nocy:tak:
Ps, a co sie dzieje z Renia?Dawno jej nie bylo na forum

Melduję się. Pół weekendu w górkach, niedziala na działce, wczoraj jakoś zleciało i dziś dotarłam ;-) I biegnę czytac co u Was!
Aha, a na początku bardzo dziękujemy za życzenia i karteczki!!!:tak:
Pabla, ogramnie współczuję:-:)-:)-(Trzymaj się!
Surv, super, że Sara już bez gipsu:tak:
Gratulacja ciociu Dorko! Ojej, to sie Misi przypelętało...
Madzia, po połowie malinowego piwa kręciło Ci się w głowie?:szok::-D No chyba, że do jakiegoś mocnego wlałaś sok;-)Gratki za zdany egzamin!
Surv, w domu 20 stopni - ale czaaad. U nas gorąc! W górach było świetnie! Poszliśmy w Tatry zachodnie, więc jeśli chodzi o luda, to spokojnie. Ale gorąc nawet tam odczuwalny:sorry: Wrzucę zdjęcia, to pooglądacie:tak:
Kic, chyba mamy taki sam rower dla Olgi. Miki miał taki badziew a ten o wiele lepszy:tak:
Dorka, o matko jak czytam co Cię czeka z tym zębem, to mam ciary...:szok: Chętnie odstąpię swoje prasowanie:confused2:
Mamusia, witaj! Dużo zdrówka dla córci!
U nas raz zagrzmiało i tyle. Dalej duchota...

witam z urlopu
jestem u rodziców i czasu nie mam na nic
moja mama w wawie u lekarza dziadek zapracowany P w bytku i zapierdziel niezły;-)

Lenka spóźnione życzenia

kurcze kartki wypisane ale na poczcie nie byłam więc z opóźnieniem dojdą - przepraszam ale jakieś szaleństwo pogodowe, że nawet z domu nie ma jak wyjść

Surv super, że prognozy nóżkowe Sary optymistyczne
no i 2 miechy zleciały;-) super!!!!

Kasiu ale Wam fajnie z tymi górami

Dorka zdrówka
oby tą 8 bezboleśnie usunęli

mamusiasynusia no to chorobowo na całego
oby odstawienie lekarstw nie zaostrzyło astmy
dobrze, że macie diagnozę i dobrego lekarza

Kic - zielone wzgórza nad Soliną;-) ale super

Madziu gratki z popchnięcia sesyjki;-) piwko jak najbardziej zasłużone
co do pneumo to po 6 miesiącach życia są 2 dawki
ja mam zamiar właśnie Ignasia tak po pół roku bo Tymi i tak od stycznia do pla idzie;-) postanowiłam jednak oszczędzić sobie kłopotu a ostatnio szkarlatyna panująca mnie w tym utwierdziła

Pabla wyrazy współczucia

oj te choroby
moja teściówka przedwczoraj miała zabieg - na piersi miesiąc temu wykryto złosiliwe tkanki rakowe
dobrze, że szybko wykryte i wycięte to może nic dalej nie będzie
oj szkoda gadać z tymi schorzeniami

no i koniec pisania - ryk

Renia mi tak lekarz o tych pneumokokach mówił,że po roku dwie dawki:baffled::baffled: Jako,że Maja miała iśc do żłobka od września,a rok kończy w październiku,to zalecili mi te trzy dawki jeszcze przed ukończeniem roku.Teraz się okazało,że żłobek od listopada więc poczekam aż skończy rok i wtedy już dwoma dawkami zaszczepie...no chyba,że jest inaczej.... hmmm bede w rzyszlym tyg. na szczepieniu to sie jeszcze raz zapytam.
Co do sesji to jeszcze nie koniec:no: w sobote ostatni egzamin...nauka mi idzie jak krew z nosa.Tylko dola przy tym lapie.
Kasia super,że wyjazd udany! czekam na fotki.

Oj u nas popadalo porządnie,znow balkon zalany. Jakos tak chlodniej dzisiaj.
Majka wstanie to idziemy na zakupy,bo bede dzis piekla Jagodzianki z białym serem , jeszcze nie wiem kiedy...chyba w nocy:sorry2::sorry2:

Madzia ja jestem teraz w temacie pneumokokow:-Dwiec po pol roku 3dawki,po roku 2 dwaki,po 2roku zycia jedna dawka:tak:u nas sa jakies dwie szczepionki,jedna po 295zl a druga 250zl:tak:My musimy 4 dwaki dac malemu:tak:Ciekawe jak z Misia bo mielismy ja szczepic we wrzesniu na pneumo i grype,musze dopytac peiatre:tak:
Co do pieczenia to ostatnio mi sie nie chce piec:baffled:Wczoraj kupilam z Biedronki ciasto drozdzowe i jemy z dzemem smaczne nawet:tak:

Witam:)
Moje dzieci śpią:szok::szok:co prawda Liwka pewnie zaraz wstanie, bo położyłam ją po 12 (przestawiam na jedną drzemkę) a Kuba zasnął przed tv:-Dposzłam dokończyć obiad, przychodzę a Kuba śpi, dawno mu się to nie zdarzyło:tak::-)
Mamusia piękne te pudełka, też bym takie chciała:-p
Dorka no co Ty, u nas piękne słońce i baaaardzo gorąco:-)
Madzia nocki???u mnie to drażliwy temat, więc lepiej nie zaczynać:-pkrótko, to nic się nie zmieniło:-p
Renia no nie byliśmy tam jeszcze, ale mam nadzieję że będzie pięknie:tak::-)najbardziej mi zależy na ciszy i spokoju, żeby dzieci trochę z przyrodą zapoznać i uciec trochę od tego miejskiego powietrza:-D
Kasia idę pooglądać fotki:happy2:

oho już słyszę Liwkę:dry:

witajcie

Pabla przepraszam cie, dopiero doczytałam, tak bardzo mi przykro, rzytulam cię mocno.

Madzia podziwiam Cie, mi ciągle chodzi po głowie podyplomówka, ale jak pomyśle o tych zajętych weekendach to odrazu mi się odechciewa.

Kicrym jeśli chcesz to Ci zrobię taką, tylko powiedz co byś chciała i w jakim kolorze na niej mieć to jak będę w sklepie malarskim to poszukam coś fajnego. Tylko byś musiała mi zwrócić za pudełko i farbę - zobaczę ile to kosztuje i ci powiem, bo nie pamiętam w tej chwili dokładnie. Z przyjemnością coś fajnego zrobię dla Ciebie.

reklama
Mamusia super:-ppewnie że dam kaskę (podasz mi konto na priva przeleję ile trzeba) a kolory??sama nie wiem, nie mam takiego zmysłu:-psama coś dobierz, chciałabym to pudełeczko do mojej nowej sali w pracy na biurko, bo nie podoba mi się jak mi takie chusteczki na biurku stoją:-psalę mam limonkowo cytrynową :-Dpół na pół:-) też myślę o podyplomówce, nawet mam coś na oku, ale kurcze M kręci nosem, że znowu weekendy będę miała zajęte no i kasa:sorry2:

Do góry